kahR Opublikowano 15 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2021 (edytowane) 3 godziny temu, cvbe napisał: Ridnour trochę pograł... Taki statline na Baronie Davisie to grubszy mindfuck. Chyba, że w obronie było to inaczej ustawione (simka sama ustawia to jeśli dobrze pamiętam). Tak czy siak wybitny mecz. Edytowane 15 Września 2021 przez kahR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 15 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2021 3 godziny temu, Pablo81 napisał: 1. Ridnour 2. Harris 3. Nowitzki? Czy zostawiłes stara kolejność z Hughesem z #2? Wygląda na missclick u mnie, wczoraj wieczorem musiałem go zostawić na SG w S5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 15 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2021 (edytowane) Tak czy siak ridnour zapodał epic meczycho a plus arenas średni dubiut w raps, ogolnie wiadomo ze przecietny grajek, jak wszyscy hypowani przez Julka Edytowane 15 Września 2021 przez elwariato Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 15 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2021 fajne te kilka ostatnich ogłoszeń z tematu oddam/poszukuje wszystkie z grubsza brzmią tak samo - oddam szrot za coś dobrego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 15 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2021 simka za 10 min! Dzień 21 (na pierwszym miejscu goscie) Pistons 118 - Nets 123 play-by-play Nuggets 83 - Cavaliers 126 play-by-play Warriors 125 - Clippers 127 play-by-play Timberwolves 109 - Spurs 110 play-by-play Wizards 87 - Hawks 110 play-by-play Magic 101 - Knicks 95 play-by-play Kings 118 - Lakers 111 play-by-play Raptors 118 - Sonics 115 play-by-play Hornets 124 - Rockets 127 play-by-play Jazz 127 - Grizzlies 130 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Willie Reed (Nuggets) - 7 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 15 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2021 35 minut temu, julekstep napisał: Willie Reed (Nuggets) - 7 Skandal!!! Złodzieje!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 15 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2021 batier jak pocisnął, można by powiedzieć odblokował się 3 na 4 i to wszystkie celne z za łuku ... propsy, mój nowy faworyt. Był kiedyś w Indi, ale nie poznałem się na jego talencie jak poczynił to emes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 15 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2021 3 godziny temu, julekstep napisał: fajne te kilka ostatnich ogłoszeń z tematu oddam/poszukuje wszystkie z grubsza brzmią tak samo - oddam szrot za coś dobrego Jaki szrot? Asik, Calderon i unprotected first picki gdzie zaraz stary Pierce będzie zarabiał 25mln na sezon? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 15 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2021 2 minuty temu, MarcusCamby napisał: Jaki szrot? Asik, Calderon i unprotected first picki gdzie zaraz stary Pierce będzie zarabiał 25mln na sezon? Asik to max backup Calderon w innym środowisku niż Hornets pewnie by mocno stracił a te picki jak utrzymasz skład to też mocny meh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 15 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2021 9 minut temu, julekstep napisał: Asik to max backup Calderon w innym środowisku niż Hornets pewnie by mocno stracił a te picki jak utrzymasz skład to też mocny meh Julek mordo, lubię Cię, ale pierdolisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 15 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2021 1 godzinę temu, elwariato napisał: batier jak pocisnął, można by powiedzieć odblokował się 3 na 4 i to wszystkie celne z za łuku ... propsy, mój nowy faworyt. Był kiedyś w Indi, ale nie poznałem się na jego talencie jak poczynił to emes Z każdym meczem poznaje się na nowo! Bez kitu, jak sobie wyobrażam te mecze to widzę jak biegnie w kontrze, ma totalnie wolną drogę do kosza, mógłby zapakować 3 razy, ale czeka wytrwale na Bosha aż się doczlapie i mu podaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 15 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2021 4 minuty temu, eMeS napisał: Z każdym meczem poznaje się na nowo! Bez kitu, jak sobie wyobrażam te mecze to widzę jak biegnie w kontrze, ma totalnie wolną drogę do kosza, mógłby zapakować 3 razy, ale czeka wytrwale na Bosha aż się doczlapie i mu podaje Proste, choc bardziej by mi pasowało ma przechwyt biegnie w kontrze i czeka az 9 pozostalych zdąży sie ustawic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 15 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2021 Teraz, elwariato napisał: Proste, choc bardziej by mi pasowało ma przechwyt biegnie w kontrze i czeka az 9 pozostalych zdąży sie ustawic Haha, to prawda xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 16 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2021 simka za 10 min podobno dziś dużo kontuzji! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 16 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2021 7 minut temu, julekstep napisał: simka za 10 min podobno dziś dużo kontuzji! Ty sie puknąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 16 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2021 Dzień 22 (na pierwszym miejscu goscie) Wizards 77 - Clippers 94 play-by-play Rockets 111 - Kings 109 play-by-play Raptors 101 - Knicks 115 play-by-play Nuggets 95 - Spurs 96 play-by-play Lakers 111 - Timberwolves 137 play-by-play 76ers 99 - Nets 113 play-by-play Hawks 77 - Celtics 96 play-by-play Grizzlies 109 - Sonics 101 play-by-play Bucks 112 - Jazz 118 play-by-play Cavaliers 121 - Pacers 116 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Kyle Singler (Nuggets) - 7 Tyson Chandler (Celtics) - 17 Richard Jefferson (Pacers) - 6 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 16 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2021 Jprd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 16 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2021 2 minuty temu, Pablo81 napisał: Jprd Spocony xD ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 16 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2021 Monroe, Biyombo i Noah wyfaulowali mi Perkinsa i Yao i przez prawie pół meczu nie mogłem nimi grać xD Ehh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 16 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2021 1 minutę temu, january napisał: No co za komisz... CELOWAŁEM W JOSHA! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi