julekstep Opublikowano 23 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2021 27 minut temu, Ashigaru napisał: Milwaukee Bucks Raymond Felton - min Sergio Rodriguez -min Rodrigue Beaubois - min Mario Chalmers - min brak kasy na 3 ostatnie oferty 24 minuty temu, Qcin_69 napisał: 1.Roy Hibbert 5 milionów 792 tysiące 011 dolarów amerykańskich- 5 lat, 5%- wycofane Roy Hibbert 6,476,666mln -5 lat, 10% 2. tyler hansbrough - lle 3.chris kaman - min 4.R.Evans -min 5.Jason Smith-min brak kasy na oferty poza Hibbertem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 23 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2021 13 minut temu, julekstep napisał: brak kasy na 3 ostatnie oferty brak kasy na oferty poza Hibbertem o to c*** xd apodobaja Ci się kierunki do których może trafić Francise xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 23 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2021 Drugą rundę nikogo pomimo że złożyłem aż osiem ofert??? @julekstep mam wątpliwości, czy wklepywałeś moich graczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 23 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2021 4 minuty temu, Qcin_69 napisał: o to c*** xd apodobaja Ci się kierunki do których może trafić Francise xd w sumie to trochę zjebałem bo zapomniałem że masz dwa birdy! jednak masz trochę cap space jeszcze hihi ale masz Hibberta to się ciesz 1 minutę temu, Alonzo napisał: Drugą rundę nikogo pomimo że złożyłem aż osiem ofert??? @julekstep mam wątpliwości, czy wklepywałeś moich graczy wklepałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 23 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2021 Teraz, julekstep napisał: wklepałem Te pazerni są ci moi wybrańcy.. Ten wyższy win raiting nic mi nie daje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 23 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2021 Wyniki etapu będą dzis? Nie każdy na żywo ogląda..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 23 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2021 1 minutę temu, Ice23 napisał: Wyniki etapu będą dzis? Nie każdy na żywo ogląda..... już są od kilku minut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 23 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2021 3 minuty temu, julekstep napisał: już są od kilku minut Przeważnie byl nowy post, nie edycja starego.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 23 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2021 (edytowane) szkoda że nikt nie przebijał bardziej tego Hibberta, bo qcin w sumie ładnie ma salary zmieszczone, gdzie s5 nawet za rok utrzyma Edytowane 23 Grudnia 2021 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 23 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2021 chciałem bizleja albo grina a nie obu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 23 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2021 6 minut temu, julekstep napisał: szkoda że nikt nie przebijał bardziej tego Hibberta, bo qcin w sumie ładnie ma salary zmieszczone, gdzie s5 nawet za rok utrzyma jooo? xd ej to zmienia moja pozycje negocjacyjna xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 23 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2021 6 minut temu, Koelner napisał: chciałem bizleja albo grina a nie obu pls, takie promocje w NY w tej rundzie że każdy tam by poszedł xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ashigaru Opublikowano 23 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2021 42 minuty temu, julekstep napisał: brak kasy na 3 ostatnie oferty A po co mi kasa dla całej czwórki? Przecież ja potrzebuje jednego. Nie chce pierwszy, kasę dostaje następny itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 23 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2021 Teraz, Qcin_69 napisał: jooo? xd ej to zmienia moja pozycje negocjacyjna xd tia, za rok Rondo-Francis-Gallo-Sap-Hib to 77,5 bańki więc zostanie ci 2,5 bańki na obudowanie ich jakąś wspaniałą siódemką pierwszo i drugo-roczniaków xD 1 minutę temu, Ashigaru napisał: A po co mi kasa dla całej czwórki? Przecież ja potrzebuje jednego. Nie chce pierwszy, kasę dostaje następny itd. faktycznie, mój błąd - nie zwróciłem uwagi że Bucks mają tylko 1 wolny slot - sorry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 23 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2021 1 minutę temu, julekstep napisał: tia, za rok Rondo-Francis-Gallo-Sap-Hib to 77,5 bańki więc zostanie ci 2,5 bańki na obudowanie ich jakąś wspaniałą siódemką pierwszo i drugo-roczniaków xD no a Pat Beverley? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 23 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2021 Teraz, Qcin_69 napisał: no a Pat Beverley? nie utrzymasz go Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 23 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2021 1 minutę temu, julekstep napisał: nie utrzymasz go meh, będzie lepszy niż Francise Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 23 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2021 @Pablo81 zwariował? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 23 Grudnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2021 5 minut temu, julekstep napisał: @Pablo81 zwariował? xD Dlaczego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 23 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2021 1 minutę temu, Pablo81 napisał: Dlaczego? czemu kolekcjonujesz przepłaconych wysokich? (najpierw Blake, potem Noah, teraz DAJ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi