Jendras Opublikowano 18 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2022 55 minut temu, Kubbas napisał: Nie oglądam PLK w ogóle Toruń wygląda na głębsza drużynę każdy kto wchodzi jest pozytywny i broni Anwil padaka w ataku, dobra obrona ale Toruń tez broni dobrze Fajny mecz ogólnie Toruń lepszy na moje Ten post kiepsko się zestarzał ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 18 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2022 2 minuty temu, Jendras napisał: Ten post kiepsko się zestarzał ;] Yup niesamowite zesransko w drugiej połowie Torunia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 18 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2022 Oglądając Blok Jamesa Bella z pomocy i wsad po przechwycie miałem przed oczami Paula George’a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 18 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2022 Stal w plecy z Legią - to będzie ciekawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 18 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2022 Co by nie mówić do połowy Pierniki były jeszcze Twarde ale w Q3 zaczęły się już kruszyć a w Q4 to już same okruchy po nich zostały. U Karnowskiego widać przerwę długą Co do Śląska to miałoby inaczej, ale kto wiedział, że Ramljak zachoruje, mają teraz tydzień ogarnąć się i oby Ivan w końcu coś zagrał, bo przez niego punkty w managerze mi uciekają. Pytanie tylko teraz jak się zepną na mecz w Eurocupie a grają z Gran Canarią. Legia-Stal w sumie nie dziwi mnie, obstawiałem wyrównaną serię i pierwszy mecz taki był. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 19 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2022 12 godzin temu, mac napisał: Oglądając Blok Jamesa Bella z pomocy i wsad po przechwycie miałem przed oczami Paula George’a. A mnie Bell zawodzi, daje za mało w ataku, raz że skuteczność, dwa decyzyjność i trudne rzuty. Jeśli faktycznie Bojanowski wypada, to musi podnieść swoją grę do poziomu ze stycznia/lutego gdy nie grał Dykes. Wtedy Bell był świetny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 19 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2022 2 godziny temu, Reikai napisał: A mnie Bell zawodzi, daje za mało w ataku, raz że skuteczność, dwa decyzyjność i trudne rzuty. Jeśli faktycznie Bojanowski wypada, to musi podnieść swoją grę do poziomu ze stycznia/lutego gdy nie grał Dykes. Wtedy Bell był świetny. James Bell co prawda ostatnio cieniuje w ataku, ale sposób poruszania się po boisku i czytania gry w obronie jest łudząco podobny do Paula George’a. Fakt teraz Anwil będzie potrzebował go bardziej w obliczu niedyspozycji Bojanowskiego, ale w tym sezonie gdzie dziurawił kosze rywala i wyłączał najlepszych graczy przeciwników z gry zauważyłem duże podobieństwo do stylu gry Paula George’a. Ofc przy odpowiednim rozroznieniu w talencie. Bo np już w drafcie jest Jabari Smith Jr. który mi mocno przypomina PG jako prospect i brałbym go z jedynką (z numerem dwa Ivey) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 19 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2022 JSJ raczej z dwójeczkę ale styl podobny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2022 10 minut temu, LAF napisał: Polo już uszykowane i niedługo ruszam do hali zobaczyć jak to @mac ujął włocławskiego Paula George'a i kolegę Doncicia w akcji dopinguj mocno ! jazda z krzyżakami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Upset miłe widziany. Lepsze bogactwo Zakonu i klasowa organizacja gospodarki i handlu niż ten biedny pazdziez na południe od Drwecy. Już Ciechocinek i Aleksandrów Kujawski z dworcem ruina przez dekady był zawsze ostrzegawczym sygnałem. Z reszta tradycja pięknych dworców świetnie kontynuujcie w centrum waszego miasta tam nawet fabryka celulozy i fajansu padła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2022 34 minuty temu, ignazz napisał: Upset miłe widziany. Lepsze bogactwo Zakonu i klasowa organizacja gospodarki i handlu niż ten biedny pazdziez na południe od Drwecy. Już Ciechocinek i Aleksandrów Kujawski z dworcem ruina przez dekady był zawsze ostrzegawczym sygnałem. Z reszta tradycja pięknych dworców świetnie kontynuujcie w centrum waszego miasta tam nawet fabryka celulozy i fajansu padła. Spox ale w basket w historii to robimy Wam gangbang Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2022 1 godzinę temu, Koelner napisał: Spox ale w basket w historii to robimy Wam gangbang Historie basketu mamy dużo dłuższa. Ale tytuł Mistrza ogromny szacunek tym bardziej ze chodziłem wtedy z dziewczyna z Włocławka i miałem dostęp do biletów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Milicic jest jeden mecz od ryb. Trochę niespodzianka, chociaż Stali nie kupuje od poczatku sezonu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Legia dokonała największej sensacji . 1-1 było szokiem a 0-2 to ciężko opisać. Stal ma ławkę lepsza niż większość ligi s5 - w rotacji nawet nie jest Mokros i Wojciechowski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2022 11 minut temu, LAF napisał: Gardło zdarte. Mam przeczucie, że tylko jeden mecz będzie w tym lepszym mieście wojewódzkim. gratulacje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eliasz Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2022 W dniu 19.04.2022 o 00:15, Pepis21 napisał: Co by nie mówić do połowy Pierniki były jeszcze Twarde ale w Q3 zaczęły się już kruszyć a w Q4 to już same okruchy po nich zostały. U Karnowskiego widać przerwę długą Co do Śląska to miałoby inaczej, ale kto wiedział, że Ramljak zachoruje, mają teraz tydzień ogarnąć się i oby Ivan w końcu coś zagrał, bo przez niego punkty w managerze mi uciekają. Pytanie tylko teraz jak się zepną na mecz w Eurocupie a grają z Gran Canarią. Legia-Stal w sumie nie dziwi mnie, obstawiałem wyrównaną serię i pierwszy mecz taki był. Karnoś niestety w weekend znów odwiedził starówkę wieczorem.. chłop z takimi papierami na granie, a z tak słaba głową Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 23 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2022 Oglądając blok Jamesa Bella na Diduszko przypomniał mi się niejeden blok Paula George’a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Oczy krwawiły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Nie każdemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2022 (edytowane) Dwie godziny i 20 minut trwał mecz bez dogrywki. 69 fauli w sumie. Dramat. Edytowane 24 Kwietnia 2022 przez Jendras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi