Tecu Opublikowano 23 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2022 Hej, czemu mojej zmiany w taktyce nie uwzgledniłeś? @Krzemo? Niedawno z kolei zauważyłem, że mam ustawioną taktykę na slow. Ja tego nie ustawiłem, chyba, że zupełnie przez przypadek. Jak długo tak było, da się sprawdzić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 23 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2022 (edytowane) 6 minut temu, Tecu napisał: Hej, czemu mojej zmiany w taktyce nie uwzgledniłeś? @Krzemo? sorry, missklik, JH z JH mi się w oku zlało 6 minut temu, Tecu napisał: Niedawno z kolei zauważyłem, że mam ustawioną taktykę na slow. Ja tego nie ustawiłem, chyba, że zupełnie przez przypadek. Jak długo tak było, da się sprawdzić? nie mamy takiej możliwości Edytowane 23 Stycznia 2022 przez Krzemo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 23 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2022 O matko Butler znowu zatrzymany na kilku pkt.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 23 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2022 9 minut temu, Tecu napisał: Hej, czemu mojej zmiany w taktyce nie uwzgledniłeś? @Krzemo? Niedawno z kolei zauważyłem, że mam ustawioną taktykę na slow. Ja tego nie ustawiłem, chyba, że zupełnie przez przypadek. Jak długo tak było, da się sprawdzić? ale ta taktyka slow to na stronce tak byla ustawion? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 23 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2022 23 minuty temu, julekstep napisał: ale ta taktyka slow to na stronce tak byla ustawion? Tak, nie wiem skąd się tam wzięła, choć oczywiście nie wykluczam u mnie misclicka, bardziej chciałem się dowiedzieć czy da się sprawdzić od kiedy tak było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 23 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2022 4 minuty temu, Tecu napisał: Tak, nie wiem skąd się tam wzięła, choć oczywiście nie wykluczam u mnie misclicka, bardziej chciałem się dowiedzieć czy da się sprawdzić od kiedy tak było. Jeżeli na stronce to pewnie missklik, my ze stronki wbijamy do gry, w drugą stronę to się nie zaciąga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 23 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2022 40 minut temu, Tecu napisał: Hej, czemu mojej zmiany w taktyce nie uwzgledniłeś? @Krzemo? Niedawno z kolei zauważyłem, że mam ustawioną taktykę na slow. Ja tego nie ustawiłem, chyba, że zupełnie przez przypadek. Jak długo tak było, da się sprawdzić? Pegasus i wszystko jasne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 23 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2022 31 minut temu, Tecu napisał: Tak, nie wiem skąd się tam wzięła, choć oczywiście nie wykluczam u mnie misclicka, bardziej chciałem się dowiedzieć czy da się sprawdzić od kiedy tak było. Zależy z kim grasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 23 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2022 (edytowane) 3 godziny temu, Tecu napisał: Tak, nie wiem skąd się tam wzięła, choć oczywiście nie wykluczam u mnie misclicka, bardziej chciałem się dowiedzieć czy da się sprawdzić od kiedy tak było. niestety wyciągnąć można tylko kiedy klikałeś 'ustaw' bez zobaczenia co było w taktyce w danym momencie wszystkie Twoje tegoroczne kliki w moim sejwie - a mam dzień do tyłu, względem aktualnej simki - jest slow, więc co najmniej od wtorku tak miałeś Edytowane 23 Stycznia 2022 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiwrona Opublikowano 24 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2022 Proszę o aktualizację składu bo nie wszystkich mam w rosterze co są na stronie wpisany np. Artest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 24 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2022 3 minuty temu, matiwrona napisał: Proszę o aktualizację składu bo nie wszystkich mam w rosterze co są na stronie wpisany np. Artest Jakby nasz deal nie był wbity w taksy bo też nie mam brewera i Boykins Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 24 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2022 14 minut temu, matiwrona napisał: Proszę o aktualizację składu bo nie wszystkich mam w rosterze co są na stronie wpisany np. Artest 10 minut temu, kuba2419 napisał: Jakby nasz deal nie był wbity w taksy bo też nie mam brewera i Boykins teraz macie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 24 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2022 6 minut temu, julekstep napisał: teraz macie? U mnie ok. Zmieniłem taktykę jbc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiwrona Opublikowano 24 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2022 30 minut temu, julekstep napisał: teraz macie? Dziękuję z FA tego co podjąłem to będzie po porannej simce dobrze pamiętam? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 24 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2022 Teraz, matiwrona napisał: Dziękuję z FA tego co podjąłem to będzie po porannej simce dobrze pamiętam? pewnie tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 24 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2022 59 minut temu, julekstep napisał: pewnie tak A jakąś simka w najbliższym czasie? Czy czekamy do południa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 24 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2022 Godzinę temu, kuba2419 napisał: A jakąś simka w najbliższym czasie? Czy czekamy do południa? za jakieś 20 min mogę zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 24 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2022 Dzień 33 (na pierwszym miejscu goscie) 76ers 105 - Hornets 98 play-by-play Spurs 104 - Wizards 97 play-by-play Pistons 125 - Raptors 132 play-by-play Bulls 122 - Magic 143 play-by-play Suns 86 - Rockets 125 play-by-play Heat 96 - Pacers 132 play-by-play Bucks 108 - Knicks 73 play-by-play Sonics 113 - Timberwolves 114 play-by-play Trailblazers 82 - Grizzlies 83 play-by-play Jazz 92 - Celtics 106 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 24 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2022 Devinho dostał chyba jakis cynk że moze byc na wylocie, taki meczyk usadził Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 24 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2022 5 godzin temu, elwariato napisał: Devinho dostał chyba jakis cynk że moze byc na wylocie, taki meczyk usadził Dziadzia był lepszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi