Qcin_69 Opublikowano 19 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2022 Jr Smith jaki dzik na rozegraniu, w końcu pełen potencjał Gallo został ujawniony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 19 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2022 Godzinę temu, matiwrona napisał: Kiedy Nets będą mieć zaktualizowany skład ? Spr teraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 19 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2022 18 minut temu, Qcin_69 napisał: Jr Smith jaki dzik na rozegraniu, w końcu pełen potencjał Gallo został ujawniony Oddam Ridnouar za Smitha! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 19 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2022 11 minut temu, Pablo81 napisał: Oddam Ridnouar za Smitha! oddam Smitha za Rondo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 19 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2022 44 minuty temu, Qcin_69 napisał: Jr Smith jaki dzik na rozegraniu, w końcu pełen potencjał Gallo został ujawniony Przecież mój Barea go rozjechał jak walec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 19 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2022 @julekstep @Krzemo @SlaKB simka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 19 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2022 ja po 24 dopiero albo.wcale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 19 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2022 22 minuty temu, julekstep napisał: ja po 24 dopiero albo.wcale będzie czekane xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 19 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2022 Ja jestem poza zasięgiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 19 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2022 dobra - simka za 5 min jak będą chętni Dzień 83 (na pierwszym miejscu goscie) Trailblazers 93 - Timberwolves 112 play-by-play Nets 90 - 76ers 130 play-by-play Celtics 98 - Bucks 116 play-by-play Clippers 88 - Suns 96 play-by-play Knicks 92 - Grizzlies 105 play-by-play Lakers 96 - Jazz 93 play-by-play Magic 121 - Raptors 109 play-by-play Hawks 107 - Sonics 102 play-by-play Pacers 117 - Mavericks 99 play-by-play Kings 108 - Nuggets 91 play-by-play Wizards 80 - Pistons 126 play-by-play Spurs 102 - Heat 76 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Zydrunas Ilgauskas (Nets) - 5 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 20 Lutego 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2022 Bucks i Hawks mocno wyglądają, ciekawe czy Cavs utrzymają się w PO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 20 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2022 2 godziny temu, SlaKB napisał: Bucks i Hawks mocno wyglądają, ciekawe czy Cavs utrzymają się w PO. Zaczynam się martwić o Hornets. W drugiej części sezonu mam 5-8, mimo że dziewięć razy grałem u siebie. Dopiero co miałem drugi bilans ligi, a teraz nerwowo zerkam w stronę właśnie Bucks czy Hawks. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 20 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2022 7 minut temu, MarcusCamby napisał: Zaczynam się martwić o Hornets. W drugiej części sezonu mam 5-8, mimo że dziewięć razy grałem u siebie. Dopiero co miałem drugi bilans ligi, a teraz nerwowo zerkam w stronę właśnie Bucks czy Hawks. Bardziej powinieneś się martwić o Pacers i Magic abyś HCA na 1rd nie stracił. Hawks i Bucka są daleko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 20 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2022 Spoko, ja zarezerwowałem 9 miejsce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 20 Lutego 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2022 44 minuty temu, MarcusCamby napisał: Zaczynam się martwić o Hornets. W drugiej części sezonu mam 5-8, mimo że dziewięć razy grałem u siebie. Dopiero co miałem drugi bilans ligi, a teraz nerwowo zerkam w stronę właśnie Bucks czy Hawks. Na początku sezonu Hornets zrobili overachieving, dodatkowo nie podoba mi się zbytnio wymiana Asika na Ibake. Oczywiście Barea jako starting PG też do końca nie przekonuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 20 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2022 36 minut temu, kuba2419 napisał: Bardziej powinieneś się martwić o Pacers i Magic abyś HCA na 1rd nie stracił. Hawks i Bucka są daleko Co fakt to fakt, ja np to serio martwie sie o Pacers ... tak na codzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 20 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2022 Godzinę temu, cvbe napisał: Spoko, ja zarezerwowałem 9 miejsce Trzymam za słowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 20 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2022 Godzinę temu, SlaKB napisał: Na początku sezonu Hornets zrobili overachieving, dodatkowo nie podoba mi się zbytnio wymiana Asika na Ibake. Oczywiście Barea jako starting PG też do końca nie przekonuję. Może jakaś simka przyjacielu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 20 Lutego 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2022 Teraz, MarcusCamby napisał: Może jakaś simka przyjacielu? Na siłce jestem, może za jakieś dwie godziny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 20 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2022 simka za 3 min! Dzień 84 (na pierwszym miejscu goscie) Hawks 87 - 76ers 78 play-by-play Clippers 106 - Kings 115 play-by-play Sonics 105 - Raptors 120 play-by-play Cavaliers 110 - Bulls 137 play-by-play Bucks 94 - Pistons 116 play-by-play Nuggets 94 - Hornets 111 play-by-play Jazz 114 - Lakers 115 play-by-play Wizards 97 - Suns 102 play-by-play Pacers 114 - Celtics 105 play-by-play Nets 88 - Warriors 114 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Jalen Rose (Jazz) - 27 Henry Sims (Lakers) - 12 DeJuan Blair (Wizards) - 8 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi