julekstep Opublikowano 20 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2021 5 minut temu, SzuLcU napisał: Ale czy Birdy blokują automatycznie możliwość składania "wyjątków". I w sumie takie pytanie czy *mle można złożyć zawodnikowi, który schodzi z takiej umowy? jeśli miał MLE i potem co najmniej 2 letnie MLE* to masz do niego birdy 6 minut temu, SzuLcU napisał: Należą się też podziękowania Januaremu za to, że przepisy zostały bardziej dopracowane dzięki czemu zwiększy się komfort gry nie da się ukryć @january należą się podziękowania za te kilka sezonów w C's (którzy, mimo straty Josha, dalej są w dość dobrej pozycji) + wpływ na kilka poprawek regulaminu (wspomnieć można chociażby słynny 'wał januarego' ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzuLcU Opublikowano 20 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2021 Teraz, julekstep napisał: jeśli miał MLE i potem co najmniej 2 letnie MLE* to masz do niego birdy No tak ale jeśli nie zaproponuję tych birdów to mogę mu złożyć ponownie *MLE(butler) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 20 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2021 1 godzinę temu, julekstep napisał: nowym GMem Celtics zostal @Cichy, postac bardzo zasluzona dla simbasketu z kilku powodow: - z mniej istotnych wzgledow: byl przez lata komiszem + dlugo utrzymywal simkowy serwer (nawet juz nie grajac) - i co wazniejsze: wprowadzal do gry najwybitniejszego simkowego GMa wszechczasow (czyli mnie ofc) prosze o mile powitanie! Z tym januarym to było na serio ? lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 20 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2021 (edytowane) 1 godzinę temu, julekstep napisał: nowym GMem Celtics zostal @Cichy, postac bardzo zasluzona dla simbasketu z kilku powodow: - z mniej istotnych wzgledow: byl przez lata komiszem + dlugo utrzymywal simkowy serwer (nawet juz nie grajac) - i co wazniejsze: wprowadzal do gry najwybitniejszego simkowego GMa wszechczasow (czyli mnie ofc) prosze o mile powitanie! @Cichy gratki że jesteś no w tym wypadku to jak wymienił kijek na siekierkę. A no i Josh od tego fa moj all time fav january i wał te slowa zawsze będą szly w parze Edytowane 20 Grudnia 2021 przez elwariato Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 20 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2021 38 minut temu, SzuLcU napisał: No tak ale jeśli nie zaproponuję tych birdów to mogę mu złożyć ponownie *MLE(butler) chyba nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 20 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2021 4 minuty temu, julekstep napisał: chyba nie Nie. Zwykle MLE, jeśli będą spełnione warunki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 20 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2021 Żałuje że Ci nie sprzedałem J-Richa :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 20 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2021 14 minut temu, Koelner napisał: Żałuje że Ci nie sprzedałem J-Richa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 20 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2021 @Cichy zwerbował mnie jako komisza i podejrzewam , że pod względem stażu mogę już być najdłuższym komisarzem w historii. za co dziękuję Krzemo i julkowi, bo ostatnio się opierdzielam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 20 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2021 3 minuty temu, SlaKB napisał: @Cichy zwerbował mnie jako komisza Czyli błędów sie nie ustrzegł słowem co tam @Cichy wczesniej prowadził i czemu zrezygnował? Ps a co do samej sytuacji ze smithem to serio można nerwy i rezygnacje, w sensie rezygnację jako brak zainteresowania zrozumieć januarego bo obiektywnie troche z d. sprawa. W realu taka opcja miala by chyba tylko miejsce gdyby Josh byl zakochany w teksasie, ale zakladam ze simka jest malo sentymentalna bo tak koleś odszedl do gorszej ekipy zeby grac za mniejszy hajs, zupelnie z czapy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 21 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2021 8 godzin temu, elwariato napisał: ...bo tak koleś odszedl do gorszej ekipy zeby grac za mniejszy hajs, zupelnie z czapy Toć to klasyczna simka, zdarza sięraz na jakiś czas Pewnie to spierdziele jak zwykle, ale mogę się chociaż zacząć łudzić po tym podpisie. Josh to nie Aldridge, gdzie trzeba było dobrych campów (które oczywiście nie nadeszły). Nawet jak coś się nie uda, to wartość trejdowa Smitha (Kwame pewnie też), wystarczy żeby dość szybko się przebudować. Podkoszowi innych drużyn nie lubią tego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 21 Grudnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2021 10 godzin temu, elwariato napisał: bo tak koleś odszedl do gorszej ekipy zeby grac za mniejszy hajs, zupelnie z czapy Może w Dallas znalazł lepszą szkołę dla dzieci? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 21 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2021 4 godziny temu, Pablo81 napisał: Może w Dallas znalazł lepszą szkołę dla dzieci? Ciekawe czy simkowe dzieci to w ogóle docenią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 21 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2021 7 godzin temu, Roger napisał: Toć to klasyczna simka, zdarza sięraz na jakiś czas Pewnie to spierdziele jak zwykle, ale mogę się chociaż zacząć łudzić po tym podpisie. Josh to nie Aldridge, gdzie trzeba było dobrych campów (które oczywiście nie nadeszły). Nawet jak coś się nie uda, to wartość trejdowa Smitha (Kwame pewnie też), wystarczy żeby dość szybko się przebudować. Podkoszowi innych drużyn nie lubią tego. No to znowu się zapowiada że faworyci na zachodzie są w Teksasie jeden spasował to wyłania się drugi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 21 Grudnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2021 Fajne te oferty dla Allena. Chciał extension pewnie 20+, a dostaje LLE. Ale Mistrz ma swoje prawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 21 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2021 14 minut temu, Pablo81 napisał: Fajne te oferty dla Allena. Chciał extension pewnie 20+, a dostaje LLE. Ale Mistrz ma swoje prawa Allen chciał 20+? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 21 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2021 2 godziny temu, kuba2419 napisał: No to znowu się zapowiada że faworyci na zachodzie są w Teksasie jeden spasował to wyłania się drugi To juz abdykujesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 21 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2021 3 minuty temu, elwariato napisał: To juz abdykujesz Ja tam na pewno utrzymuje skład a może i się uda nawet wzmocnić i nie zamierzam oddać misia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 21 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2021 10 minut temu, kuba2419 napisał: Allen chciał 20+? Chciał 20 ale po namysle powiedzial ze lle styka plus propsy za ewaluację zaza mle ray ray lle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 21 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2021 @cvbe @julekstep Nie wiem czy to ważne, ale C. Lee już jest wpisany do arkusza. Chyba podpisał umowę w I turze, chociaż w wynikach go nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi