Skocz do zawartości

[2036] Draft i Free Agency - Komentarze

Pablo81

Rekomendowane odpowiedzi

33 minuty temu, Ashigaru napisał:

Milwaukee Bucks

1. Sergio Rodriguez - min

2. Eric Maynor - min

3. Raymond Felton - min

4. Ramon Sessions - min

@Krzemo dej ekspertyzę -> tutaj łącznie oferty przekraczają luxury, ale że Bucks mają 1 slot wolny to ta sytuacja nie powoduje zagrożenia że luxury zostanie przekroczone po etapie -> jak to zinterpretować? (Bucks mają niecałą 1 bańkę pod luxury)

7 minut temu, Pablo81 napisał:

@julekstep

Jak ktoś pisze samo "MLE*", to jest to ważna oferta?

ja to interpretuję tak jak napisał emes (roczne full MLE*)

3 minuty temu, SlaKB napisał:

Dla mnie bez sensu - *MLE to są prawa do zawonikda, a nie oferta i może ona wynosić od minimum dla gracza to 5,4mln.. Jak ktoś napiszę, że daje prawa birda to będzie to max na rok?

No tak, ale ludzie daja wyjatek MLE i zapominaja ze *MLE to nie to samo. A intencja jest, ze to 5,4 mln na rok 

8 minut temu, julekstep napisał:

@Krzemo dej ekspertyzę -> tutaj łącznie oferty przekraczają luxury, ale że Bucks mają 1 slot wolny to ta sytuacja nie powoduje zagrożenia że luxury zostanie przekroczone po etapie -> jak to zinterpretować? (Bucks mają niecałą 1 bańkę pod luxury)

• Wszystkie umowy jakie zostały zaproponowane muszę mieścić się pod Luxuary. W przypadku gdy jedna lub więcej ofert może powodować przekroczenie Luxuary przy simowaniu, to taka oferta lub oferty nie będą brane pod uwagę i nie będą wklepane do programu przed simowaniem. W przypadku gdyby przed simowaniem komisarz nie zauważył takiej sytuacji i dopiero po simowaniu okazałoby się, że drużyna przekroczyła salary, to wszyscy zawodnicy podpisani przez tą drużynę w danym etapie, powracają na FA.

3 minuty temu, Pablo81 napisał:
  • Wszystkie umowy jakie zostały zaproponowane muszę mieścić się pod Luxuary. W przypadku gdy jedna lub więcej ofert może powodować przekroczenie Luxuary przy simowaniu, to taka oferta lub oferty nie będą brane pod uwagę i nie będą wklepane do programu przed simowaniem. W przypadku gdyby przed simowaniem komisarz nie zauważył takiej sytuacji i dopiero po simowaniu okazałoby się, że drużyna przekroczyła salary, to wszyscy zawodnicy podpisani przez tą drużynę w danym etapie, powracają na FA.

no właśnie dlatego poprosiłem o ekspertyzę bo:

- Wszystkie umowy jakie zostały zaproponowane muszę mieścić się pod Luxuary. -> tu jest tak

- W przypadku gdy jedna lub więcej ofert może powodować przekroczenie Luxuary przy simowaniu, to taka oferta lub oferty nie będą brane pod uwagę i nie będą wklepane do programu przed simowaniem.  -> ale tu już nie

:) 

3 minuty temu, Qcin_69 napisał:

u mnie MLE to roczne full mle- wydawało mi się ze zawsze tak to było interpretowane :)

MLE to MLE, 4 500 000 na rok, z tym gra nie pozwala zrobić nic innego.

Ale przedłużenie MLE czyli MLE* to nie jest 5 400 000/rok tylko można dać dowolną ofertę, 5 400 000 to po prostu max jaki można dać.

3 minuty temu, SlaKB napisał:

MLE to MLE, 4 500 000 na rok, z tym gra nie pozwala zrobić nic innego.

Ale przedłużenie MLE czyli MLE* to nie jest 5 400 000/rok tylko można dać dowolną ofertę, 5 400 000 to po prostu max jaki można dać.

aaa myślałem ze chodzi o MLE, ale przy MLE* tez myśle ze domyślnie każdy kto tak

wpisal traktował to jako 5,4mln - naleciałości z begm

Po tym jak Davis skończył karierę mimo tego, że dostał przedłużenie celem na FA było znaleźć przyzwoitego centra za MLE i się udało.. co prawda wolałbym kogoś o bardziej defensywnym profilu, ale musiałem celować w kogoś kto będzie chciał szybko podpisać za MLE, bo jak skończą się lepsze nazwiska, których nie ma teraz wiele to pewnie nawet ktoś pokroju Pekovica nie byłby dostępny za MLE. :) A tak mam chyba najcięższe podkoszowe duo, bardzo przyjemnie.