thompkins Opublikowano 19 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2021 Cześć, gram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 19 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2021 (edytowane) Chłopaki mamy rezygnacje @Stryder a @Pachuco i @Knotai nie potwierdzili, gdzie szczególnie ten pierwszy od stycznia sie nie logował na e-nba... Ma ktoś kontakt z nimi lub chętnych do gry w naszej lidze? Edytowane 19 Września 2021 przez dannygd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikowal83 Opublikowano 20 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2021 Chyba mam jednego chętnego. Dzisiaj dam mu namiary na E-NBA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcelowicz Opublikowano 22 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2021 Jest jeszcze wolne miejsce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikowal83 Opublikowano 22 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2021 Jest. Dawaj. Mój znajomy niby chętny ale do tej pory się tu nie zarejestrował. A możliwe że w sumie będą aż 3 wolne miejsca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 22 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2021 Godzinę temu, barcelowicz napisał: Jest jeszcze wolne miejsce? Dawaj, wrzuciłem Cię na listę chętnych. 53 minuty temu, Mikowal83 napisał: Mój znajomy niby chętny ale do tej pory się tu nie zarejestrował. A możliwe że w sumie będą aż 3 wolne miejsca. No ja mam tez niby 2 chętnych, ale sie nie pojawili... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 22 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2021 Barcelowiczowi poleciłem tą ligę jakby co. Paru go zna to weteran. Błędów to tu nie będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcelowicz Opublikowano 22 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2021 Dzięki panowie. Czy byłaby ewentualnie możliwość zmiany teamu gdyby managerowie Rockets lub Lakers zrezygnowali? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 22 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2021 Z całą pewnością. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 22 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2021 Godzinę temu, barcelowicz napisał: Czy byłaby ewentualnie możliwość zmiany teamu gdyby managerowie Rockets lub Lakers zrezygnowali? Nawet jak oni zagrają, to możesz zmienić na ekipę z danej konferencji, która nie jest obecnie zajmowana przez innego gracza - czyli np. Portland, Denver, LAC, Memphis czy Sacramento. PS. @barcelowicz wrzuć mi na PW mail yahoo, żebym Ci ekipę przekazał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcelowicz Opublikowano 22 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2021 48 minut temu, dannygd napisał: Nawet jak oni zagrają, to możesz zmienić na ekipę z danej konferencji, która nie jest obecnie zajmowana przez innego gracza - czyli np. Portland, Denver, LAC, Memphis czy Sacramento. PS. @barcelowicz wrzuć mi na PW mail yahoo, żebym Ci ekipę przekazał. Nie chodziło mi o nazwę ekipy tylko o przejęcie teamu Rockets lub Lakers jeśli będą wolne, bo Jazz z tej trójki wygląda najmniej ciekawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikowal83 Opublikowano 22 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2021 @barcelowicz ale z tego co wiem to Ty (jak i każdy inny nowy GM) i tak zaczynasz od zera więc w trakcie draftu zbierasz cały skład na nowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikowal83 Opublikowano 23 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2021 Bez względu na brakujących dwóch GMow, tylko 6 GMow wypełniło ankietę dotyczącą terminu draftu. Może chociaż tutaj byśmy szybko i sprawnie coś ustalili? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikowal83 Opublikowano 26 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2021 (edytowane) 7/10, 8/10, 11/10, 12/10 to na razie faworyci jeśli chodzi o termin draftu (po 7 z 8 możliwych głosów). Bardziej niepokoi mnie to że z 18 GMow którzy potwierdzili udział tylko 8 oddało głosy i że 2 GMow wciąż nie potwierdziło udziału a czas leci. Niestety mój znajomy którego zapraszałem dalej się nie zarejestrował i obawiam się że nie możemy brać poważnie pod uwagę jego kandydatury. Edytowane 26 Września 2021 przez Mikowal83 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 26 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2021 Mamy 10 głosów, 13,14 i 18 jako faworyci, proszę pozostałych graczy o zagłosowanie bo w ligach drzewkowych trzeba zaraz wykluczać daty. Czy ktoś ma kontakt z: @Pachuco @Knotai bo zero odzewu od nich... 2 godziny temu, Mikowal83 napisał: znajomy którego zapraszałem dalej się nie zarejestrował i obawiam się że nie możemy brać poważnie pod uwagę jego kandydatury Nic na siłę... - jest ktoś że sznurówki żeby wrzucić info czy ktoś tam chętny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chyzio Opublikowano 27 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2021 mi jest wszystko jedno jaki termin, na każdym będe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 27 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2021 Chłopaki @bulls2006 @Kalosz1234 @bulek @thompkins @wilson44 @L.TM @evitacre @barcelowicz zagłosujcie proszę i dajcie mi znać pod którym nickiem kryje sie Paweł K. ktory zagłosował w naszej ankiecie Na dziś 14 i 18.10 to faworyci, ale może się to zmienić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilson44 Opublikowano 27 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2021 nie chce mi się wszystkich okienek zaznaczać dostosuję się do narzuconego terminu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulls2006 Opublikowano 27 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2021 1 minutę temu, wilson44 napisał: nie chce mi się wszystkich okienek zaznaczać dostosuję się do narzuconego terminu U mnie tak samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 27 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2021 Chłopaki fajnie, ale jedna z dwóch dat, też trzeba będzie wybrać... więc te 30 sek Was nie zbawi chyba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi