karpik Opublikowano 6 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2022 (edytowane) Podobno można podpisywać graczy, ale nie widzę tematu. No to zakładam. Mavs podpisują jednego z: 1. Gary Payton II min + PO 2. Cody Martin min + PO Oraz niezależnie: Willy Hernangomez za minimum do końca sezonu Edytowane 6 Stycznia 2022 przez karpik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 6 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2022 Popraw mnie @karpik jeśli się mylę. Jeśli NIKT w 48h nie złoży oferty która będzie głosowana ( na to akurat jest temat ) to z automatu wpada do Ciebie? Pytam nie dlatego, że mnie Martin interesuje bo i tak rooster spotu nie mam, ale dla ogółu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 7 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2022 Wizards podpisują jednego z: 1. Gary Payton II min + PO 2. Cody Martin min + PO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 7 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2022 Gary Payton II 6/3 (MLE) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 7 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2022 (edytowane) 3 minuty temu, january napisał: Jeśli mogę podpisać Austina Reavesa na dwuletnią (do końca sezonu 22/23) umowę two-way to to robię i wycofuję ofertę dla Kyle'a Guya. Jeśli nie mogę to oferta dla Guya zostaje;) takie warunkowanie jest sprzeczne z regulaminem. Edytowane 7 Stycznia 2022 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 7 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2022 76ers składają ofertę: 1.Stanley Johnson min 2. Gary Payton II min + P Podpisuję ewentualnie tylko jednego. Miejsce na Two way oferuję 1. DJ Wilson 2. Kyle Guy Podpisuję ewentualnie tylko jednego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 7 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2022 (edytowane) Knicks zmienjaja ofertę dla Paytona na 11/3 Edytowane 7 Stycznia 2022 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 7 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2022 5 minut temu, człowiek...morza napisał: Knicks zmienjaja ofertę dla Paytona na 11/3 k****, co do sekundy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi