julekstep Opublikowano 8 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2022 4 godziny temu, kuba2419 napisał: Robimy jakąś przerwe przed PO? A i @julekstep będziesz robił simki czy ktoś inny i jak sezon temu na PO dopóki Magic gra jesteś tylko widzem? jakiś dzień przerwy pewnie będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 8 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2022 simka za 10 min! Dzień 113 (na pierwszym miejscu goscie) Knicks 100 - Heat 114 play-by-play Cavaliers 70 - Spurs 110 play-by-play Warriors 115 - Kings 107 play-by-play Nets 82 - Bulls 72 play-by-play 76ers 90 - Timberwolves 103 play-by-play Jazz 96 - Clippers 93 play-by-play Mavericks 111 - Rockets 110 play-by-play Hawks 99 - Hornets 100 play-by-play Grizzlies 104 - Magic 117 play-by-play Trailblazers 116 - Pacers 112 play-by-play Bucks 107 - Raptors 123 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Hawks ;( ;( ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 8 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2022 Wdupiłem PO buzzerem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 8 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2022 5 minut temu, cvbe napisał: Wdupiłem PO buzzerem Twoje PO to mały pikuś MOŻLIWE ŻE MOJE HCA WDUPIŁEŚ! wstydź się! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 8 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2022 3 minuty temu, julekstep napisał: Twoje PO to mały pikuś MOŻLIWE ŻE MOJE HCA WDUPIŁEŚ! wstydź się! Każdy coś wdupil dzisiaj xD ja chyba wdupilem przewagę parkietu w ewentualnym finale jeżeli wschód wygra C's bądź Raptors Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 8 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2022 (edytowane) Dobry meczyk, wbrew pozorom bardzo dla mnie ważny, bo nadal to balans na granicy wypadnięcia z PO. Po tym jak sobie przeglądałem relację i widziałem jak Josh łapie przewinienie za przewinienem, spodziewałem się że w końcówce zabraknie powera, ale Tim go godnie zastąpił. Edytowane 8 Marca 2022 przez Roger Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 8 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2022 5 minut temu, Roger napisał: Dobry meczyk, wbrew pozorom bardzo dla mnie ważny, bo nadal to balans na granicy wypadnięcia z PO. Po tym jak sobie przeglądałem relację i widziałem jak Josh łapie przewinienie za przewinienem, spodziewałem się że w końcówce zabraknie powera, ale Tim go godnie zastąpił. No jak sobie później czytałem i widziałem że na 0:04 do końca Jimmy dostaje piłkę to liczyłem na inny koniec ale cóż, graty a my chyba jednak wracamy do standardowego ustawienia z KM w S5 @julekstep co się stało że CWebb nie zagrał? Pewnie znowu taktyki dobrej nie masz wklepanej u Rox Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 8 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2022 Hou - Dal - dla mnie to też był ważny mecz. @kuba2419 twoi mieli 4s i nie oddali rzutu. Dlaczego? I co z tym Webberem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 8 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2022 4 minuty temu, Pablo81 napisał: Hou - Dal - dla mnie to też był ważny mecz. @kuba2419 twoi mieli 4s i nie oddali rzutu. Dlaczego? I co z tym Webberem? Musimy czekać na wielkiego wodza xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 8 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2022 (edytowane) 20 minut temu, kuba2419 napisał: No jak sobie później czytałem i widziałem że na 0:04 do końca Jimmy dostaje piłkę to liczyłem na inny koniec ale cóż, graty a my chyba jednak wracamy do standardowego ustawienia z KM w S5 @julekstep co się stało że CWebb nie zagrał? Pewnie znowu taktyki dobrej nie masz wklepanej u Rox nie było edycji taktyki Rockets a Webber jest ustawiony w s5, więc pewnie był ostatni dzień kontuzji Edytowane 8 Marca 2022 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 8 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2022 Faktycznie Webber miał kontuzje...na 8 dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 8 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2022 Godzinę temu, cvbe napisał: Wdupiłem PO buzzerem Piękny Richard! It's good! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 8 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2022 Godzinę temu, cvbe napisał: Wdupiłem PO buzzerem Wdupic to ja wdupilem, ten green do d. sap sie po nim przejechał 4 godziny temu, kuba2419 napisał: Krzemo prowadzi C's więc też odpada xD 3 godziny temu, Tecu napisał: Myślę, że w sobie simki na discordzie, to każdy z komiszy może simowac. Nie widzę problemu. Ja widzę, tu musi być niezależna komisja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 8 Marca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2022 1 godzinę temu, elwariato napisał: Wdupic to ja wdupilem, ten green do d. sap sie po nim przejechał Ja widzę, tu musi być niezależna komisja Ja będę simowal wszystko, pasi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 8 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2022 7 minut temu, SlaKB napisał: Ja będę simowal wszystko, pasi? Wtedy to chyba sezon skończymy koło grudnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 8 Marca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2022 16 minut temu, MarcusCamby napisał: Wtedy to chyba sezon skończymy koło grudnia Trzeba się delektować takim wydarzeniem jak PO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 8 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2022 48 minut temu, SlaKB napisał: Ja będę simowal wszystko, pasi? Jako ze pewnie na ciebie wpadnę to zdecydowanie bynajmniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 8 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2022 Godzinę temu, ignazz napisał: Ostatnie 6 spotkań mam 4:2. Trochę późny finisz w pełnym składzie ale bójcie się. Jak mam odstawić nogę to trzeba wysłać podarek. Ty to tam lepiej sie naucz w którym temacie pisać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 8 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2022 Ostatnie 6 spotkań mam 4:2. Trochę późny finisz w pełnym składzie ale bójcie się. Jak mam odstawić nogę to trzeba wysłać podarek. @elwariato już mnie nauczyłeś. O dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 8 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2022 Jak w trójkę jesteście w PO, to albo simujcie na zmianę systemem 1-1-1, albo ogarnijcie kogoś kto wypadł z PO, w tym temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi