cvbe Opublikowano 5 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2021 22 minuty temu, Szulim napisał: Payne za Walkera @cvbe Sixers in: Cameron Payne Bulls in: Lonnie Walker Potwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 5 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2021 Moj ulubiony fbx’owy gracz - Lonnie Walker Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 5 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2021 14 minut temu, evitacre napisał: Moj ulubiony fbx’owy gracz - Lonnie Walker Odzywaj się, Ball wystarczy, mogę nawet z 10$ dorzucić! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 5 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2021 52 minuty temu, cvbe napisał: Odzywaj się, Ball wystarczy, mogę nawet z 10$ dorzucić! Chyba 10 milionów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 5 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2021 Wysłucham ofert za Jamal Murray Kyle Lowry Ivica Zubac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 6 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2021 Do wzięcia: cole anthony meladon Thybule redish NAW go go! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 7 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2021 Nie dostałem absolutnie żadnej oferty za Jamala Murraya - nikt nie chce tankować w tym roku czy jak? ;] Mysle ze zajebista opcja jak ktoś ma sezon przejściowy. Ja nie chciałbym zmarnować sezonu na niskiej pensji anthony davisa więc chciałbym powalczyć w tym sezonie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 7 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2021 Wywalam Dragica, Morrisa i Osmana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tizz Opublikowano 7 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2021 do tradinggu: John Wall 48,35 R.J. Barrett 41,4 Kyle Kuzma 35,25 Darius Bazley 33,55 Josh Jackson 31,25 Mo Bamba 28,95 Jaxson Hayes 23,9 p.s. zmieniło się w tej lidze salary ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TryczekSzukarek Opublikowano 7 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2021 8 minut temu, Tizz napisał: do tradinggu: John Wall 48,35 R.J. Barrett 41,4 Kyle Kuzma 35,25 Darius Bazley 33,55 Josh Jackson 31,25 Mo Bamba 28,95 Jaxson Hayes 23,9 p.s. zmieniło się w tej lidze salary ? Tak zmieniło - obowiązuje 480 SC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 7 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2021 Zrzucam narazie Freddie Gillespie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 8 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2021 Wpisałem 24h na wybór. Trzymamy się tego czy nie ma co się spieszyć i wracamy do 48h? 24h na wybór @Tizzzaraz minie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 8 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2021 U mnie w sumie wszyscy dostępni, zapraszam. Byle za tańszych kolesi, bo muszę trochę zrzucić, ale nie za jakiś szrot. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 8 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2021 Shake Milton 29,5 Kevon Looney 23,75 Terence Davis 22,85 Gabriel Deck 15 Za pick w aktualnym drafcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TryczekSzukarek Opublikowano 8 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2021 (edytowane) Wymiana między NYK i GSW Do NY wędruje - Kuminga + Kiria Lewis + pik15 + fultz do GSW Kevin Durant @matek potwierdzi Edytowane 8 Września 2021 przez TryczekSzukarek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 8 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2021 16 minut temu, TryczekSzukarek napisał: Wymiana między NYK i GSW Do NY wędruje - Kuminga + Kiria Lewis + pik15 + fultz do GSW Kevin Durant @matek potwierdzi Potwierdzam. I wywalam na bruk Gibsona i Bullocka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 8 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2021 Teraz ja pickuje a nie Antek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TryczekSzukarek Opublikowano 8 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2021 1 minutę temu, Sylvinho. napisał: Teraz ja pickuje a nie Antek Moja pomyłka już zmieniam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goozman Opublikowano 9 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2021 proszę o wywalenie Portisa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 9 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2021 Bulls: Olynyk i Brown Jr out Sprzedam: Beal, Holiday, Middleton, Sexton, Clarke, THT, Walker, Carter, Scrubb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi