Pablo81 Opublikowano 10 Grudnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2021 14 minut temu, elwariato napisał: Chyba podbije do @Ashigaru po ten pick co by te 4 godziny przyciac Możesz moje trzy kupić, ale nie będzie tanio - to będzie 72h. Będę pikowal dokładnie po 23:59. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 10 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2021 Godzinę temu, Alonzo napisał: No przecież Wam nie bronię się tym delektować.. po prostu mnie bawi to ślimacze tempo Dziękujemy Zapewniamy rozrywkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 10 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2021 5 minut temu, Pablo81 napisał: Możesz moje trzy kupić, ale nie będzie tanio - to będzie 72h. Będę pikowal dokładnie po 23:59. W sumie dobra strategia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 10 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2021 koedy mój wybór? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 10 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2021 20 minut temu, Qcin_69 napisał: koedy mój wybór? w kolejnym sezonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 10 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2021 1 minutę temu, julekstep napisał: w kolejnym sezonie Jak przeciez mi oddal picka plus @Alonzo nie strzelaj focha masz sporo pickow przed moim ... Na tej zasadzie ja jestem rozczarowany, hedo vol 2 mi ucieknie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 10 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2021 Teraz, elwariato napisał: Jak przeciez mi oddal picka plus @Alonzo nie strzelaj focha masz sporo pickow przed moim ... Na tej zasadzie ja jestem rozczarowany, hedo vol 2 mi ucieknie ja to się ostanawiam, czy te 2nd też mogę wybierać 23g i 59min - jak rozkoszujemy się tym draftem to na całego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 10 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2021 8 minut temu, julekstep napisał: w kolejnym sezonie W tym tempie to skończymy draft, gdzieś w lutym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 10 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2021 (edytowane) 3 minuty temu, MarcusCamby napisał: W tym tempie to skończymy draft, gdzieś w lutym Nie psuj @Tecu radości draftu - Ty miałeś swoja zabawę podczas playoffs - teraz niech radość z simki maja inni - ci z chu#@wymi drużynami i wysokimi pickami. Edytowane 10 Grudnia 2021 przez Alonzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 10 Grudnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2021 @Koelner zaraz zmiana szychty i Twoje 24 leci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 10 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2021 (edytowane) @Ashigaru zostało 45 minut i idzie cpu pick (ok 19.30 wychodzę z domu, więc do tego czasu muszę kliknąć żeby nie było przestoju) Edytowane 10 Grudnia 2021 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 10 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2021 3 minuty temu, Pablo81 napisał: @Koelner zaraz zmiana szychty i Twoje 24 leci Bądźmy jak Knicks z Masonem, Ewingiem i Oakleyem, jak Cavs z Hillem i Brandonem w czasach Fratello - pokażmy im, że też potrafimy sprowadzić draft do błotnego poziomu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 10 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2021 34 minuty temu, MarcusCamby napisał: W tym tempie to skończymy draft, gdzieś w lutym no druga runda to będą max 4 dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 10 Grudnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2021 (edytowane) 6 minut temu, Alonzo napisał: Bądźmy jak Knicks z Masonem, Ewingiem i Oakleyem, jak Cavs z Hillem i Brandonem w czasach Fratello - pokażmy im, że też potrafimy sprowadzić draft do błotnego poziomu Planowane zakończenie draftu - 25. stycznia. Edytowane 10 Grudnia 2021 przez Pablo81 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 10 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2021 13 minut temu, Pablo81 napisał: Planowane zakończenie draftu - 25. stycznia. Bardzo dobry termin - chyba musimy im taki ostarcyzm zrobić bo inaczej nie zrozumieją jakie to wqurwiające jak się czeka 24h na jeden wybór. 20 minut temu, julekstep napisał: no druga runda to będą max 4 dni Czuję się dyskryminowany! W czym te kasztany na które czekamy po 24h są lepsze od moich wyscoutowanych steali z II rundy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 10 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2021 pije wóde wiec nie wybiore Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 10 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2021 5 godzin temu, Alonzo napisał: No przecież Wam nie bronię się tym delektować.. po prostu mnie bawi to ślimacze tempo 13 minut temu, Alonzo napisał: Bardzo dobry termin - chyba musimy im taki ostarcyzm zrobić bo inaczej nie zrozumieją jakie to wqurwiające jak się czeka 24h na jeden wybór. Co się zmieniło? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 10 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2021 (edytowane) 4 minuty temu, Tecu napisał: Co się zmieniło? Nic a nic - jestem zwolennikiem podczas tego draftu - 1 wybór - 24h Edytowane 10 Grudnia 2021 przez Alonzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 10 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2021 9 minut temu, Koelner napisał: pije wóde wiec nie wybiore czyli jest szansa że w końcu podejmiesz jakąś dobrą decyzję xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 10 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2021 11 minut temu, Koelner napisał: pije wóde wiec nie wybiore sprawdź PM 21 minut temu, Ashigaru napisał: 13. Will Barton Next: @Koelner Teraz musisz śledzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi