SlaKB Opublikowano 19 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2021 1 minutę temu, Pablo81 napisał: @julekstep Jak ktoś pisze samo "MLE*", to jest to ważna oferta? Moim zdaniem nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 19 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2021 3 minuty temu, Pablo81 napisał: @julekstep Jak ktoś pisze samo "MLE*", to jest to ważna oferta? No w domysle chyba full *MLE na rok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 19 Grudnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2021 2 minuty temu, SlaKB napisał: Moim zdaniem nie. W ramach MLE* są widełki płacowe i czasowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 19 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2021 33 minuty temu, Ashigaru napisał: Milwaukee Bucks 1. Sergio Rodriguez - min 2. Eric Maynor - min 3. Raymond Felton - min 4. Ramon Sessions - min @Krzemo dej ekspertyzę -> tutaj łącznie oferty przekraczają luxury, ale że Bucks mają 1 slot wolny to ta sytuacja nie powoduje zagrożenia że luxury zostanie przekroczone po etapie -> jak to zinterpretować? (Bucks mają niecałą 1 bańkę pod luxury) 7 minut temu, Pablo81 napisał: @julekstep Jak ktoś pisze samo "MLE*", to jest to ważna oferta? ja to interpretuję tak jak napisał emes (roczne full MLE*) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 19 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2021 3 minuty temu, eMeS napisał: No w domysle chyba full *MLE na rok Dla mnie bez sensu - *MLE to są prawa do zawonikda, a nie oferta i może ona wynosić od minimum dla gracza to 5,4mln.. Jak ktoś napiszę, że daje prawa birda to będzie to max na rok? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 19 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2021 3 minuty temu, SlaKB napisał: Dla mnie bez sensu - *MLE to są prawa do zawonikda, a nie oferta i może ona wynosić od minimum dla gracza to 5,4mln.. Jak ktoś napiszę, że daje prawa birda to będzie to max na rok? No tak, ale ludzie daja wyjatek MLE i zapominaja ze *MLE to nie to samo. A intencja jest, ze to 5,4 mln na rok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 19 Grudnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2021 8 minut temu, julekstep napisał: @Krzemo dej ekspertyzę -> tutaj łącznie oferty przekraczają luxury, ale że Bucks mają 1 slot wolny to ta sytuacja nie powoduje zagrożenia że luxury zostanie przekroczone po etapie -> jak to zinterpretować? (Bucks mają niecałą 1 bańkę pod luxury) Wszystkie umowy jakie zostały zaproponowane muszę mieścić się pod Luxuary. W przypadku gdy jedna lub więcej ofert może powodować przekroczenie Luxuary przy simowaniu, to taka oferta lub oferty nie będą brane pod uwagę i nie będą wklepane do programu przed simowaniem. W przypadku gdyby przed simowaniem komisarz nie zauważył takiej sytuacji i dopiero po simowaniu okazałoby się, że drużyna przekroczyła salary, to wszyscy zawodnicy podpisani przez tą drużynę w danym etapie, powracają na FA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 19 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2021 u mnie MLE to roczne full mle- wydawało mi się ze zawsze tak to było interpretowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 19 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2021 3 minuty temu, Pablo81 napisał: Wszystkie umowy jakie zostały zaproponowane muszę mieścić się pod Luxuary. W przypadku gdy jedna lub więcej ofert może powodować przekroczenie Luxuary przy simowaniu, to taka oferta lub oferty nie będą brane pod uwagę i nie będą wklepane do programu przed simowaniem. W przypadku gdyby przed simowaniem komisarz nie zauważył takiej sytuacji i dopiero po simowaniu okazałoby się, że drużyna przekroczyła salary, to wszyscy zawodnicy podpisani przez tą drużynę w danym etapie, powracają na FA. no właśnie dlatego poprosiłem o ekspertyzę bo: - Wszystkie umowy jakie zostały zaproponowane muszę mieścić się pod Luxuary. -> tu jest tak - W przypadku gdy jedna lub więcej ofert może powodować przekroczenie Luxuary przy simowaniu, to taka oferta lub oferty nie będą brane pod uwagę i nie będą wklepane do programu przed simowaniem. -> ale tu już nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 19 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2021 3 minuty temu, Qcin_69 napisał: u mnie MLE to roczne full mle- wydawało mi się ze zawsze tak to było interpretowane MLE to MLE, 4 500 000 na rok, z tym gra nie pozwala zrobić nic innego. Ale przedłużenie MLE czyli MLE* to nie jest 5 400 000/rok tylko można dać dowolną ofertę, 5 400 000 to po prostu max jaki można dać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 19 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2021 3 minuty temu, SlaKB napisał: MLE to MLE, 4 500 000 na rok, z tym gra nie pozwala zrobić nic innego. Ale przedłużenie MLE czyli MLE* to nie jest 5 400 000/rok tylko można dać dowolną ofertę, 5 400 000 to po prostu max jaki można dać. aaa myślałem ze chodzi o MLE, ale przy MLE* tez myśle ze domyślnie każdy kto tak wpisal traktował to jako 5,4mln - naleciałości z begm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gimmie Opublikowano 19 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2021 (edytowane) uf:) Edytowane 19 Grudnia 2021 przez gimmie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 19 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2021 @Qcin_69 Galo ma wyjebane w nasze hajsy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 19 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2021 Po tym jak Davis skończył karierę mimo tego, że dostał przedłużenie celem na FA było znaleźć przyzwoitego centra za MLE i się udało.. co prawda wolałbym kogoś o bardziej defensywnym profilu, ale musiałem celować w kogoś kto będzie chciał szybko podpisać za MLE, bo jak skończą się lepsze nazwiska, których nie ma teraz wiele to pewnie nawet ktoś pokroju Pekovica nie byłby dostępny za MLE. A tak mam chyba najcięższe podkoszowe duo, bardzo przyjemnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 19 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2021 Teraz, Koelner napisał: @Qcin_69 Galo ma wyjebane w nasze hajsy stad nie warto go licytować dla Ciebie! Małe beka z Josha Smitha xddd jednak kultura organizacji wzięła górę, Mavs nigdy nie tankowali i dostali nagrodę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 19 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2021 A @Pablo81 już treaduje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzuLcU Opublikowano 19 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2021 @julekstep czy mój Mle* był wprowadzony czy uznany za nieważną ofertę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 19 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2021 1 minutę temu, SzuLcU napisał: @julekstep czy mój Mle* był wprowadzony czy uznany za nieważną ofertę? był wprowadzony w sumie dziwne że nie podpisał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzuLcU Opublikowano 19 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2021 Może liczy na jakiś kontrakt życia. I tak jestem zdziwiony, że na tym etapie kontrakt podpisali Ibaka I Watson. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 19 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2021 Teraz, SzuLcU napisał: Może liczy na jakiś kontrakt życia. I tak jestem zdziwiony, że na tym etapie kontrakt podpisali Ibaka I Watson. no sporo podpisów jak na 1st round Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi