Jackoso Opublikowano 8 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2021 Ja jestem z tej grupy co nie pasuje 18.10 bo mam inny draft a dwóch racze nie ogarnę bo zawsze mam problem by ogarnąć jeden draft (tabelki w excelu, tabele FB ninja, 5 monitorów itp) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chyzio Opublikowano 8 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2021 nie rozumiem po co się tak męczyć zamiast brać graczy których się lubi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazi_24 Opublikowano 8 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2021 Ja wolę 14.10, godzina obojętna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 8 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2021 Ja 14/10 mam draft o 22:30, wiec z mojej perspektywy najlepiej by było gdybyśmy zaczęli o 20:30 jeśli to ten dzień musi być. Jak zaczniemy później się dostosuje jakoś. Boje się ze problemem będzie to ze mam te 2 ligi na różnych kontach yahoo, i nie będzie się dało łatwo przeskoczyć z jednej ligi do drugiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 8 Października 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2021 11 minut temu, evitacre napisał: Boje się ze problemem będzie to ze mam te 2 ligi na różnych kontach yahoo, i nie będzie się dało łatwo przeskoczyć z jednej ligi do drugiej Można grać jednym na apce i drugim na kompie, można mieć też 2 okna (ale lepiej w różnych przeglądarkach). Co by nie mówić, jest to trudność. Ps. A jak chłopaki z 18.10 poza @Jackoso ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikowal83 Opublikowano 8 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2021 (edytowane) Mi pasuje i 14/10 i 18/10 Godziny obojętne oby nie wcześniej niż o 19 Edytowane 8 Października 2021 przez Mikowal83 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikowal83 Opublikowano 9 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2021 W dniu 6.10.2021 o 16:37, dannygd napisał: Chłopaki, wciąż tylko 18 osób zagłosowało w ankiecie i 2 ciągle brakuje. Wielu alternatyw nie ma, ale jeśli jakimś cudem dziś zmieniłaby sie data na 12.10 zamiast 14.10 (w sumie jest po 15 głosów) to chyba warto wiedzieć o tym dziś, a nie 11-go... PS. Jak nie ma więcej uwag do wycen keeperów, to będę finalizował ligę i teamy. To co z tym finalizowanie ligi? Chciałabym już wiedzieć z pośród jakiej grupy zawodników będę wybierać i kiedy będę to robił (jaki termin draftu ostatecznie?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 10 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2021 Warto byłoby znać termin draftu, tym bardziej, że my już w keeper 2 jesteśmy już po nim Draft był dość dziwny, ale zapraszam jednak do analizy wynikow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 11 Października 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2021 Dobra Panowie - jako, że nie ma więcej info co i jak komu może lepiej pasować, to jako komisz - wybieram datę z największą liczbą głosów - 14.10 g.21.30. Ci co nie mogą, niech znajdą zastępstwo, ustawią ceny do autopicku i jedziemy. Wszystkim przypominam, żeby zaznaczyć keeperów w yahoo i na wszelki wypadek podać tutaj dzisiaj do północy. Proszę aby Ci co zaznaczyli wcześniej, jeszcze raz to zrobili, bo dziś musiałem zmienić kilka ustawień i moi keeperzy zniknęli na przykład ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikowal83 Opublikowano 11 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2021 (edytowane) U mnie zaznaczeni prawidłowo. Termin draftu mi pasi. To jutro będzie już widać kto będzie dostępny w drafcie? Edytowane 11 Października 2021 przez Mikowal83 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thompkins Opublikowano 11 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2021 Keepers: LaVine, Randle, Haliburton i McCollum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L.TM Opublikowano 11 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2021 Termin draftu mi pasuje. Keepers: Anthony Edwards 17, Tyler Herro 10, Shai Gilgeous-Alexander 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 11 Października 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2021 Keepers: KAT, Gobert, Jrue, OG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulls2006 Opublikowano 11 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2021 Jokic, M. Porter Jr, J. Grant, Bamba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikowal83 Opublikowano 12 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2021 @dannygd pewnie jesteś w trakcie finalizowania ligi więc może to dlatego ale aktualnie jak wchodzę w skład swojej drużyny to widzę że Oladipo jest zaznaczony jako keeper a (tak jak pisałem wcześniej) zamiast niego keeperem jest Jaden McDaniels. Pozostali to Fox,Mitchell i Wood Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marwat Opublikowano 12 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2021 (edytowane) Witajcie, W zespole Toronto Raptors, jedynymi Keeperemi są Keldom Johnson i Thaddeus Young Przepraszam, za wcześniejszy brak kontaktu ale byłem na kilkudniowym wyjeździe. Co do draftu bardziej pasuje mi data 18.10 niz 14.10. W miedzy czasie pojawil mi sie juz termin draftu na 14.10 o 22:30. Pozdrawiam Edytowane 12 Października 2021 przez Marwat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikowal83 Opublikowano 12 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2021 Mi się wydaje że terminu draftu już nie będziemy zmieniać bo znacznej większości pasuje 14/10 a ustalanie terminu i tak szło nam tutaj jak krew z nosa. Ale nie mi o tym decydować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jordan20 Opublikowano 12 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2021 4 godziny temu, Marwat napisał: W miedzy czasie pojawil mi sie juz termin draftu na 14.10 o 22:30 1,5 godziny odstepu miedzy draftami,to luksus,wiec o 21 mozna draftowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 12 Października 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2021 Panowie, poniżej list keeperów których ja widzę zaznaczonych w systemie, jeśli ktoś ma jakies reklamacje, ma czas dziś do godz. 23.00 po tym terminie finalizuje składy i ligę do draftu. Cytat Timberwolves Keepers Salary Karl-Anthony Towns 59 Rudy Gobert 44 Jrue Holiday 42 OG Anunoby 14 Atlanta Hawks Keepers Salary Fred VanVleet 29 Clint Capela 27 John Collins 34 Boston Celtics Keepers Salary Kevin Durant 48 Brandon Ingram 19 Jusuf Nurkic 25 Jarrett Allen 24 Charlotte Hornets Keepers Salary Donovan Mitchell 22 De'Aaron Fox 26 Christian Wood 14 Jaden McDaniels 10 Chicago Bulls Keepers Salary Nikola Jokic 79 Michael Porter Jr. 14 Jerami Grant 16 Mo Bamba 10 Detroit Pistons Keepers Salary Trae Young 30 Bam Adebayo 18 Devin Booker 42 Richaun Holmes 27 Indiana Pacers Keepers Salary Domantas Sabonis 22 Khris Middleton 32 Tobias Harris 30 Darius Garland 12 Los Angeles Lakers Keepers Salary LaMelo Ball 19 Derrick White 17 New Orleans Pelicans Keepers Salary Mikal Bridges 18 Nickeil Alexander-Walker 10 Tyrese Maxey 10 Jonathan Isaac 22 New York Knicks Keepers Salary Robert Williams 10 Isaiah Stewart 10 Jae'Sean Tate 10 OklahomaCity Thunder Keepers Salary There are no selected keepers. Orlando Magic Keepers Salary Jaylen Brown 24 Ja Morant 40 Phoenix Suns Keepers Salary Shai Gilgeous-Alexander 18 Anthony Edwards 17 Tyler Herro 10 San Antonio Spurs Keepers Salary Zach LaVine 36 Julius Randle 23 Tyrese Haliburton 10 CJ McCollum 34 Toronto Raptors Keepers Salary There are no selected keepers. GoldenStateWarriors Keepers Salary Myles Turner 39 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikowal83 Opublikowano 12 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2021 @dannygd finalizuj składy i ligę. Za długo to wszystko trwa. 2 dni do draftu a wciąż nie wiadomo kto będzie dostępny w drafcie. Organizacja przed tym sezonem kuleje strasznie i nie mam tutaj na myśli Ciebie @dannygd tylko nas wszystkich jako ligę. Wszystko w mękach i bólach jak Polska z Albanią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi