MarcusCamby Opublikowano 14 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2022 14 minut temu, Qcin_69 napisał: Julek mnie dał w top3 Zachodu to jak pocałunek dementora On Cię dał w TOP3 ligi, a nie tylko Zachodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 14 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2022 7 minut temu, MarcusCamby napisał: On Cię dał w TOP3 ligi, a nie tylko Zachodu Oho, to chyba @Qcin_69 w tym sezonie spadniesz z ligi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 14 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2022 Z ciekawości zrobiłem 1 próbną simke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 14 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2022 (edytowane) 5 minut temu, Krzemo napisał: Z ciekawości zrobiłem 1 próbną simke Z aktualnego sejwa, z aktualnymi taktykami i bilansami? Edytowane 14 Stycznia 2022 przez Pablo81 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 14 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2022 2 minuty temu, Pablo81 napisał: Z aktualnego sejwa, z aktualnymi taktykami? Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 14 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2022 1 minutę temu, Krzemo napisał: Tak. Z bilansami też od stanu aktualnego na Day 15? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 14 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2022 No tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 14 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2022 czyli się nie liczy bo Gay nie grał cały sezon czyli 2ga runda bez najlepszego gracza to praktycznie mistrz z nim! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 14 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2022 #6 seed... Cienizna. Ładnie Sonics wyszli z tego falstartu. Podobnie Bulls. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 14 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2022 49 minut temu, julekstep napisał: łap na pocieszenie Od goplany przez banana po morliny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 14 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2022 44 minuty temu, julekstep napisał: czyli się nie liczy bo Gay nie grał cały sezon czyli 2ga runda bez najlepszego gracza to praktycznie mistrz z nim! To komputer go nie wstawi? Celtics mistrz bez Walkera i Wallace? Coś wątpię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 14 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2022 1 minutę temu, MarcusCamby napisał: To komputer go nie wstawi? Celtics mistrz bez Walkera i Wallace? Coś wątpię. swoich pewnie Krzemo wstawił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 14 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2022 1 minutę temu, julekstep napisał: swoich pewnie Krzemo wstawił Tja. I Sonics bez Lopeza i Richardsona zrobili HCA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 14 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2022 3 minuty temu, Pablo81 napisał: Tja. I Sonics bez Lopeza i Richardsona zrobili HCA Musi byc dobra próbka bo 1 rd nie przechodzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 14 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2022 2 minuty temu, elwariato napisał: Musi byc dobra próbka bo 1 rd nie przechodzę No tez zobacz z kim grali ) Spurs musieli mieć jakieś urazy w RS i w Finałach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 14 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2022 1 minutę temu, Pablo81 napisał: No tez zobacz z kim grali ) Spurs musieli mieć jakieś urazy w RS i w Finałach. Nie przeceniasz przypadkiem tych swoich Spurs? 6 seed i first round exit to raczej historia większości simek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 14 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2022 (edytowane) 12 minut temu, MarcusCamby napisał: Nie przeceniasz przypadkiem tych swoich Spurs? 6 seed i first round exit to raczej historia większości simek. Tak się składa, że w tym tygodniu zainstalowałem simkę i dość rzetelnie posimiwałem. W 80% Spurs mają HCA. Serio nie wiem skąd wziąłeś 6 seed. No chyba, że patrzysz na dokonania Spurs z ustaleniami CPU to tak może być. Z tym, że tam Jordan jest opcją w ataku, a Vasquez backup C. Edytowane 14 Stycznia 2022 przez Pablo81 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 14 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2022 18 minut temu, Pablo81 napisał: Tak się składa, że w tym tygodniu zainstalowałem simkę i dość rzetelnie posimiwałem. W 80% Spurs mają HCA. Serio nie wiem skąd wziąłeś 6 seed. No chyba, że patrzysz na dokonania Spurs z ustaleniami CPU to tak może być. Z tym, że tam Jordan jest opcją w ataku, a Vasquez backup C. Z pozostalych 20% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 15 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2022 5 minut temu, elwariato napisał: Z pozostalych 20% 6 seed to historia większości simek 20% to nie jest większość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 15 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2022 2 minuty temu, Pablo81 napisał: 6 seed to historia większości simek 20% to nie jest większość Proponuje jeszcze ze dwie próbne simki od @Krzemo na wyjaśnienie sprawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi