Koelner Opublikowano 11 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2021 5 minut temu, Krzemo napisał: Spurs oddali Webbera i przegrali od razu 2 mecze, hmm może to jego „O jeden most za daleko”? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 11 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2021 13 minut temu, Krzemo napisał: Spurs oddali Webbera i przegrali od razu 2 mecze, hmm well Hughes jako pierwsza opcja ostatni raz doprowadził ekipę do PO jakieś 7 sezonów temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 11 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2021 5 minut temu, julekstep napisał: well Hughes jako pierwsza opcja ostatni raz doprowadził ekipę do PO jakieś 7 sezonów temu Biere w ciemno 14 minut temu, Koelner napisał: może to jego „O jeden most za daleko”? W tym wypadku to byłoby juz wiele mostów temu ale Spurs sa legit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 11 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2021 Eddieyo Housa można normalnie podpisać za min czy idzie jako waver? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 11 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2021 Co Wy byście bez tych Spurs zrobili I dziwne, że akurat Boston, Toronto czy Houston lub Minnesota z Waszyngtonem tego nie komentują, a..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 11 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2021 10 minut temu, Pablo81 napisał: Co Wy byście bez tych Spurs zrobili I dziwne, że akurat Boston, Toronto czy Houston lub Minnesota z Waszyngtonem tego nie komentują, a..... Houston już pisało że robisz strasznie duzo transferów xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 11 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2021 26 minut temu, january napisał: Boston z pewnych względów jest bardzo powściągliwy jak chodzi o krytykowanie SGs innych ekip O ho ho :) dawno nie pytałeś o pewnego SG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 11 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2021 Coś nie tak z tym rankingiem...Miałem tankować, mam nawet swój pick, a bilans 5-3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 11 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2021 Jesteś po prostu niespodzianką na + tak jak Pacers są niespodzianką na - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 11 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2021 4 godziny temu, kuba2419 napisał: Houston już pisało że robisz strasznie duzo transferów xD CWebb pogral tyle u mnie, co Iggy u Ciebie 4 godziny temu, julekstep napisał: well Hughes jako pierwsza opcja ostatni raz doprowadził ekipę do PO jakieś 7 sezonów temu W dniu 9.09.2021 o 12:03, Krzemo napisał: Dobra, dobra, ale Spurs to drużyna na teraz. W moich simkach robili jakieś 75% mistrzostw w tym składzie. 3 mecze to za mała próbka by mówić Webber to zawodnik na 8pts. Krzemo pisał o składzie już z Hughesem. Tak więc jak to jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 11 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2021 4 minuty temu, Pablo81 napisał: CWebb pogral tyle u mnie, co Iggy u Ciebie Krzemo pisał o składzie już z Hughesem. Tak więc jak to jest? zakladam ze Krzemo ma prawo do swojej opinii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 11 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2021 4 minuty temu, Pablo81 napisał: Krzemo pisał o składzie już z Hughesem. Tak więc jak to jest? Przed, z Nelsonem na SG. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 11 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2021 16 minut temu, Pablo81 napisał: CWebb pogral tyle u mnie, co Iggy u Ciebie Krzemo pisał o składzie już z Hughesem. Tak więc jak to jest? Patrząc na ilość męczy to raczej Iggy pograł u mnie dwa razy więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 11 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2021 13 minut temu, julekstep napisał: zakladam ze Krzemo ma prawo do swojej opinii Krzemo przedstawił fakty nie opinię. 13 minut temu, Krzemo napisał: Przed, z Nelsonem na SG. Harrisa mam nadal. Najwyżej Hughes będzie ekskluzywnym rezerwowym Za 25 mln 3 minuty temu, kuba2419 napisał: Patrząc na ilość męczy to raczej Iggy pograł u mnie dwa razy więcej Ale też jesteś obrotny i mało lojalny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 11 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2021 5 minut temu, Pablo81 napisał: Krzemo przedstawił fakty nie opinię. pls to byl przeciez klasyczny bait a ty nie tylko dales sie zlapac to jeszcze tu jakis syndrom sztokholmski odstawiasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 11 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2021 7 minut temu, julekstep napisał: pls to byl przeciez klasyczny bait a ty nie tylko dales sie zlapac to jeszcze tu jakis syndrom sztokholmski odstawiasz Przecież wiem, że to ściema. Jaja sobie robię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 11 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2021 3 minuty temu, Pablo81 napisał: Przecież wiem, że to ściema. Jaja sobie robię. Tylko, że to nie jest ściema. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 11 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2021 9 minut temu, Krzemo napisał: Tylko, że to nie jest ściema. @julekstep to już nie wiem komu wierzyć.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 11 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2021 1 minutę temu, Pablo81 napisał: @julekstep to już nie wiem komu wierzyć.... sobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 11 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2021 simka za 10 min Dzień 13 (na pierwszym miejscu goscie) Magic 99 - Nuggets 86 play-by-play 76ers 108 - Jazz 113 play-by-play Suns 122 - Wizards 104 play-by-play Knicks 118 - Raptors 128 play-by-play Kings 149 - Rockets 116 play-by-play Trailblazers 87 - Sonics 100 play-by-play Hornets 108 - Lakers 88 play-by-play Celtics 91 - Heat 108 play-by-play Warriors 114 - Clippers 115 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi