bulek Opublikowano 7 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2022 Jesli @Knotai ma zamiar się przebudzić i odrobi choć tyle slotów, żeby nie podlegać dyscyplinarce, to wtedy ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikowal83 Opublikowano 8 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2022 (edytowane) @jordan20 szaleje z wymianami i włączyła "win now mode". Bardzo mądrze skonstruowana wymiana do której na pozur trudno się przyczepić. Żaden z tych zawodników raczej keeperem nie zostanie, wartość za cały sezon podobna ale biorąc pod uwagę sytuację obu GMow i aktualną formę White'a po wymianie do Celtics @wilson44 na wymianie traci i chociaż nie miał już większych szans powalczyć z top 6 naszej ligi to jednak tą wymianą w moim odczuciu ewidentnie daje znać że już się poddał. Po tych wymianach i biorąc pod uwagę że do gry wrócił KP to mimo braku Beal'a @jordan20 ma śmiało szansę nie tylko na podium ale nawet na mistrza. Mi też udało się klepnąć wymianę chociaż @L.TM zgodził się na nią chyba z litości bo męczyłem go o Robinsona od miesiąca i pewnie już miał mnie dosyć On na wymianie nie traci bo jak będzie chciał może z Herberta zrobić śmiało keepera (10$ gra za 20$) mimo że jego rola w przyszłym sezonie jak wróci Zion aka Bennett jest niepewna. Ja swoimi ruchami na FA i tą wymianą już raczej nie walcze o kolejne punkty roto a raczej bronię się przed ich utratą (punkty,asysty,bloki) z nadzieją że przy odrobinie szczęścia da mi to awans na drugie miejsce lub utrzymanie się na pudle. Na moją korzyść działa to że w przypadku remisu w punktach roto (a przy tak niewielkich różnicach w czołówce to bardzo możliwe) wygrywam z każdym (najbliżej jest @Jackoso ) bo wygrywam aż 4 roto kategorie Aha. Chciałem podkreślić że @Knotai ostro wziął się do roboty i chyba podjął mocne postanowienie poprawy jeśli chodzi o niedograne mecze. Tak trzymaj. Piszę o tym dlatego że jeśli nie będzie to chwilowy zryw i będzie tak samo zaangażowany w przyszłym sezonie to biorąc pod uwagę jak duże były kłopoty ze skompletowaniem GMow już przed tym sezonem wnioskuję żeby pozostawić go w lidze nawet jeśli ostatecznie nie uda mu się spełnić regulaminowych wymagań co do rozegranych meczów. Edytowane 8 Marca 2022 przez Mikowal83 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 9 Marca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2022 18 godzin temu, Mikowal83 napisał: Bardzo mądrze skonstruowana wymiana do której na pozur trudno się przyczepić. Żaden z tych zawodników raczej keeperem nie zostanie, wartość za cały sezon podobna ale biorąc pod uwagę sytuację obu GMow i aktualną formę White'a po wymianie do Celtics @wilson44 na wymianie traci i chociaż nie miał już większych szans powalczyć z top 6 naszej ligi to jednak tą wymianą w moim odczuciu ewidentnie daje znać że już się poddał. Dla mnie deal bez sensu dla @wilson44 - z White'a ani kiper lepszy, ani gracz lepszy - a @jordan20 trzeba pogratulować skuteczności negocjacji, bo ma i lepszego gracza i porównywalnego kipera @Mikowal83 ale Ty to dopiero deal żeś zrobił... dac 2 za Leverta, żeby teraz ich pobrać za... DDR, który na dodatek kiperem jest. Efekt - DDR za Leverta... Szczerze nie ogarniam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikowal83 Opublikowano 9 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2022 (edytowane) Zacznijmy od tego że błędem było oddanie Fox+Wood za LeVerta ale kiedy robilem tą wymianę (wcześniej już o tym pisałem) Fox wyglądał jak bust i była duża szansa że Wood zmieni klub co by mu nie służyło (ani mi) a LeVert odzyskiwał formę z zeszłego sezonu. Byłem niecierpliwy i za bardzo się bałem i jak się okazało 2 miesiące później, popełniłem błąd. Możliwe że gdybym nie zrobiłbym tej wymiany to w tym momencie zajmowałybym 1 miejsce i miał dużą szansę utrzymać tą pozycję. Dzisiaj @jordan20 wyszedł z taką propozycją i biorąc pod uwagę że jedyne kategorie, w których mogę zyskać punkty roto i mieć szansę na walkę o zwycięstwo lub przynajmniej o podium, to punkty,bloki i asysty ta wymiana wydawała mi się w zasadzie no brainerem (i dalej tak uważam). Fox razem z Wood'em dadzą mi więcej punktów, bloków i asyst niż sam DeRozan. A dodając do tego Robinsona (jeszcze więcej bloków) po cichu liczę że uda mi się jeszcze urwać tak że 2-3 punkty w punktach i blokach i obronić się przed utratą 1pkt w asystach. Dużych nadzieii sobie nie robie ale też nic na tej wymianie nie tracę. Z DeRozana i tak nie planowałem zrobić keepera (chociaż śmiało może nim być). Dla mnie już trochę za stary, poza tym ze zdrowym Lonzo i Zachem trochę straci na wartości. Wolę keeperami mianować Murray'a (cena w przyszłym sezonie 36$), Poeltl'a (24$), Brunson'a (19$) i albo wybrać sobie czwartego keepera z grupy Wood (18$), Fox (30$), Tate (14$), albo zostawić więcej kasy na draft. Tak jak sam napisałeś @dannygd w piątek, "głębi mi dziś brakuje" i tym ruchem właśnie ten brak wypełniam. Jednocześnie naprawiając swój wcześniejszy błąd . Jak mawiają "lepiej późno niż wcale" Wymiana ta daje mi też troche szerszy wachlarz możliwości na przyszły sezon. Edytowane 9 Marca 2022 przez Mikowal83 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jordan20 Opublikowano 10 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2022 tak jak podejrzewalem byla droga walka o uslugi draymonda z waiversow. zalezalo mi na nim,bo moze mi pomoc w podciagnieciu sie w asystach,przechwytach i blokach. co do moich wymian,to midleton na 99% nie bedzie moim keeperem,ze wzgledu na wysoka cene. wooda i foxa oddalem bez zalu,bo mimo,ze wood ma fajna keeperowska cene,to okrutnie psuje ft (podobnie jak fox) a derozan rzuca mega duzo wolnych na swietnych procentach i licze,ze z midletonem pomoga mi awansowac w tabeli w tej kategorii. sam derozan mimo,ze skonczy latem 32 lata,patrzac na jego etyke pracy,skillset i cene (34$ za rok) bedzie fajnym keeperem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazi_24 Opublikowano 10 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2022 Przepraszam Cię Jordan ale jestem bezpośrednio zainteresowany Greenem bo dałem za niego bid 32$ a moim zdaniem Twoje podjęcie go powinno być unieważnione bo policzyłem Ci całe salary i masz teraz 266$ czyli przekraczasz dozwolony pułap 250$. Proszę komisza o wypowiedzenie się w tej kwestii i zobaczenie do kogo powinien trafić Green w dalszej kolejności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jordan20 Opublikowano 10 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2022 Podaj,prosze w ktorym punkcie regulaminu jest informacja o tych 250$ ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 10 Marca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2022 52 minuty temu, Mazi_24 napisał: Proszę komisza o wypowiedzenie się w tej kwestii W keeperze 2 jest taki zapis, u nas nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazi_24 Opublikowano 10 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2022 A rzeczywiście, to przepraszam Kuba no k**** byłem przekonany że i w keeperze 1 i 2 jest ten limit, gdyby nie to to spokojnie dałbym 50$, no jprd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 15 Marca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2022 @chyzio a Ty ogarniesz swoją ekipę i niedograne mecze czy masz już "wylane" na ligę? BTW. Człowiek robi wszystko, by zostać w walce o podium/wygraną, ale jak tu walczyć, kiedy tuż po dealu: - Simmons idzie 2 tyg out, - Gobert raz gra raz nie gra, a ja na gwałt potrzebuję jego stat, - OG tak się kuruje, ze może za tyg się wykuruje, a może w ogóle - a kupiony Butler od razu siada na ławie... I do tego ten Mike fuckin Conley, co to spierdolił mi FG, żeby dziś zagrać mecz sezonu.. na benchu. FCUK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikowal83 Opublikowano 15 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2022 (edytowane) KAT sypnął dzisiaj 60 punktów a ten marudzi Butler ma wyjątkowo "dziurawy" sezon. To raczej on a nie Robert "raz gra raz nie gra". Ale dzisiaj już ma grać. Don't worry Simmons to Ci się połamał chyba jeszcze przed dealem (10 dni temu). Nawet pomyślałem że to właśnie dlatego sciagnales sobie Butlera. Gobert będzie grał mimo że w pełni zdrowy nie jest bo Jazz walczą o 4 miejsce na zachodzie. Z Conley'em cóż...peszek. Ja tak mam w tym sezonie z Beverley'em w dwóch innych ligach. Nie mogę utrafić kiedy go wystawić w aktywnym składzie Za to u mnie wreszcie wszyscy zdrowi (wrócił LeVert) i szkoda tylko że Brunson spuścił z tonu od czasu przyjścia Dinwiddie...mam nadzieję że Monk chociaż trochę to nadrobi No i gdybym wcześniej nie oddał Foxa z Woodem...ehhh....czuje ze wtedy mógłbym wygrać a tak to coś czuje że skończę na miejscach 2-4. Edytowane 15 Marca 2022 przez Mikowal83 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 15 Marca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2022 8 minut temu, Mikowal83 napisał: KAT sypnął dzisiaj 60 punktów a ten marudzi Wcześniej rzucił 49 w 3 meczach łącznie... więc ledwo nadrobił średnią... 9 minut temu, Mikowal83 napisał: Butler ma wyjątkowo "dziurawy" sezon. Ale dzisiaj już ma grać. Don't worry No o niego to zawsze sie boję, bo na PO będa go oszczędzać... 9 minut temu, Mikowal83 napisał: Gobert będzie grał mimo że w pełni zdrowy nie jest No to średnie pocieszenie, kiedy potrzebujesz po 15+ zbiórek i 3+ bloków od niego na mecz ;D 10 minut temu, Mikowal83 napisał: Z Conley'em cóż...peszek. Ja tak mam w tym sezonie z Beverley'em w dwóch innych ligach. Chyba ciut inny poziom 60 a 120 w rankingu ;D 11 minut temu, Mikowal83 napisał: Za to u mnie wreszcie wszyscy zdrowi (wrócił LeVert) i Ty masz powody do radości, a ja jeszcze mam OG na ławie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 16 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2022 Ty z Conleyem to nic, ja mam ciągle ból głowy co zrobic z Zubacem, kiedy zagra manianę, a kiedy mu się Ayton włączy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikowal83 Opublikowano 16 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2022 11 minut temu, bulek napisał: Ty z Conleyem to nic, ja mam ciągle ból głowy co zrobic z Zubacem, kiedy zagra manianę, a kiedy mu się Ayton włączy Eee tam gadasz...z tego co widziałem to w marcu tylko 11-go przegapiles jego dobry mecz a tak to wystawiasz go regularnie. Solidny chłop. Lubie go na Utilu w Roto Dynasty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 16 Marca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2022 12 godzin temu, dannygd napisał: No o niego to zawsze sie boję No i kostka skręcona u Butlera. Tyle w temacie. 47 minut temu, Mikowal83 napisał: z tego co widziałem to w marcu tylko 11-go przegapiles jego dobry mecz No przecież napisałem, że "jedyny dobry mecz" zagrał na bench, a wszystkie c***owe w składzie i zepsuł FG... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 16 Marca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2022 Godzinę temu, bulek napisał: ja mam ciągle ból głowy co zrobic z Zubacem, kiedy zagra manianę, a kiedy mu się Ayton włączy Arek patrzac co gra Zubac a co Ayton, to zaraz bardziej właściwe bedzie odwrotne powiedzenie... Ost. 8 meczów Aytona to... aż 1 blok - nie średnio, tylko w ogóle! Istny demon! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikowal83 Opublikowano 16 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2022 4 godziny temu, dannygd napisał: No przecież napisałem, że "jedyny dobry mecz" zagrał na bench, a wszystkie c***owe w składzie i zepsuł FG... To pisałem do Arka o Zubacu, którego miał na ławie 11-go marca kiedy ten zagrał dobry mecz. O Conley'u to Ci napisałem wcześniej że "peszek". A Ayton faktycznie słabiuuutko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 17 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2022 (edytowane) No Zubac na przestrzeni ostatnich meczy faktycznie robił robotę ponad stan i może dlatego Rockets po 10 dniach wiszenia trejdu jednak się zdecydowali Nawet zaczynam tego żałować teraz i to na pewno nie ze względu na Sabasa, którego pkt, zbiorki i asysty są mi zupełnie niepotrzebne przy FG%<50, a ze względu na Zubaca. Inna kwestią jest to, że on jest nadal nieprzewidywalny, ale keeper z niego za 10 jak ta lala. Jak się wkurzę, to jeszcze Garlanda opchnę Edytowane 17 Marca 2022 przez bulek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikowal83 Opublikowano 17 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2022 14 minut temu, bulek napisał: Jak się wkurzę, to jeszcze Garlanda opchnę No to masz na to czas do końca dzisiejszego dnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 17 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2022 3 minuty temu, Mikowal83 napisał: No to masz na to czas do końca dzisiejszego dnia Osz nawet nie wiedziałem o trade deadline... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi