człowiek...morza Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2022 prasowalnica? ktos korzysta, poleca? konkretny model? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 11 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2022 https://www.mediaexpert.pl/carts/add-items-by-url-share?product_id={"items":{"3282952":"3282952","988475":"988475","982797":"982797","2897183":"2897183","2088271":"2088271"}} Lodówkę wziąłem inną, a reszta? Warto? Chodzi też o wymiary Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 11 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2022 17 minut temu, RappaR napisał: https://www.mediaexpert.pl/carts/add-items-by-url-share?product_id={"items":{"3282952":"3282952","988475":"988475","982797":"982797","2897183":"2897183","2088271":"2088271"}} Lodówkę wziąłem inną, a reszta? Warto? Chodzi też o wymiary Marny ten rabat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starYfaN Opublikowano 11 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2022 W dniu 20.04.2022 o 20:20, człowiek...morza napisał: prasowalnica? ktos korzysta, poleca? konkretny model? Jeden z lepszych modeli, przetestowany wielokrotnie i nie chce się zepsuć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 11 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2022 1 minutę temu, jack napisał: Marny ten rabat To doradź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 11 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2022 24 minuty temu, RappaR napisał: To doradź A na to? https://www.mediaexpert.pl/lp,piaty-produkt-99-proc-taniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 11 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2022 Teraz, jack napisał: A na to? https://www.mediaexpert.pl/lp,piaty-produkt-99-proc-taniej Ale muszą się łapać produkty i nie wiem jakie, te mi doradziła projektantka. Plus pralkosuszarka z racji koloru i rozmiaru ta jest jedyna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 30 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2022 Ma ktoś może urządzenie do hot-dogów i może coś doradzić? Takie do domu co by dzieci miały fun. No i stary też przy okazji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 30 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2022 Ja robię hot dogi na patelni., Wychodzą takie jak na stacjach benzynowych, znaczy opieczona bułka i kiełbaska-parówa.,Tylko do tego potrzebne są bułki z dziurką , oliwa w sprayu i dobra patelnia Jak chcesz robić z mokrą parówką ze zwykłej bułki to można kupić tanio taki podgrzewaczhttps://www.mediaexpert.pl/agd-male/do-kuchni/urzadzenia-do-hot-dogow/urzadzenie-do-hot-dogow-clatronic-hdm-3420 ,jak chcesz opiekane to już sporo drożej grill rolkowy ., Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n_i_m_h Opublikowano 30 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2022 Pany a jaki ekspres polecacie, tak do 3k około? Z wymagań to żeby jak najmniej przy nim grzebać trzeba było...czyli mycie, odkamienianie i taki inny szajs się robił automatycznie albo przez jedno kliknięcie :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NieMy Opublikowano 2 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2022 W dniu 30.11.2022 o 14:30, n_i_m_h napisał: Pany a jaki ekspres polecacie, tak do 3k około? Delonghi, model dowolny, grupa zaparzająca w każdym jest ta sama więc kawę czarną będzie robił taką samą, różnią się bajerami typu ładny wyświetlacz, diody czy inoxowa obudowa. Lepszą kawę będzie robiła Jura ale w trójce się nie zmieścisz. W dniu 30.11.2022 o 14:30, n_i_m_h napisał: wymagań to żeby jak najmniej przy nim grzebać trzeba było...czyli mycie, odkamienianie i taki inny szajs się robił automatycznie albo przez jedno kliknięcie :] Nie ma takich ekspresów. Każdy ekspres trzeba myć a przede wszystkim ODKAMIENIAĆ. W przeciwnym przypadku będzie się psuł a smak kawy będzie się słaby. Każdy z ekspres ma system odkamieniania banalnie prosty, wystarczy wcisnąć przycisk i wlać odkamieniacz, po skończeniu umyć pojemnik na wodę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 17 Października 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2023 (edytowane) zestaw do kuchni dla siebie do kupienia (lodówka / zmywarka / piekarnik / mikrofala), niekoniecznie najtaniej, niekoniecznie high-end. Jakieś hinty? w lodówkach widzę samsung & LG w rankigach dominujo, słusznie? Edytowane 17 Października 2023 przez rw30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 17 Października 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2023 aha, pralki to teraz rozumiem z suszarko się kupuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 17 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2023 1 minutę temu, rw30 napisał(a): aha, pralki to teraz rozumiem z suszarko się kupuje? Znaczy pralkę i suszarkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 17 Października 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2023 no ale przeglądam i widzę że są zintegrowane, to wolę taką, coś nie tak ze zintegrowanymi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 17 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2023 14 minut temu, rw30 napisał(a): no ale przeglądam i widzę że są zintegrowane, to wolę taką, coś nie tak ze zintegrowanymi? Zwykle nie maja pompy ciepla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 18 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2023 (edytowane) 8 godzin temu, rw30 napisał(a): coś nie tak ze zintegrowanymi? jak coś jest do wszystkiego to jest do niczego. jak dwa urządzenia zmieścisz w jednym to raczej oczywiste że jakimś kosztem. a suszarkę to tylko jak nie masz gdzie prania rozwiesić zupełnie albo małe dzieci i pierzesz 2x dziennie. tak to szkoda ubrań niszczyć piekarnik polecam Samsung dzielony na pół ale nie marketingową ściemę z dwoma drzwiczkami droższe o 1000+ ale z podziałką w środku. rewelacyjna sprawa, nagrzewa się w kilka minut do 200 Edytowane 18 Października 2023 przez Me Myself and I Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 18 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2023 2 godziny temu, Me Myself and I napisał(a): jak coś jest do wszystkiego to jest do niczego. jak dwa urządzenia zmieścisz w jednym to raczej oczywiste że jakimś kosztem. a suszarkę to tylko jak nie masz gdzie prania rozwiesić zupełnie albo małe dzieci i pierzesz 2x dziennie. tak to szkoda ubrań niszczyć @rw30 zasadniczo zastanów się czy potrzebujesz suszarke. Długo trwa suszenie i dużo prądu zużywa. Natomiast co do jakości pralko-suszarek to zrobił sie duży postęp i o ile rok temu miałem kupować oddzielnie tak teraz zamierzam kupić combo. Ważne żeby kupić z możliwie dużym wsadem. Po pracy sprawdzę ale chyba 9kg/7kg . Co do modelu nie pamiętam dokładnie nad którymi myslałem ale nie widzę różnicy miedzy samsung/lg/elektrolux Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 18 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2023 11 godzin temu, rw30 napisał(a): aha, pralki to teraz rozumiem z suszarko się kupuje? Suszarka w naszym klimacie to trochę zbędny gadżet ,bardziej w NYC gdzie jest wysoka wilgotność i gacie prędzej skisną niż wyschną.,U nas teraz niszczarka jest bardziej poszukiwanym sprzętem AGD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 18 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2023 (edytowane) @rw30 to co koledzy mówią - Ja dolozylem do pralko suszarki, bo stwierdziłem ze to fajny bajer a w Holandii zimą ciuchy długo schną, no ale suszarkę użyłem raz żeby przetestować, zobaczyłem że program trwa 3,5h i stwierdziłem ze szkoda zachodu dla naszej dwójki, może teraz jak mamy niemowlaka czasem użyje. Jak najbardziej nie warto jak nie masz dużej rodziny co do sprzetu typu piekarnik, nie wiem czy jest ta marka w Polsce dobrze dostępna ale w Holandii ETNA to b. dobra marka sprzętu kuchennego a mniej znana nazwa, wiec (przyjajmniej w NL) tańsza niż samsungi. W sumie to sam na nowym mieszkaniu potrzebuje kupić piekarnik combo ( z mikrofala , bo brak miejsca na oba urządzenia) of course wbudowany. Jak ktoś ma jakieś tipy co do takiego ustrojstwa to dawać. Edytowane 18 Października 2023 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi