Pablo81 Opublikowano 21 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2021 @Koelner prosże przyznać @juleksteprację w politycznym. Poranna simka czeka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 21 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2021 5 minut temu, julekstep napisał: jak skończę orać @Pablo81 i @Koelner w politycznym! xD no sorry , na bigmaci z Tobą nie wygram ale w spaghetti byś przegrał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 21 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2021 5 minut temu, julekstep napisał: jak skończę orać @Pablo81 i @Koelner w politycznym! xD Że wam się chce xD polityka to zło! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 21 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2021 Teraz, Pablo81 napisał: @Koelner prosże przyznać @juleksteprację w politycznym. Poranna simka czeka przyznałem , on ma zawsze racje Teraz, kuba2419 napisał: Że wam się chce xD polityka to zło! coś trzeba robić w pracy czy na kiblu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 21 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2021 Teraz, Koelner napisał: przyznałem , on ma zawsze racje Ja bym na Twoim miejscu uważał co mówię bo jeszcze doliczyć Co kilka W do NYK i spadniesz poza top10draftu 2 minuty temu, Koelner napisał: przyznałem , on ma zawsze racje coś trzeba robić w pracy czy na kiblu Ja tam zawsze omijam tematy polityki i covidu nigdy to się dla mnie nie kończyło dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 21 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2021 27 minut temu, Koelner napisał: przyznałem , on ma zawsze racje coś trzeba robić w pracy czy na kiblu Hemoroidów sie nabawisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 21 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2021 Parę minut po 12 simne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 21 Października 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2021 1 minutę temu, Krzemo napisał: Parę minut po 12 simne o git, to ja nie ruszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 21 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2021 Dzień 85 (na pierwszym miejscu goscie) Lakers 95 - Rockets 120 play-by-play Bulls 94 - 76ers 114 play-by-play Raptors 123 - Spurs 102 play-by-play Mavericks 122 - Cavaliers 99 play-by-play Grizzlies 119 - Bucks 104 play-by-play Kings 86 - Jazz 123 play-by-play Hornets 102 - Hawks 65 play-by-play Warriors 95 - Trailblazers 87 play-by-play Magic 118 - Wizards 84 play-by-play Pistons 103 - Sonics 118 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 21 Października 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2021 (edytowane) śmieszny ten wschód - prawie 3/4 sezonu za nami a ja ciągle nie wiem czy będę miał HCA czy jednak będę poza PO na zachodzie też jakby ciekawiej się zaczęło robić za sprawą dobrej formy Mavs i Grizzlies Edytowane 21 Października 2021 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 21 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2021 Ooo wychodzi że około 2 listopada kończymy zabawę z RS, akurat jak zacznę nowa pracę 9 minut temu, julekstep napisał: śmieszny ten wschód - prawie 3/4 sezonu za nami a ja ciągle nie wiem czy będę miał HCA czy jednak będę poza PO na zachodzie też jakby ciekawiej się zaczęło robić za sprawą dobrej formy Mavs i Grizzlies Patrząc na ilość drużyn walczących o PO to wyrównał się wschód z zachodem Taka ciekawostka to Jazz od porażki 102-101 z Rockets jest 13-0 team to beat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 21 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2021 17 minut temu, kuba2419 napisał: Ooo wychodzi że około 2 listopada kończymy zabawę z RS, akurat jak zacznę nowa pracę Patrząc na ilość drużyn walczących o PO to wyrównał się wschód z zachodem Taka ciekawostka to Jazz od porażki 102-101 z Rockets jest 13-0 team to beat @gimmie wie co robi, plus @Sylvinho.widze arenas się rozkręca przed startem po Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 21 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2021 2 minuty temu, elwariato napisał: @gimmie wie co robi, plus @Sylvinho.widze arenas się rozkręca przed startem po Ostatnio Arenas faktycznie gra lepiej choć początkowo trochę kasztanił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 21 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2021 10 min i simka Dzień 86 (na pierwszym miejscu goscie) Bucks 126 - Spurs 128 play-by-play Wizards 82 - Sonics 92 play-by-play Rockets 108 - Nuggets 95 play-by-play Bulls 100 - Hornets 88 play-by-play Raptors 121 - Pistons 130 play-by-play Lakers 100 - Hawks 95 play-by-play Nets 96 - Celtics 106 play-by-play 76ers 111 - Mavericks 127 play-by-play Clippers 111 - Magic 119 play-by-play Warriors 118 - Grizzlies 113 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: rip hamilton - spurs - 7 days amare soudemire - hornets - 3 days manu ginobili - pistons - 8 days ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 21 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2021 k****, taki fajny wynik bez AI &AL to oczywiście e kontuzja obecnie najlepszego gracza Manu.. niech ten sezon się kończy.. A swoją drogą to w tym RS Manu po raz kolejny chowa do kieszeni Arenasa, szkoda że w PO w tamtym sezonie nie był taki cwany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 21 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2021 22 minuty temu, SlaKB napisał: k****, taki fajny wynik bez AI &AL to oczywiście e kontuzja obecnie najlepszego gracza Manu.. niech ten sezon się kończy.. A swoją drogą to w tym RS Manu po raz kolejny chowa do kieszeni Arenasa, szkoda że w PO w tamtym sezonie nie był taki cwany Grał z urazem. Byłem widziałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 21 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2021 Bardzo ladna simka, o wygrana pistons od ideału @Krzemo musisz czesciej siadac tam za sterami, bo temu drugiemu tak ladnie nie wychodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 21 Października 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2021 4 minuty temu, elwariato napisał: Bardzo ladna simka, o wygrana pistons od ideału @Krzemo musisz czesciej siadac tam za sterami, bo temu drugiemu tak ladnie nie wychodzi nom, najgorsze że w simkach Krzema idę mocno na HCA a w swoich to jestem chyba poza PO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 21 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2021 6 minut temu, julekstep napisał: nom, najgorsze że w simkach Krzema idę mocno na HCA a w swoich to jestem chyba poza PO I to pokazuje słabość waszej konfy xD u nas bys się ledwo łapał na PO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 21 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2021 54 minuty temu, SlaKB napisał: k****, taki fajny wynik bez AI &AL to oczywiście e kontuzja obecnie najlepszego gracza Manu.. niech ten sezon się kończy.. A swoją drogą to w tym RS Manu po raz kolejny chowa do kieszeni Arenasa, szkoda że w PO w tamtym sezonie nie był taki cwany To jest ogólnie beka. Wygrywam z kilkoma mocnymi drużynami żeby przegrać z przetrzebionymi kontuzjami Pistons Simka to jest to ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi