evitacre Opublikowano 27 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2021 3 godziny temu, dannygd napisał: Chłopaki @bulls2006 @Kalosz1234 @bulek @thompkins @wilson44 @L.TM @evitacre @barcelowicz zagłosujcie proszę i dajcie mi znać pod którym nickiem kryje sie Paweł K. ktory zagłosował w naszej ankiecie Na dziś 14 i 18.10 to faworyci, ale może się to zmienić. Paweł Knto ja @dannygd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jordan20 Opublikowano 28 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2021 do kiedy mamy oglosic keeperow ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 28 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2021 28 minut temu, jordan20 napisał: do kiedy mamy oglosic keeperow ? No właśnie od daty drafty zależy, jak będzie 14-go (obecnie faworyt, to do 7-go, jak 18-go to do 11-go). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 30 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2021 Odezwij się @dannygd do Wilsona, który też tu gra. Mamy swoje ligi facebookowe, może kogoś nakręci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikowal83 Opublikowano 30 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2021 @COACH R chcesz z nami zagrać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
COACH R Opublikowano 30 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2021 Godzinę temu, Mikowal83 napisał: @COACH R chcesz z nami zagrać? Dzięki za zaproszenie tak jeżeli nadal masz wolne miejsce to zagram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikowal83 Opublikowano 30 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2021 To @dannygd jest tutaj komiszem ale myślę że się ucieszy że chcesz zagrać. Zaczynalbys od zera. dwóch GMow wciąż nie potwierdziło udziału więc w zasadzie są dwa wolne miejsca. jak dołączysz to będzie brakowało nam już tylko jednego i możemy ruszać z ligą @jacobsman13 @Dida.84 może któryś z Was też chce dołączyć do tej ligi w tym formacie?. Zostało jedno wolne miejsce. Zapraszamy. Kto pierwszy ten lepszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dida.84 Opublikowano 30 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2021 Dzięki @Mikowal83 ale gra w jednej lidze i tak absorbuje dużo mojego czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikowal83 Opublikowano 30 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2021 OK. rozumiem. dzięki za odpowiedź. No to moze @jacobsman13 ? Pleeeeeease Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilson44 Opublikowano 1 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2021 kiedy draft? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikowal83 Opublikowano 1 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2021 No właśnie nie wiemy bo nie mamy kompletu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacobsman13 Opublikowano 1 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2021 14 godzin temu, Mikowal83 napisał: OK. rozumiem. dzięki za odpowiedź. No to moze @jacobsman13 ? Pleeeeeease Dzięki za zaproszenie ale niestety musze odmówić. Spóźniliście się tydzień bo pare dni temu dołączyłem do jednej z Lig na postprime.pl. A perspektywa grania w trzech ligach nie za bardzo mnie interesuje ze względu na brak czasu. Rok temu to przerabiałem i teraz mam BANA na sznurowadle. A szkoda bo w Keepera nigdy nie grałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikowal83 Opublikowano 1 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2021 @dannygd @jacobsman13 ajj...szkoda... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazi_24 Opublikowano 1 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2021 Może mnie się uda zalatwic kogoś kogo załatwiłem do Keepera2 niedawno, dam znać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L.TM Opublikowano 1 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2021 mi pasuje 14 i 18.10, więc bez różnicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazi_24 Opublikowano 1 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2021 Ok mamy 20 gracza niedługo potwierdzi tutaj, to Wojtek Jest też w keeperze 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikowal83 Opublikowano 1 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2021 @dannygd no to ogarniamy Dołacza @COACH R i Wojtek od @Mazi_24 zamiast tych dwóch co do tej pory nie potwierdziło. Czyń swoja powinność Ino chyżo bo czas ucieka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vitek2k Opublikowano 1 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2021 gram!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 1 Października 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2021 Chłopaki @vitek2k @COACH Rpoproszę o wasze Yahoo maile na PW do zaproszenia Was do ligi. Zagłosujcie też na Doodle w ankiecie dot. draftu. Ja obiecuje, że w niedzielę ogarnę ligę i kiperów, bo jestem w trakcie przeprowadzki i czasu brak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikowal83 Opublikowano 2 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2021 @barcelowicz potwierdz też dołączenie do ligi na sznurówce w budżetówce. Czekamy tam na Ciebie, Możliwe ze draft w tamtej lidze już w Poniedziałek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi