Koelner Opublikowano 30 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2022 Co się dziwić klocek na PF nie nadąża Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 30 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2022 Eeeee tam! Shaq dawał radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 30 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2022 1 godzinę temu, Alonzo napisał: No a u mnie w tym sezonie Brook dość regularnie łapie faul średnio co 3min. i spada mi za faule po 19min. albo gra po tyle przez foul trable i kończy z 4-5 faulami po 19-22min. Cały czas mi się śmiać chce jak ktoś na początku sezonu był zaskoczony, że gracz może u niego złapać 6 fauli w 19min. - dla Brooka to chleb powszedni Ja miałem na początku podobnie z ROLO, Webberem i Dirkiem że zawsze jeden bądź bardzo często dwóch łapało szybko 4/5fauli i nara...a teraz już trzeci albo czwarty raz Butler przechodzi obok meczu...z 4pkt i kilkoma zb i asystami. Ale z Suns był W, dwa razy wcześniej zawsze jego taki mecz oznaczał L. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 30 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2022 1 godzinę temu, kuba2419 napisał: Ja miałem na początku podobnie z ROLO, Webberem i Dirkiem że zawsze jeden bądź bardzo często dwóch łapało szybko 4/5fauli i nara...a teraz już trzeci albo czwarty raz Butler przechodzi obok meczu...z 4pkt i kilkoma zb i asystami. Ale z Suns był W, dwa razy wcześniej zawsze jego taki mecz oznaczał L. U mnie jeszcze teraz DeRozan strasznie ssie, a McGrady znów gra taki sobie sezon.. Za to Dragic gra indywidualnie najlepszy sezon spośród moich graczy odkąd prowadzę Seattle. Również Bynum gra naprawdę bardzo dobrze pomimo słabej skuteczności z gry - ale to przy centrze w simce nie dziwi. Obaczymy jak to dalej z biegiem sezonu będzie wyglądało. @julekstep nie trać energii na te głupoty w tematach politycznych - zwykła strata czasu - zrób coś pożytecznego np simkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 30 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2022 3 minuty temu, Alonzo napisał: @julekstep nie trać energii na te głupoty w tematach politycznych - zwykła strata czasu - zrób coś pożytecznego np simkę w sumie mało do wklepywania jest widzę, więc mogę simnąć 5 MINUT! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 30 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2022 3 minuty temu, Alonzo napisał: U mnie jeszcze teraz DeRozan strasznie ssie, a tak nie chciałeś aby ssał u mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 30 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2022 Teraz, Koelner napisał: a tak nie chciałeś aby ssał u mnie Zakładam po prostu słabszy okres, z biegiem sezonu się rozkręci Chyba się trochę wqurwił, że po powrocie JRicha znów wrócił na ławkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 30 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2022 Dzień 44 (na pierwszym miejscu goscie) Hornets 110 - Warriors 138 play-by-play Celtics 119 - Nets 92 play-by-play Spurs 106 - Timberwolves 121 play-by-play Nuggets 105 - Trailblazers 104 play-by-play Mavericks 95 - Jazz 84 play-by-play Magic 106 - Rockets 107 play-by-play Bulls 121 - Heat 87 play-by-play Raptors 98 - Wizards 84 play-by-play Clippers 85 - Sonics 125 play-by-play Kings 100 - Suns 112 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Rudy Fernandedz (Warriors) - 60 Rodrigue Beaubois (Mavs) - 3 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 30 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2022 Blazers przegrali z Nuggets.. Quarter: 4 Time Remaining: 0:03 Trailblazers 104, Nuggets 102 ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Nuggets ball: Maurice Harkless inbounds the ball to Kendall Marshall Kendall Marshall brings the ball over the timeline. Kendall Marshall shoots a three-pointer from the right wing. It's Good. Final Score - Nuggets 105, Trailblazers 104 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 30 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2022 36 minut temu, Alonzo napisał: Blazers przegrali z Nuggets.. Quarter: 4 Time Remaining: 0:03 Trailblazers 104, Nuggets 102 ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Nuggets ball: Maurice Harkless inbounds the ball to Kendall Marshall Kendall Marshall brings the ball over the timeline. Kendall Marshall shoots a three-pointer from the right wing. It's Good. Final Score - Nuggets 105, Trailblazers 104 już drugi raz w sezonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 30 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2022 11 minut temu, Qcin_69 napisał: już drugi raz w sezonie Szanse na Giannisa rosną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 30 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2022 1 minutę temu, Alonzo napisał: Szanse na Giannisa rosną jak ja idę po tytuł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 30 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2022 2 minuty temu, Qcin_69 napisał: jak ja idę po tytuł 1st pick w drafcie poprawiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 30 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2022 Godzinę temu, Alonzo napisał: U mnie jeszcze teraz DeRozan strasznie ssie, a McGrady znów gra taki sobie sezon.. Za to Dragic gra indywidualnie najlepszy sezon spośród moich graczy odkąd prowadzę Seattle. Również Bynum gra naprawdę bardzo dobrze pomimo słabej skuteczności z gry - ale to przy centrze w simce nie dziwi. Obaczymy jak to dalej z biegiem sezonu będzie wyglądało. @julekstep nie trać energii na te głupoty w tematach politycznych - zwykła strata czasu - zrób coś pożytecznego np simkę W Rox lekkie zjazdy zaliczył ROLO ale to pewnie przez campy które też miał słabe...Dirk też troszkę słabiej zaczął sezon ale za to Webber wygląda lepiej pod każdym względem mimo sporego zjazdu na campach Butler mimo kilku męczy na poziomie 4pkt utrzymuje średnia lepsza niż w poprzednim sezonie Wall się fajnie poprawił jeżeli chodzi o pkt i asysty widac że stara się ciągnąć ten wózek ale pewnie dlatego że liczy na QO po sezonie Kevin Martin też słabsze stary ale on jest akurat od czarnej roboty w Houston Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 30 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2022 43 minuty temu, Alonzo napisał: poprawiłem Nie zapeszaj pick ma byc #4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 30 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2022 aha czyli w tym roku qcin gra dla wariata tak jak pisalem - spoldzielnia spursowo-pacersowo-blazersowa wstyd! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 30 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2022 43 minuty temu, julekstep napisał: wstyd! Qcin nie zna takiego pojęcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 30 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2022 3 godziny temu, julekstep napisał: aha czyli w tym roku qcin gra dla wariata tak jak pisalem - spoldzielnia spursowo-pacersowo-blazersowa wstyd! top3 pick chroniony, w drafcie gdzie poza Giannisem i Gobertem użyteczni będą tylko CJ Mccollum, Oladipo i moooooze Otto Porter to wiesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 30 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2022 13 minut temu, Qcin_69 napisał: top3 pick chroniony, w drafcie gdzie poza Giannisem i Gobertem użyteczni będą tylko CJ Mccollum, Oladipo i moooooze Otto Porter to wiesz Co Ty gadasz, mocny draft, loteria to pewnie same 95-tki potencjalu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 30 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2022 32 minuty temu, eMeS napisał: Co Ty gadasz, mocny draft, loteria to pewnie same 95-tki potencjalu 59 * Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi