julekstep Opublikowano 5 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2021 o 22 zapraszam na inaugurację sezonu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 5 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2021 Dam serduszko nawet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 5 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 5 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2021 Lets Play! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 5 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2021 Czy Dumni SuperSonics wreszcie zaczną sezon od łina? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 5 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2021 Go Hornets! Poprzedni sezon najwięcej kontuzji ze wszystkich, potem tragiczne campy. Pora by słońce znowu zaświeciło w nowym Orleanie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 5 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2021 7 minut temu, MarcusCamby napisał: Go Hornets! Poprzedni sezon najwięcej kontuzji ze wszystkich, potem tragiczne campy. Pora by słońce znowu zaświeciło w nowym Orleanie! Wygrałeś 144 do iluś tam Dumni Seattle rozgromili papierowego faworyta z Arizony! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 5 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2021 Dzień 1 (na pierwszym miejscu goscie) Bucks 84 - Hawks 90 play-by-play Timberwolves 114 - Warriors 126 play-by-play Knicks 116 - Clippers 120 play-by-play Sonics 115 - Suns 101 play-by-play Jazz 95 - Pistons 107 play-by-play Magic 93 - Heat 114 play-by-play Raptors 96 - Celtics 114 play-by-play Trailblazers 106 - Lakers 105 play-by-play Nets 123 - Mavericks 114 play-by-play Nuggets 82 - Kings 129 play-by-play Rockets 123 - Cavaliers 120 play-by-play Hornets 144 - Wizards 113 play-by-play Bulls 102 - 76ers 128 play-by-play Grizzlies 88 - Spurs 76 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Mike Conley (Bucks) - 2 Derrick Rose (Magic) - 2 JJ Hickson (Rockets) - 2 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 5 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2021 Ciekawostka - Nuggets nie oddali ani jednego rzutu za 3 ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 5 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2021 Znowu te przegrane 3ema punktami Zapomnialem juz jak wkurzajaca jest ta gra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 5 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2021 Ale cisza... 1. Nets będą mocni, wąska rotacja + oby omijały ich kontuzje 2. Spurs szybciutko wyjaśnieni 3. Magic też 4, Horford najgorszym kontraktem ostatniego FA? 5. Josh Smith i Brandon Roy graczami dnia, 6. Willie Reed ROTY 7. Rockets pierwsze koty za płoty ... 8. A Bulls nie. 9. 76ers wciąż TOP. 10. Blazers jeszcze trzeźwieją 11. Sonics wreszcie w PO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 5 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2021 3 minuty temu, Krzemo napisał: Ale cisza... 1. Nets będą mocni, wąska rotacja + oby omijały ich kontuzje 2. Spurs szybciutko wyjaśnieni 3. Magic też 4, Horford najgorszym kontraktem ostatniego FA? 5. Josh Smith i Brandon Roy graczami dnia, 6. Willie Reed ROTY 7. Rockets pierwsze koty za płoty ... 8. A Bulls nie. 9. 76ers wciąż TOP. 10. Blazers jeszcze trzeźwieją 11. Sonics wreszcie w PO czekamy na narrację po day5! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 5 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2021 1 minutę temu, january napisał: Jak dla mnie Josh Smith jest wart więcej niż Twój cały roster Nie mam pojęcia czemu go oddałeś. bo dwukrotnie się nie sprawdził w komfortowych warunkach @Tecu z tą taktyką to serio? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 5 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2021 2 minuty temu, julekstep napisał: bo dwukrotnie się nie sprawdził w komfortowych warunkach @Tecu z tą taktyką to serio? xD A co, nie mogę dawać niektórym odpoczywać? Chciałbym trochę ograć Klaya i Vuca a z Nuggets chyba mam szansę wygrać bez Bledsoe i Gągoła. Jak nie mogę lub grozi to jakimiś karami to daj znać to zmienię. Tak wiem, że Klay i Vuc nie dostaną dodatkowych punktów potencjału. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 5 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2021 (edytowane) 2 minuty temu, Tecu napisał: A co, nie mogę dawać niektórym odpoczywać? Chciałbym trochę ograć Klaya i Vuca a z Nuggets chyba mam szansę wygrać bez Bledsoe i Gągoła. Jak nie mogę lub grozi to jakimiś karami to daj znać to zmienię. Tak wiem, że Klay i Vuc nie dostaną dodatkowych punktów potencjału. a dobra, nie sprawdziłem że grasz z Nuggets ot wyglądało to jak powrót do korzeni a opinię masz jaką masz przez te ostatnie lata, więc przy Tobie antytankowa, czerwona lampka zapala się z byle powodu (będzie się to poprawiać proporcjonalnie do poprawy win ratingu Bulls xD) Edytowane 5 Września 2021 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 5 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2021 9 minut temu, julekstep napisał: a dobra, nie sprawdziłem że grasz z Nuggets ot wyglądało to jak powrót do korzeni a opinię masz jaką masz przez te ostatnie lata, więc przy Tobie antytankowa, czerwona lampka zapala się z byle powodu (będzie się to poprawiać proporcjonalnie do poprawy win ratingu Bulls xD) Ciekawe czy z tym składem dałbym radę zatankować po top3? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 5 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2021 2 minuty temu, Tecu napisał: Ciekawe czy z tym składem dałbym radę zatankować po top3? nie utrzymałbyś tego składu tankując po top3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 5 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2021 8 minut temu, julekstep napisał: nie utrzymałbyś tego składu tankując po top3 Potrzymaj mi piwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 5 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2021 Pa tera! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 5 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2021 Calderon ładnie przywitał sezon wyrównując klubowy rekord w ilości asyst, który wynosi 22. Oczywiście poprzedni rekord też należał do asystowego GOATa. Tylko trzech zawodników w historii simki miało lepszy wynik: Chris Paul 2017 rok Warriors - 24 Will Blalock 2012 rok Spurs - 24 DJ Augustin 2020 rok Cavs - 23 Ciekaw jestem który w rankingu all time jest Calderon? @julekstep? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi