Pablo81 Opublikowano 27 Listopada 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2021 9 minut temu, Koelner napisał: dyskusja o gościu który zagrał jedna serie w PO (0-4), Donald Royal czy Richard Dumas to przy nim Pany-koszykarze Jak można pisać o alkomaster, to tym bardziej można o MKG. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 27 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2021 Wszyscy doceniaja prace Julka, jako ze to prawdziwy niewolnik simki ale jak robienie tych grajków mu sie sprzykrzyło i podtrzymuje propozycję to ja chetnie podjął bym sie zrobienia następnej klasy, może byc z kims kto by również reflektował, bo co dwie glowy to zawsze uwagi mozna wymienic itd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 28 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2021 17 godzin temu, elwariato napisał: Wszyscy doceniaja prace Julka, jako ze to prawdziwy niewolnik simki ale jak robienie tych grajków mu sie sprzykrzyło i podtrzymuje propozycję to ja chetnie podjął bym sie zrobienia następnej klasy, może byc z kims kto by również reflektował, bo co dwie glowy to zawsze uwagi mozna wymienic itd Czyli w przyszłym sezonie Pacers tankują i w drafcie będzie Giannis i długo, długo nic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 28 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2021 2 godziny temu, kuba2419 napisał: Czyli w przyszłym sezonie Pacers tankują i w drafcie będzie Giannis i długo, długo nic? Może jeszcze powinien ten sam komisz co robi Draft zrobił loterie? wtedy tylko miałoby sens. gwarancja bardzo wysokiego poziomu staranności zostałaby zrealizowana. jestem za. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 28 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2021 4 godziny temu, kuba2419 napisał: Czyli w przyszłym sezonie Pacers tankują i w drafcie będzie Giannis i długo, długo nic? Jako ze nie mam swojego picku obawy sa nie uzasadnione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 28 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2021 28 minut temu, elwariato napisał: Jako ze nie mam swojego picku obawy sa nie uzasadnione W twoim przypadku znając logikę różnych wymian w różnych grach to nie ma znaczenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 1 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2021 NO draft skończony! Dziś/jutro wrzucę do gierki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 1 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2021 W dniu 28.11.2021 o 21:39, ignazz napisał: W twoim przypadku znając logikę różnych wymian w różnych grach to nie ma znaczenia. Proste, tym bardziej moj obiektywizm jest nie do podważenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 2 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2021 9 godzin temu, julekstep napisał: NO draft skończony! Dziś/jutro wrzucę do gierki wylosuj mi jedynkę to będę musiał pozbyć się Monroe i to rozpocznie karuzele transferowa . kumasz, więcej ruchów , więcej funu - wszyscy na tym skorzystamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 2 Grudnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2021 1 minutę temu, Koelner napisał: wylosuj mi jedynkę to będę musiał pozbyć się Monroe i to rozpocznie karuzele transferowa . kumasz, więcej ruchów , więcej funu - wszyscy na tym skorzystamy Ty tam uwazaj, żebyś bana na draft nie dostał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 2 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2021 1 minutę temu, Pablo81 napisał: Ty tam uwazaj, żebyś bana na draft nie dostał nie obawiam się , wiem że mam u Was wsparcie i napiszecie zbiorowa petycje aby mnie uwolnić . Kocham Was! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 2 Grudnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2021 1 minutę temu, Koelner napisał: nie obawiam się , wiem że mam u Was wsparcie i napiszecie zbiorowa petycje aby mnie uwolnić . Kocham Was! @julekstep pewnie napisze Ja podpisze jakby co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 2 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2021 12 godzin temu, julekstep napisał: Rockets in: - Rockets out: 2nd Hou 36, 2nd Orl 36 Magic in: 2nd Hou 36, 2nd Orl 36 Magic out: - @kuba2419 Breaking news! Draft jednak bardzo głęboki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 2 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2021 który to plik? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 2 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2021 24 minuty temu, eMeS napisał: Breaking news! Draft jednak bardzo głęboki! Nie będę miał zbytnio przez najbliższe dwa sezony miejsca na draft 2 minuty temu, Koelner napisał: który to plik? Draftdraft2035 czy jakoś tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 2 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2021 najnowszego pliku jeszcze nie ma, będzie dziś po simce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 2 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2021 ufff ale widać po tym starym pliku że Nasz komisz uwielbia kabanów , z O'Quinna i Sullingera zrobił maderfakerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 2 Grudnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2021 5 minut temu, Koelner napisał: ufff ale widać po tym starym pliku że Nasz komisz uwielbia kabanów , z O'Quinna i Sullingera zrobił maderfakerów @julekstep wkłada w to mnóstwo pracy i swojego wolnego czasu, a Tobie się nie podoba. Naprawdę @julekstep należy się wielki szacunek, a nie krytyczne uwagi! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 2 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2021 (edytowane) 14 minut temu, Koelner napisał: ufff ale widać po tym starym pliku że Nasz komisz uwielbia kabanów , z O'Quinna i Sullingera zrobił maderfakerów obaj zostali troche znerfieni w ostatecznej wersji to simka uwielbia kabanow (+ wysocy standardowo maja wiekszego overalla) Edytowane 2 Grudnia 2021 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 2 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2021 42 minuty temu, Pablo81 napisał: @julekstep wkłada w to mnóstwo pracy i swojego wolnego czasu, a Tobie się nie podoba. Naprawdę @julekstep należy się wielki szacunek, a nie krytyczne uwagi! gdzie ja napisałem że mi się nie podoba ? Mason Anthony Mason for life Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi