T+?%hZ<A<5ZZB~5L Opublikowano 26 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2022 (edytowane) W dniu 24.06.2022 o 09:08, Koelner napisał(a): Rozwiń Edytowane 26 Czerwca 2022 przez T+?%hZ<A<5ZZB~5L Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marceli73 Opublikowano 26 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2022 W dniu 26.06.2022 o 07:09, spabloo napisał(a): A wg jakich kryteriów? Bo nie kojarzę, żeby były w międzyczasie jakieś mecze, więc każdy z nowych nadal ma na koncie 0 rozegranych spotkań . Rozwiń wg talentu skumulowanego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 26 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2022 W dniu 26.06.2022 o 14:56, marceli73 napisał(a): wg talentu skumulowanego. Rozwiń Jakby tak bylo, to Cavs - zebrali najwiecej 25c ! *w drafcie gdzie nie bedzie wiecej jak 50c w top5 :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marceli73 Opublikowano 26 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2022 W dniu 26.06.2022 o 17:14, memento1984 napisał(a): Jakby tak bylo, to Cavs - zebrali najwiecej 25c ! *w drafcie gdzie nie bedzie wiecej jak 50c w top5 :] Rozwiń Mówisz w tym roku? Ale nie tylko sztuki oceniam a uzyskane talenty w stosunku do numerów wybierania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 27 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2022 W dniu 24.06.2022 o 09:54, LAF napisał(a): Hmm to dziwne. Biorąc pod uwagę, że Rookie w Spurs są w głównej mierze kibicami niż graczami Rozwiń Kibic i jeszcze ci płacą to czym tu się martwić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spabloo Opublikowano 27 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2022 W dniu 27.06.2022 o 08:11, elwariato napisał(a): Kibic i jeszcze ci płacą to czym tu się martwić Rozwiń Browara nie walniesz, a i hot-dogów też jeść nie pozwalają (pozdrawiamy Macieja Lampe). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DArmstrong Opublikowano 27 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2022 I Nerlensa Noela! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 5 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2022 W dniu 15.08.2019 o 04:02, Tecu napisał(a): Nie wiedziałem gdzie wrzucić: Przyszłość polskiej kadry? http://www.fiba.basketball/europe/u16b/2019/player/Jeremy-Sochan Warunki są, rzut na razie słaby. Rozwiń Tak mi się przypomniało, pierwsza wzmianka o Sochanie na tym forum, prawie 3 lata temu. Nie będę oczywiście ściemniał, że już wtedy widziałem w nim materiał na top10 draftu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 5 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2022 W dniu 5.07.2022 o 19:58, Tecu napisał(a): Tak mi się przypomniało, pierwsza wzmianka o Sochanie na tym forum, prawie 3 lata temu. Nie będę oczywiście ściemniał, że już wtedy widziałem w nim materiał na top10 draftu Rozwiń Ja widziałem materiał na nba. Pewnie jak spora ilość analityków 2rd. Poszło to dalej bo dobra uczelnia została wybrana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robaq Opublikowano 5 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2022 Dobra, a jest jakiś kolejny prospekt z PL? Może jakub Szumert? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 5 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2022 W dniu 5.07.2022 o 20:23, Robaq napisał(a): Dobra, a jest jakiś kolejny prospekt z PL? Może jakub Szumert? Rozwiń Myślałem Plutą Jr ale niestety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 6 Lipca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2022 Jeśli Holmgren ma zamiar tak grać jak pokazał w debiucie w Salt Lake City to Thunder trafiło na specjalny talent. Facet był niesamowity po obu stronach parkietuy. Dawno nie widziałem takiego debiutu nawet debiut Tatuma i Mitchella nie był spektakularny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 6 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2022 W dniu 6.07.2022 o 05:37, ely3 napisał(a): Jeśli Holmgren ma zamiar tak grać jak pokazał w debiucie w Salt Lake City to Thunder trafiło na specjalny talent. Facet był niesamowity po obu stronach parkietuy. Dawno nie widziałem takiego debiutu nawet debiut Tatuma i Mitchella nie był spektakularny Rozwiń Bez przesady, to tylko SL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 6 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2022 W dniu 6.07.2022 o 05:37, ely3 napisał(a): Jeśli Holmgren ma zamiar tak grać jak pokazał w debiucie w Salt Lake City to Thunder trafiło na specjalny talent. Facet był niesamowity po obu stronach parkietuy. Dawno nie widziałem takiego debiutu nawet debiut Tatuma i Mitchella nie był spektakularny Rozwiń Swietnie wygladal, co prawda vs koszykarze ktorzy zaraz beda grali bardziej w PLK niz NBA, ale zablokowanie Tacko Falla troche mnie zdziwilo. Ogolnie rzut, koziol, broni obreczy. Moze byc swietny faktycznie. Nawet ta jego suchoklatowosc nie rzucala sie tak bardzo w oczy, wiadomo w NBA powinien sie odbijac poki co jak o sciane, ale przede wszystkim gosc mysli na boisku wiec powinni byc z niego ludzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 6 Lipca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2022 W dniu 6.07.2022 o 05:57, kuba2419 napisał(a): Bez przesady, to tylko SL Rozwiń Ja wiem ale widać był ogromną różnice. Widać było jak ładnie się składa do rzutu. Jaki ma instynkt w obronie. W NBA na początku będzie miał trudno ze względu na masę niemniej to co pokazał znamionuje ,że jest wielkim talentem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 6 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 6 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2022 Jak patrzy się na niego i Pokusevskiego to koszykówka chyba w zła stronę wyewoluowała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T+?%hZ<A<5ZZB~5L Opublikowano 6 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2022 Obejrzałem. Holmgren wygląda jak dziecko Shawna Bradleya i Jeffa Hornacek'a. Powoli robię się fanem OKC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 6 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2022 Ja nie wiem, może i się trochę wzmocni, ale jak upadł, to myślałem, że zaliczy kontuzje poważną, jeszcze zanim zagra w NBA na poważnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 6 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2022 W dniu 5.07.2022 o 20:23, Robaq napisał(a): Dobra, a jest jakiś kolejny prospekt z PL? Może jakub Szumert? Rozwiń Szymon Nowicki? https://www.fiba.basketball/world/u17/2022/game/0607/Mali-Poland#tab=boxscore Chłopaki w ćwierćfinale MŚ u17 W piątek o 13tej o półfinał z Litwą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi