Ice23 Opublikowano 11 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2022 Teraz, kuba2419 napisał: Na tank to już raczej za późno aby kogoś konkretnego wyciągnąć ale na PG masz Rondo na TB może w Sacramento pokaże pełnię swoich umiejętności Musialbym KD za niego dac, a wtedy to nie wiem procz Nocioniego, kto z obwodu bedzie punkty zdobywal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 11 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2022 Teraz, Ice23 napisał: Musialbym KD za niego dac, a wtedy to nie wiem procz Nocioniego, kto z obwodu bedzie punkty zdobywal To weź od razu Francisa, z doświadczenia wiem że z Pablo się dogadasz Nie jeden deal już zrobiliśmy xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 11 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2022 25 minut temu, Koelner napisał: Draymond idealnie pasowałby do tej ekipy a tak to RonRon z Lampe ich ruchaja Byłem wtedy otwarty na rozmowy w różnych kierunkach. Nie chciałeś nawet rozpocząć dyskusji, więc trudno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 11 Lutego 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2022 No to AI będzie miał okazję wrócić na starą pozycję Przykład Bulls dobrze pokazuję, że simka jednak nie taka głupia i fit też ma znaczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 11 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2022 Rewanż Westbrooka na Paul Pierce za ostatni mecz. Tym razem porządził w ofensywie, a 10!!! strat Pierce zadecydowało o porażce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 11 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2022 10 godzin temu, kuba2419 napisał: @julekstep @Krzemo @SlaKB Może jakaś simka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 11 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2022 5 godzin temu, Tecu napisał: Byłem wtedy otwarty na rozmowy w różnych kierunkach. Nie chciałeś nawet rozpocząć dyskusji, więc trudno. Taa a jak ja rozpocząłem i to z na dłoni tos pan nieżyczliwe podszedl do sprawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 11 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2022 simka za 5 min Dzień 67 (na pierwszym miejscu goscie) Timberwolves 119 - Wizards 116 play-by-play Pistons 85 - Jazz 125 play-by-play Mavericks 109 - Hornets 104 play-by-play Hawks 85 - Magic 125 play-by-play Knicks 106 - Nets 80 play-by-play Rockets 81 - Warriors 70 play-by-play Grizzlies 121 - Nuggets 109 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Ricky Davis (Magic) - 26 Mo Williams (Grizzlies) - 12 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 11 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2022 27:66 do przerwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 11 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2022 4 minuty temu, cvbe napisał: 27:66 do przerwy Trza grac do końca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
geniuz Opublikowano 12 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2022 Joel Anthony 23 zbiórki, wow. Ale prosiłbym o sprawdzenie taktyki tak aby Samders wychodził w wyjściowej 5. Nie wiem czy przez kontuzje nie wypadnę nawet z Play Off. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 12 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2022 23 minuty temu, geniuz napisał: Joel Anthony 23 zbiórki, wow. Ale prosiłbym o sprawdzenie taktyki tak aby Samders wychodził w wyjściowej 5. Nie wiem czy przez kontuzje nie wypadnę nawet z Play Off. To jest niespodzianką że Sonics po tak słabym początku maja szanse na HCA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 12 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2022 Godzinę temu, kuba2419 napisał: To jest niespodzianką że Sonics po tak słabym początku maja szanse na HCA Bardziej że Rockets Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 12 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2022 1 godzinę temu, kuba2419 napisał: To jest niespodzianką że Sonics po tak słabym początku maja szanse na HCA Miałem zarżnięty skład na początku sezonu - stąd przegrywałem z każdym i miałem nawet bilans 1-12 od tej rzeźi przeciwko Heat. Oczywiście liczę na HCA, ale simka uczy pokory więc nie chcę zapeszać @julekstep kiedy gramy, - bo mam trochę wczesnowiosennej roboty na ogródku, a nie chciałbym przegapić naszej batalii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 12 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2022 simka za 15 min nie ma nikogo - czekam 2 min jeszcze i klikam allbo whatever, potem się kliknie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 12 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2022 51 minut temu, julekstep napisał: simka za 15 min nie ma nikogo - czekam 2 min jeszcze i klikam allbo whatever, potem się kliknie Oj coś chyba wynik nie przypasował i udajemy, że simki nie było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 12 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2022 28 minut temu, Pablo81 napisał: Oj coś chyba wynik nie przypasował i udajemy, że simki nie było jakby tak było to by wynik przypasował trust me Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 12 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2022 Teraz, julekstep napisał: jakby tak było to by wynik przypasował trust me Dawaj na diskorda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 12 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2022 Teraz, Pablo81 napisał: Dawaj na diskorda no jestem od 5ciu minut Dzień 68 (na pierwszym miejscu goscie) Kings 114 - Timberwolves 122 play-by-play Wizards 78 - Warriors 105 play-by-play Grizzlies 115 - Spurs 105 play-by-play 76ers 100 - Pacers 109 play-by-play Mavericks 94 - Nuggets 77 play-by-play Bulls 116 - Knicks 127 play-by-play Rockets 118 - Jazz 121 play-by-play Magic 98 - Sonics 106 play-by-play Raptors 118 - Nets 124 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 12 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2022 Piękny łin nad Magic - zesweepowaliśmy ich pierwszy raz odkąd gram. I nawet mi Julek nie połamał przy tym nikogo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi