bulek Opublikowano 12 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2022 (edytowane) Albo ja źle zinterpretowałem, albo Ty źle to ująłeś, ale to już nieistotne. Natomiast co do misia, cóż, napiszę tak, bardziej Tobie chyba zależy niż mi, bo ja z keeperami: Turner-Sabas-Garland-Bridges za 113$ będę w sytuacji na pewno żadnej komfortowej, ale dość korzystnej w perspektywie przyszłego sezonu. Czyli C+PF+SF+PG. Orać się nie ma sensu Edytowane 12 Lutego 2022 przez bulek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikowal83 Opublikowano 12 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2022 Ja sobie jeszcze powybieram kto u mnie zostanie keeperem oprócz Murray'a (cena w przyszłym sezonie 36$) bo w moim odczuciu takimi u mnie mogą być jeszcze Brunson (19$), Vanderbilt (18$), Jones (10$), Levert (24$), Poeltl (24$), DeRozan (34$) więc o przyszły sezon jakoś szczególnie się nie martwie ale fajnie byłoby wreszcie wygrać tą ligę (raz byłem bardzo blisko) a w tym sezonie wciąż mam na to szansę i chciałbym ją wykorzystać. Więc jeszcze raz zapraszam zainteresowanych do negocjacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 12 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2022 No i ci keeeperzy wyglądają znacznie lepiej od tych których wymieniłeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 24 Lutego 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2022 Zastanawiałem się na d ceną 10$ niższą, ale obawiałem się, że kilku graczy pójdzie mocniej niż tegoroczna wycena Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 24 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2022 Może jeszcze wróci w tym sezonie, bo jako keeper raczej nie będzie aż tak wielkim stealem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jordan20 Opublikowano 24 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2022 bedzie. 51$ za rok jest fajna cena i zyskiem rzedu 10-15$ w porownaniu do ceny draftowej. za to, za rok takze kosztujac 57 bedzie kilka dolarow tanszy niz na drafcie. chyba,ze okaze sie,ze w przyszlym sezonie juz bedzie tylko gorszy i nie powroci do swoich 25-27 pkt i 7 asyst,wtedy po roku wroci na draft Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 24 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2022 Nie no, to jest fajna cena i z pewnością keeperowska, jak się jednak nie ogarnie zbytnio, to raczej za rok wróci na draft. Chyba ze wróci do formy sprzed roku, ale czy to będzie w PTB trudno wyrokować, bo oni coraz mocniej idą w kierunku Simonsa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 24 Lutego 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2022 Przypominam, że za 60$ to Beal po kontuzjach chodzi (51 rok temu), Lilliard 74 i 71 odpowiednio, za +50 chodzili Zion czy Siakam - także kiper to super nie będzie, bo on produkował najwięcej za ok. 50 - ale cena draftowa na pewno godna. A co do Lilliarda, to wg mnie na 90% on pójdzie w dealu - obstawiam Lakers, gdzie idealnie by pasował do LBJa i AD, a Westbrick z Blazers sie dogada i rozwiąże umowę, żeby pość do NYC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazi_24 Opublikowano 24 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2022 Ja dałem 31$ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 24 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2022 (edytowane) I tu raczej zgoda a beal za 60 jak znowu pójdzie to będę pierwszy który napisze że znany jest pierwszy tanker... Ale przewiduje nie więcej niż 45. Edytowane 24 Lutego 2022 przez bulek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikowal83 Opublikowano 24 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2022 A mi LeVert wypada z gry na 2 tygodnie Przez to mogę już nie zyskać punktów roto w punktach a wręcz je stracić. Poza tym wciąż szukam bloków (teraz też punktów i trochę asyst) i oferuje za nie Jones i/lub Vanderbilt.Na sprzedaż jest też Tate i Winslow. Ostatni gwizdek na wymiany panowie Ciekawe czy uda mi się skończyć w top3 bo zrobiła się zacięta walka między aż 6 drużynami. Według tabeli na średnich wciąż jestem pierwszy ale obawiam się że na koniec sezonu tak nie będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 24 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2022 10 minut temu, Mikowal83 napisał: A mi LeVert wypada z gry na 2 tygodnie Przez to mogę już nie zyskać punktów roto w punktach a wręcz je stracić. Poza tym wciąż szukam bloków (teraz też punktów i trochę asyst) i oferuje za nie Jones i/lub Vanderbilt.Na sprzedaż jest też Tate i Winslow. Ostatni gwizdek na wymiany panowie Ciekawe czy uda mi się skończyć w top3 bo zrobiła się zacięta walka między aż 6 drużynami. Według tabeli na średnich wciąż jestem pierwszy ale obawiam się że na koniec sezonu tak nie będzie. 2 tyg to jest nic. Mój główny madafaker blokowy połamany raczej już do końca sezonu, teraz Garland out. A brak Turnera będzie nie do załatania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 24 Lutego 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2022 dobra juz nie płaczcie, że LeVert to game changer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikowal83 Opublikowano 26 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2022 @L.TM odpisz/daj znać. W dniu 25.02.2022 o 00:48, dannygd napisał: dobra juz nie płaczcie, że LeVert to game changer W normalnym rozumieniu jasne że nie game changer ale dla mnie jeśli chodzi o punkty i asysty to ważny grajek. Na szczęście się już trochę pocieszałem pobraniem Goodwin'a Tate którego nikt ode mnie nie chce też może ładnie załatać tą dziurę. Jeszcze tylko te bloki... Ciekawe czy pod nieobecność AD będzie grał regularnie dużo minut czy tylko przeciwko takim klockom jak Zubac. Oby to pierwsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 28 Lutego 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2022 Człowiek walczy o podium, wróciły niby gwiazdy z kontuzji, a tu najlepszym Twoim graczem okazuje się... ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 3 Marca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2022 Powiem szczerze, że dawno końcówka sezonu nie zapowiadała sie tak emocjonujaco! Naprawdę wierzę, że walka będzie do ost dnia, jak kiedyś co z 3 miejsca wskoczyłem na 1 ostatniej nocy... ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikowal83 Opublikowano 3 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2022 No emocji będzie sporo. Szkoda tylko że ostatecznie nie wróżę sobie sukcesu. Jak LeVert nie wróci faktycznie za tydzień i nie zacznie napierdzielac dobrych cyferek (głównie chodzi o punkty i asysty) a Brunson będzie pauzować przez skręconą w ostatnim meczu kostkę a Poeltl z Capela i McGee nie zaczną blokować po 2 rzuty na mecz to nie zyskam tych paru punkcików potrzebnych do zwycięstwa. Walker IV to raczej za mało żeby uzupełnić lukę po LeVercie czy Brunsonie a żeby tego było mało nie wiem kiedy zagra Winslow i dzisiaj połamał się Tate. Ale meczów do końca sezonu jeszcze trochę zostało a nadzieja umiera ostatnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 4 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2022 (edytowane) Ja to raczej szans na coś wiecej niż 6 miejsce nie mam ze względu ze swego czasu zbyt pojechałem ze slotami. A teraz, gdy wiecej jest udanych spotkań niż tych słabych, w sytuacji, w której Zubac wali double double i dokłada bloki, których nigdy nie robił, kiedy Bodziowi włączył się cj mccollum, muszę oszczędzać sloty. Jeśli mam prognozować, to największe szanse mają chyba Pistons (konieczne FG%, a ostatnio wymiatają w tym elemencie - dla mnie faworyt nr 1 - awans na 15-16 pkt roto w zasięgu, co da ok. 130 pkt roto) i Timberwolves, o ile Anunoby pozwoli. Najmniejsze szanse zaraz po mnie mają niestety Hornets z racji dość dużych ograniczeń i niewielkiego pola manewru na poprawę (zatankowane 2 cats i aż 4 overkille!). Inni? Hawks, z całym szacunkiem dla @jordan20 ale liderzy kontuzjowani, fajnie grający Portis, ale na 1 miejsce to może być mało, szybki powrót FVV i Kristapsa niezbędny. Celtics? Masakrycznie słaba głębia składu. Dla mnie team z niewielkimi szansami na top3. Na dzisiaj: 1. Pistons 2. Timberwolves 3. Hornets. Edytowane 4 Marca 2022 przez bulek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikowal83 Opublikowano 4 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2022 W asystach wcale nie mam overkilla (mogę stracić punkt roto). Z resztą dotyczącą mojej sytuacji się zgadzam Mam nadzieję urwać punkt w punktach i stratach bo w blokach to już mi się raczej nie uda. Więc 124-125pkt to maks jaki będę miał a niestety istnieje ryzyko że stracę po punkcie w punktach i asystach. Na średnich niby wciąż jestem na 1-szym miejscu ale chyba faktycznie skończę na 2-3 miejscu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 4 Marca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2022 1 godzinę temu, bulek napisał: Timberwolves, o ile Anunoby pozwoli Niestety nie pozwoli, min. 2 tyg out., do tego Gobert za dużo pauzował i może zabraknąć 3-5 jego meczy Pistons są na fali (to co Rozier z Traw grają .. szok!) i są faworytem, do tego świetnie im się ułożyla tabelka, a główni rywale mają problemy z kontuzjami - więc jeśli nie będzie kontuzji (Booker i Lowry to kilka dni protocols i personal) to można już gratulować @Jackoso wygranej! @Mikowal83 trochę głębi Ci dziś brakuje , bo jak LeVert to game changer to trochę słabo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi