dannygd Opublikowano 17 Marca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2022 3 godziny temu, bulek napisał: Jak się wkurzę, to jeszcze Garlanda opchnę Biorę! Ja przy kontuzjach i tak co najwyżej o 3-4 miejsce mogę powalczyć 3 godziny temu, bulek napisał: Nawet zaczynam tego żałować teraz No też mnie zdziwił ten deal teraz, bo 2ntyg temu miałby większy sens. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 17 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2022 12 minut temu, dannygd napisał: Biorę! Ja przy kontuzjach i tak co najwyżej o 3-4 miejsce mogę powalczyć No też mnie zdziwił ten deal teraz, bo 2ntyg temu miałby większy sens. 3-4 miejsce? Z Twoją sytuacją to o 1 miejsce możesz powalczyć, bo masz niezłą sytuację do tego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 17 Marca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2022 @bulekTre Mann nie daje tego co Simons i kaleczy mi FG, a opuszczone mecze OG z Butlerem (a teraz jeszcze Crowderem) hamują odrabianie kluczowych STL... Z kolei i Tre i KPJ to stratami zaraz -2 punkty roto mi zabiorą.. więc nie jest tak kolorowo jak myślisz, ale oczywiście walczę. Niemniej dziś w mojej ocenie Detroit to główny faworyt do 1 miejsca, a potem 3 ekipy do 2 miejsc na podium, gdzie ja mam największy problem z opuszczaniem meczy. Atlanta mimo woli walki na dziś walczy o 4-5 miejsce, bo za dużo zależności w walce o podium jest między bezpośrednio walczącymi ekipami i tego nie przeskoczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikowal83 Opublikowano 18 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2022 @dannygd mówiłeś coś o kontuzjach... Fox problem z ręką... zagrał dla mnie całe 2 mecze od czasu powrotu do mojej drużyny z czego w jednym zaliczył 9 strat I znów nadzieja w Levercie,Brunsonie i Monku na obronę punktów i asyst... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 18 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2022 Miałem na stole ciekawą opcję z Garlandem, ale się nie zdecydowałem. I za późno, i za wcześnie. Może i bym wygrał, gdybym na to poszedł - to prawdopodobne. A może i nie, co również prawdopodobne. Na koniec sezonu będę wiedział Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikowal83 Opublikowano 18 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2022 22 minuty temu, bulek napisał: Miałem na stole ciekawą opcję z Garlandem, ale się nie zdecydowałem. I za późno, i za wcześnie. Może i bym wygrał, gdybym na to poszedł - to prawdopodobne. A może i nie, co również prawdopodobne. Na koniec sezonu będę wiedział Zdradzisz szczegóły? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 19 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2022 W dniu 18.03.2022 o 09:52, Mikowal83 napisał: Zdradzisz szczegóły? Spoko. Harden i Stewart. Harden rzuca na lepszym % niż Garland, a te pojedyncze bloki Stewarta mogłyby mi pomóc. Ale za duże ryzyko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 1 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2022 Pistons odjechali, ale walka o podium wciąż trwa. @dannygd coraz bliżej 2 miejsca, 3 pozycja dalej nieprzesądzona. Kilka kategorii jest na styku, tu 1 przechwyt zdecyduje o czymkolwiek. Tak czy owak, jeszcze nie spasowałem, zwłaszcza, że coraz mniej mi się chce wierzyć w Hornets, ich podium jest uzależnione głównie od Hawks, Celtics, i co tu się krygować, od Pacers też. A Antetokounmpo to gość legendarny, nawet jeśli czasem nie zapoda bloka, co mnie ujemnie zaskoczyło. Ja z niego zrobię nawet keepera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikowal83 Opublikowano 1 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2022 Ja na nic więcej niż 3 miejsce (i to raczej dzięki ilości wygranych kategorii roto) już nie liczę. Wymiana z @jordan20 wyszła źle bo Fox zagrał tylko dwa mecze i się połamał a Wood tylko kilka więcej i też zrobili mu shutdown. Miałem zyskać więcej punktów asyst i bloków a skończyło się na tym że zyskałem tylko teoretycznie potencjalnych keeperow raczej średniej jakości. W międzyczasie DeRozan którego oddałem sypie punkty dla Atlanty. wkurzam się też bo miałem spokojnie szanse pobrać Mitchell'a z FA ale myślałem że kontuzja Foxa nie będzie tak poważna/nie zrobią mu shutdownu. No i wydałem w połowie sezonu całą kase i nie miałem szans na pobrania jakiś Westbrookow, Porterów, Adamsów itp. i teraz bujam się z Monk'iem i jeszcze Tyus Jones mi się połamał...ehhh... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 1 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2022 (edytowane) Od westbrooków to się lepiej trzymać jak najdalej . Ja z kolei żałuję wydanej kasy na gości typu bitadze czy dosunmu. Czyli totalny szrot. Nie, żeby mi nie pomogli, ale po prostu wydałem za dużo a potem na FA był właśnie ten Adams, który do mojego teamu pasowałby idealnie... Co do trejdow miałem dwa i żadnego nie żałuję, choć jeśli już to chyba tego z Turnerem. Jak się polamal to na amen. Z middletonem byłbym zdecydowanie wyżej w pts i pewnie nie musiałbym brać Russella. Z drugiej strony Turner nawet za te 43 to gość unikalny bo zabezpiecza sam bloki, a mając bloki łatwiej się o 3pts zabezpieczy niż odwrotnie... Poza tym nic innego nie robi a zarazem nic nie psuje. Jego połamanie to istny pech, z nim mógłbym nawet wygrać ligę, byłbym liderem w blokach i mniej slotow wykorzystanych na gości typu bitadze czy Smith czyli jego beneficjentów... Edytowane 1 Kwietnia 2022 przez bulek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 1 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2022 14 godzin temu, bulek napisał: @dannygd coraz bliżej 2 miejsca robię co mogę ;D 14 godzin temu, bulek napisał: Pistons odjechali No bez kontuzji to było oczywiste + chyba najbardziej zyskali na olewusach w stosunku do innych w top 5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 2 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2022 (edytowane) 6 steali beverleya, 5 hayesa i 26 pkt, 3 bloki Bruno Fernando. Do tego covington zwariował. Czyli witamy w garbage time sezonu zasadniczego. A i bym zapomniał o 17-17-6 Damiana Jonesa. To nie jest normalne. Edytowane 2 Kwietnia 2022 przez bulek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikowal83 Opublikowano 2 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2022 No zaszaleli dzisiaj Twoi chłopcy. Szkoda że moi nie są takimi wariatami. Coraz bardziej oswajam się z myślą o wypadnięciu z podium. Nadzieja remisie z kimś na 3 miejscu i wskoczeniu na podium dzięki 3 wygranym kategoriom roto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 2 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2022 @bulek no to co zrobili RoCo, Hayes czy Jones to ja cię pierdolę! Porównywanie tego do Beva czy Fernando to jakiś zonk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 2 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2022 3 godziny temu, Mikowal83 napisał: No zaszaleli dzisiaj Twoi chłopcy. Szkoda że moi nie są takimi wariatami. Coraz bardziej oswajam się z myślą o wypadnięciu z podium. Nadzieja remisie z kimś na 3 miejscu i wskoczeniu na podium dzięki 3 wygranym kategoriom roto. Pocieszę Ciebie, że ja przegrywam te-breakera z każdym contenderem. A ponieważ moja sytuacja w kilku kategoriach jest na styku, to istnieje duża szansa, że na ten pułap ok. 120 spadnę i już się nie wygrzebię. A Ty poniżej tego 121 nie zejdziesz @dannygd fuks, że ok 1 się ocknęłem i spojrzałem, że Bucks i Clipps olewają. Cov miał byc na benchu, ale wskoczył w ostatniej chwili za pauzującego (znowu!!!) Antka. Miałem nadzieje, że przy tych pauzach coś dołoży defensywnego, ale te 11 trojek to już był jakiś żart...No ale nie oszukujmy się, w nastepnym meczu wroci do swojego żenująco-kiepskiego poziomu. Zawodnicy typu Jones czy Hayes też juz swoje mecze życia mają za sobą, ale to doskonale wiesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Kurcze, ależ mamy super interesującą końcówkę. Punkty zmieniają się na tysięcznych FG i FT, dochodzą pojedyncze bloki czy zbiórki, a być może i punkty. Naprawdę szkoda kilku olewusów, bo gdyby nie to, to dziś bodajże 5 drużyn mieściłby się w 4,5 pkt różnicy, a tak @Jackosoma ciągle bezpieczny bufor. Niemniej jeśli w takich FG straciłby 2-3 punkty (a tam jest naprawdę blisko), to emocje byłyby nawet w walce o zwycięstwo do ost. nocy Także walczymy wszyscy do końca! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazi_24 Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Mnie niestety pokonały kontuzje na finiszu, wprawdzie nie miałem szerokiego składu ale kontuzje Stefka i Timelorda musiały mnie kosztować podium Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2022 (edytowane) Napisze szczerze - najciekawsza liga ever, w jakiej kiedykolwiek brałem udział, a było ich sporo Nie kojarze takiej sytuacji, żeby w jednej kategorii tyle drużyn na tym etapie było na styku Olewusy wypaczają sytuacje, ale nie oszukujmy sie, tego się nie uniknie. Jackoso nie straci, na tym etapie już jest o to trudno. Tak naprawdę nie musi nic robić już. Edytowane 7 Kwietnia 2022 przez bulek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2022 (edytowane) Godzinę temu, Mazi_24 napisał: kontuzje Stefka i TimeLorda... Wiadomo, że kontuzje top graczy nie pomagają, niemniej Stefek zagrał 64 mecze... (kiedy jego średnia to 50 z ost. 5 lat) podobnie Harden czy TimeLord. Jak spojrzysz u mnie, to Jrue, Gobert maja taką samą ilość meczy, OG dużo mniejszą, KAT 10 więcej. W DET i BAM i Lowry i Booker też sporo opuścili, bo Rozier to miał kontuzję a Trae to chyba nawet ponad normę zagrał. Także każdy ma problemy jakieś, ale teraz najciekawsze - czyje to staty? 32 34.4 23.2 7.8 17.6 44.1 3.5 9.9 35.6 4.1 4.5 92.3 0.4 4.8 5.2 6.8 3.0 1.1 0.2 2.1 4.1 27 35.4 23.4 8.2 18.0 45.6 4.4 10.4 42.3 2.6 3.0 86.6 0.3 2.4 2.7 5.8 2.9 0.7 0.1 1.9 -2.0 29 minut temu, bulek napisał: Napisze szczerze - najciekawsza liga ever, w jakiej kiedykolwiek brałem udział, a było ich sporo No tu u nas juz bywało ciekawie, np. ja w ostatnim dniu z 3 na 1 miejsce wskoczyłem ;P, ale wtedy 3 się biło, a nie 5... Ale tak, przyznaję, że jest mega i cieszę się, że część chłopaków ponadrabiała mecze - szacun dla Was. Najbardziej dziwi mnie @Tocheck cos się stało, że pierwszy raz tak odpuścił? Edytowane 7 Kwietnia 2022 przez dannygd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazi_24 Opublikowano 7 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2022 (edytowane) Ale chodzi mi o kontuzje Stefka i Roba pod koniec sezonu, gdyby nie one teraz miałbym szansę i byłoby nas 6 Edytowane 7 Kwietnia 2022 przez Mazi_24 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi