RonnieArtestics Opublikowano 11 Października 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2021 (edytowane) U mnie sprawa jest chyba dość prosta - jesli dopisze zdrowie, powinienem być w czołówce (zwłaszcza Hardenowi ktory jest wyraźnym samodzielnym liderem drużyny, dużo bardzo zależy od niego tutaj) Mogłem mieć pick 2 w drafcie ale zdecydowałem ze Harden ma swoje lata i to ostatni moment żeby z nim o coś zawalczyć. Vucevic wydaje się idealna druga opcja do niego. dlugo myślałem nad waiversami bo mogłem albo wybrać se jednego lepszego/droższego gracza albo dwóch po 5-7$ ponieważ miałem teoretycznie dwóch graczy do zrzucenia. Ostatecznie poszedłem w drugą opcję i nie przelicytowalem tych których chciałem w pierwszej kolejnosci ( Reggie i Barton) ale wygrałem w obu przypadkach moje opcje B czyli Blake i Cam Johnson. Edytowane 11 Października 2021 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikowal83 Opublikowano 11 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2021 (edytowane) @RonnieArtestics jak to wygrałeś swoje opcje B?nikt inny ich nie licytował więc i tak przelicytowales wystarczyło dać za nich max po piątaku tak na wszelki wypadek Edytowane 11 Października 2021 przez Mikowal83 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 11 Października 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2021 Spoko, nie sprawdzałem tego.. wygrać wygrałem więc to najważniejsze. Myślałem ze ktoś da za nich z piątkę właśnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chyzio Opublikowano 12 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2021 Otto to gość który może skończyć kontuzjowany po pierwszym meczu, ale też taki który może wskoczyć do top50 jak będzie zdrowy, jego pensja to 6$, nie widzę powodu żeby nie dawać za niego kasy z waiversów jak się o coś walczy, zwłaszcza że jak będzie dobry to można go przehandlować w międzyczasie, a jak będzie zły to trudno, to tylko waivers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikowal83 Opublikowano 12 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2021 Teraz, chyzio napisał: Otto to gość który może skończyć kontuzjowany po pierwszym meczu, ale też taki który może wskoczyć do top50 jak będzie zdrowy, jego pensja to 6$, nie widzę powodu żeby nie dawać za niego kasy z waiversów jak się o coś walczy, zwłaszcza że jak będzie dobry to można go przehandlować w międzyczasie, a jak będzie zły to trudno, to tylko waivers Jasne.to też zrozumiałe podejście. Ja wolę zostawić sobie hajs na pobieranie w trakcie sezonu i pod jego koniec. Oczywiście ja chętnie też bym przytulił Otto ale wydanie na niego ponad połowy budżetu waivers to dla mnie za duzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilson44 Opublikowano 12 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2021 1 godzinę temu, Mikowal83 napisał: Jasne.to też zrozumiałe podejście. Ja wolę zostawić sobie hajs na pobieranie w trakcie sezonu i pod jego koniec. Oczywiście ja chętnie też bym przytulił Otto ale wydanie na niego ponad połowy budżetu waivers to dla mnie za duzo to fikcyjny pieniądz, na co tu żałować tym formacie na Waiversach mozna najwiecej ugrac na samym starcie, bo wybierasz z gości, którzy skończyli sezon na FA, a po okienku transferowym zawsze jest wśród nich garstka graczy, których rola znacząco, nawet bardzo znacząco wzrośnie w nowym sezonie. Rok temu rzuciłem 100$ na Plumleego i sie bardzo ucieszylem, ze nikt nie rzucił więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikowal83 Opublikowano 12 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2021 2 godziny temu, wilson44 napisał: to fikcyjny pieniądz, na co tu żałować tym formacie na Waiversach mozna najwiecej ugrac na samym starcie, bo wybierasz z gości, którzy skończyli sezon na FA, a po okienku transferowym zawsze jest wśród nich garstka graczy, których rola znacząco, nawet bardzo znacząco wzrośnie w nowym sezonie. Rok temu rzuciłem 100$ na Plumleego i sie bardzo ucieszylem, ze nikt nie rzucił więcej. Coś w tym jest...może w przyszłym roku przyszaleje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikowal83 Opublikowano 19 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2021 Do wszystkich: Zachęcam do zainstalowania apki Yahoo na telefon. To bardzo ułatwia komunikację bo jest tam opcja czatu/wysyłania wiadomości i dzięki temu przychodzą powiadomienia na telefon i nie trzeba się tutaj specjalnie logować. Na dodatek da się tam wszystko zrobić i sprawdzić w dość łatwy i przejrzysty sposób. Więc jeśli ktoś jeszcze nie ma apki na telefonie to naprawdę polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikowal83 Opublikowano 1 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2021 Powoli zapraszam do negocjacji Do wzięcia: Caris LeVert -32$ Keldon Johnson - 7$ Patty Mills - 3$ Ivica Zubac - 13$ Doug McDermott - 7$ Birch - 7$ Dostepni osobno i w pakiecie 2 za 1 lub 2 za 2 Szukam: FG%,PTS,REB,AST,ST Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikowal83 Opublikowano 1 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2021 @jordan20 dzięki za ofertę. Niestety sałaty się nie zgadza. Z przykrością Odrzuciłem ofertę dodając opis. Może da się to jakoś inaczej wyrzeźbić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikowal83 Opublikowano 1 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2021 @jordan20 znowu musiałem odrzucić ale jesteśmy coraz bliżej porozumienia przy odrzucaniu oferty znów dodałem opis z info jak ja to widzę. Czekam na odpowiedź najlepiej w PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikowal83 Opublikowano 2 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2021 (edytowane) @Tizz @b2b @LosAngelesAnwil @wilson44@bulls2006 @RonnieArtestics wysłałem wam wiadomości. @chyzio do Ciebie napisałem na czacie Yahoo Czekam na odpowiedzi i pozdrawiam Edytowane 2 Listopada 2021 przez Mikowal83 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 2 Listopada 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2021 1 godzinę temu, Mikowal83 napisał: @Tizz @b2b @LosAngelesAnwil @wilson44@bulls2006 @RonnieArtestics wysłałem wam wiadomości. @chyzio do Ciebie napisałem na czacie Yahoo Czekam na odpowiedzi i pozdrawiam Nic nie przyszło. Ale możesz na Yahoo zawsze do mnie pisać, przecież wiesz chyba z zeszłych lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikowal83 Opublikowano 2 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2021 (edytowane) 4 minuty temu, RonnieArtestics napisał: Nic nie przyszło. Ale możesz na Yahoo zawsze do mnie pisać, przecież wiesz chyba z zeszłych lat No do Ciebie też napisałem w zasadzie tylko na Yahoo. Przed chwilą znowu napisałem. Ale nie widzę żebyś odczytał. Może apke zaktualizuj Edytowane 2 Listopada 2021 przez Mikowal83 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulls2006 Opublikowano 11 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2021 Gdzie jest aktualne zestawienie pensji zawodników na FA? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikowal83 Opublikowano 11 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2021 Godzinę temu, bulls2006 napisał: Gdzie jest aktualne zestawienie pensji zawodników na FA? Pierwszy wpis na pierwszej stronie w tym wątku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilson44 Opublikowano 12 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2021 W dniu 11.11.2021 o 09:41, bulls2006 napisał: Gdzie jest aktualne zestawienie pensji zawodników na FA? pewnie chodzi Ci o salary wszystkich zawodników, nie tylko w naszych zespołach, to masz w excelu zakładka na dole - salary zawodników https://docs.google.com/spreadsheets/d/1JVIc12fnbBRZEcjAX2o38MKPYEL894Eib2LX0iPE1w0/edit#gid=1926832791 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikowal83 Opublikowano 18 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2021 Panowie mamy wymianę. Poeltl (22$)+R.Jackson (5$) do Hornets Donovan Mitchell (34$) do Lakers @wilson44 potwierdzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilson44 Opublikowano 18 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2021 (edytowane) hej, w trakcie sezonu nie trzeba wrzucac na forum ale potwierdzam @RonnieArtestics albo @bulek klepnijcie na yahoo Edytowane 18 Listopada 2021 przez wilson44 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 18 Listopada 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2021 Szczerze ? Może jestem dziwny, ale mam ochotę zawetować tą wymianę panowie, przynajmniej jako uczestnik gry, nie komisz. Donovan Mitchell to jest top20 w ROTO i do tego jest młodszy i bardziej perspektywiczny niż chłopaki co lecą w drugą stronę. Mogę spytać co kieruje tobą @Mikowal83 ? Zero w ogóle informacji ze Mitchell jest na sprzedaż… mysle ze dałbym spokojnie sam za niego więcej w pierwszej mojej ofercie… Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi