Braveheart22 Opublikowano 10 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2021 Godzinę temu, julekstep napisał: o wszyscy potwierdzili (pośrednio lub bezpośrednio) chęć dalszej gry miło! Jakaś ekspansja, by się przydała i tym samym dodatkowa drużyna, żeby domknąć ligę do 30. No i jak ciekawie, by przy drafcie było i na FA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 10 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2021 8 godzin temu, elwariato napisał: No udowodnij że nie mam racji krew z nosa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 10 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2021 Jeden wybór dziennie - no no! Tempo zawrotne ;] I podoba mi się jeszcze jak tradycyjnie pomimo rozpiski na początku tematu draftu każdy jest zaskoczony że teraz on wybiera i koniecznie potrzebuje cały dzień na profesjonalną analizę swojego wafla jakby dzień wcześniej nie był w stanie wyselekcjonować 2 czy 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 10 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2021 11 minut temu, Alonzo napisał: Jeden wybór dziennie - no no! Tempo zawrotne ;] I podoba mi się jeszcze jak tradycyjnie pomimo rozpiski na początku tematu draftu każdy jest zaskoczony że teraz on wybiera i koniecznie potrzebuje cały dzień na profesjonalną analizę swojego wafla jakby dzień wcześniej nie był w stanie wyselekcjonować 2 czy 3 Wy przedluzaliscie z PO rozkoszując się nimi, to my przedłużamy z wyborami draftu rozkoszując się nimi Nie masz wyborów to nie wiesz jak to trudno ogarnąć scouting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 10 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2021 10 minut temu, Tecu napisał: Nie masz wyborów to nie wiesz jak to trudno ogarnąć scouting Mam 2 2nd - już dawno sobie wyselekcjonowałem 4 graczy z których wybiorę 2 #kulturaorganizacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 10 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2021 2 godziny temu, Koelner napisał: krew z nosa Że co proszę 1 godzinę temu, Alonzo napisał: Mam 2 2nd - już dawno sobie wyselekcjonowałem 4 graczy z których wybiorę 2 #kulturaorganizacji Royceya ja zgarniam z 2rd dlowem ale Julek cwfaniaczek z tym oquinem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 10 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2021 9 minut temu, elwariato napisał: Royceya ja zgarniam z 2rd Mam focha na Ciebie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 10 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2021 Oj tam oj tam, plus teraz jego akcje moga poszybowac w górę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 10 Grudnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2021 Mam dwa picki pod rząd i od razu zapowiadam, że możecie emocje draftowe na weekend sobie podarować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 10 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2021 7 minut temu, Pablo81 napisał: Mam dwa picki pod rząd i od razu zapowiadam, że możecie emocje draftowe na weekend sobie podarować komu wciskasz? ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 10 Grudnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2021 (edytowane) 2 minuty temu, Koelner napisał: komu wciskasz? ? Jeszcze nic nie wciskam. Zacznę na weekend. @julekstep ale druga rundę będziemy już grupami robić, co? Edytowane 10 Grudnia 2021 przez Pablo81 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 10 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2021 4 godziny temu, Alonzo napisał: Mam 2 2nd - już dawno sobie wyselekcjonowałem 4 graczy z których wybiorę 2 #kulturaorganizacji Super. Mam nadzieję, że widzisz różnicę między pierwszą połówką pierwszej rundy a drugą rundą zwłaszcza jej końcówką? Trochę inny jednak kaliber. Pozwól nam cieszyć się draftem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 10 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2021 jak mogę zobaczyć jakie kontakty mieli moi gracze na koniec sezonu? chciałem birdy przedłużyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 10 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2021 Teraz, piotreksuper napisał: jak mogę zobaczyć jakie kontakty mieli moi gracze na koniec sezonu? chciałem birdy przedłużyć. wejdź na gracza w FA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 10 Grudnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2021 2 minuty temu, piotreksuper napisał: jak mogę zobaczyć jakie kontakty mieli moi gracze na koniec sezonu? chciałem birdy przedłużyć. Wysokość kontraktów z pliku tylko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 10 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2021 16 minut temu, piotreksuper napisał: jak mogę zobaczyć jakie kontakty mieli moi gracze na koniec sezonu? chciałem birdy przedłużyć. pobierz csv z zeszłego sezonu jakiś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 10 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2021 18 minut temu, Tecu napisał: Super. Mam nadzieję, że widzisz różnicę między pierwszą połówką pierwszej rundy a drugą rundą zwłaszcza jej końcówką? Trochę inny jednak kaliber. Pozwól nam cieszyć się draftem No przecież Wam nie bronię się tym delektować.. po prostu mnie bawi to ślimacze tempo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 10 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2021 który plik jest najbardziej aktualny? ściągnąłem : PO, 2035 i stare sklady tam są. Wiem że mogę sprawdzać po kolei jeszcze te 20 csv ale nie chce mi się;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 10 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2021 Chyba podbije do @Ashigaru po ten pick co by te 4 godziny przyciac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 10 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2021 56 minut temu, piotreksuper napisał: który plik jest najbardziej aktualny? ściągnąłem : PO, 2035 i stare sklady tam są. Wiem że mogę sprawdzać po kolei jeszcze te 20 csv ale nie chce mi się;) 2035_38 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi