barcalover Opublikowano 1 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2021 Teraz, cvbe napisał: Obi pewnie gra, zawsze ma problem z potwierdzeniami ale jest w miarę aktywny. Jeszcze za El-M trzeba znaleźć zastępstwo, szybki mini draft i jedziemy @bulek się znał z ElManiaque chyba prywatnie, może coś podziała lub potwierdzi, że trzeba zastępstwo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 1 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2021 Tak, Bulek znowu ściągnie Maniaque na 1 dzień żeby potwierdził udział i znowu będzie rok ciszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 1 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2021 (edytowane) Godzinę temu, cvbe napisał: Tak, Bulek znowu ściągnie Maniaque na 1 dzień żeby potwierdził udział i znowu będzie rok ciszy Hej hej! Żeby potwierdził udział i przehandlował swoj pick!*** *** psując wg mnie zabawę innym (imo słaba aktywność mniej psuje niż takie coś) Edytowane 1 Września 2021 przez evitacre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 2 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2021 Zakładamy, że @obi potwierdzi udział? Dwie oficjalne rezygnacje, dwóch kandydatów, cisza odnośnie @obi i @El-Maniaque Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 2 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2021 Jak maniakłe nawet nie potwierdził udziału to chyba nie ma się co nad nim rozczulać z wiadomych względów. Zakładam oczywiście ze wysłałeś już mu ze dwa pm-y. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 2 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2021 Nie wysyłałem, oznaczałem. Był niedawno na forum. @RonnieArtestics, możesz umieścić ogłoszenie w dziale NBA, że szukamy dwóch osób do FBXa, jakiś krótki opis, link do Regulaminu i by się zgłaszali do Ciebie po jakieś dodatkowe wyjaśnienia. Dasz radę ogarnąć? Z góry dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 2 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2021 El na sznurku potwierdził udział po jednym wysłanym PW, może nie ma powiadomień po oznaczeniu? (nie wiem, czy da się wyłączyć) Obi jako jedyny nie potwierdził na sznurku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 2 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2021 33 minuty temu, Tecu napisał: Nie wysyłałem, oznaczałem. Był niedawno na forum. @RonnieArtestics, możesz umieścić ogłoszenie w dziale NBA, że szukamy dwóch osób do FBXa, jakiś krótki opis, link do Regulaminu i by się zgłaszali do Ciebie po jakieś dodatkowe wyjaśnienia. Dasz radę ogarnąć? Z góry dziękuję Wieczorem może dam radę, teraz pisze z pracy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 3 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2021 @evitacre Wyczyść skrzynkę I wybierz na sznurku w drafcie, zostało 7 godzin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 3 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2021 11 minut temu, matek napisał: @evitacre Wyczyść skrzynkę I wybierz na sznurku w drafcie, zostało 7 godzin Upsik ... już biegusiem na jednej nóżce zapierdzielam ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 3 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2021 Nie wszyscy patrzą na oznaczenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El-Maniaque Opublikowano 3 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2021 (edytowane) Gram dalej. Coś mi tu to forum krzaczy. Edytowane 3 Września 2021 przez El-Maniaque Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 3 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2021 Jak Maniak sprzeda kolejny pick za Jahlila Okafora i nic z tym nie zrobimy to ja rezygnuję jak coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 3 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2021 49 minut temu, cvbe napisał: Jak Maniak sprzeda kolejny pick za Jahlila Okafora i nic z tym nie zrobimy to ja rezygnuję jak coś Ksywka do czegoś zobowiązuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 3 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2021 To co? Ryzykujemy, że @obi się ocknie, @El-Maniaque nic nie zepsuje i robimy mini draft dla @antek i @Pablo81? Czy czekamy jeszcze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tocheck Opublikowano 3 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2021 El Maniaq niech gra. Dzwońcie do obiego, kto ma numer. I lecimy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El-Maniaque Opublikowano 3 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2021 (edytowane) N 3 godziny temu, cvbe napisał: Jak Maniak sprzeda kolejny pick za Jahlila Okafora i nic z tym nie zrobimy to ja rezygnuję jak coś Nie sprzedaję pick'a. Możesz się wyluzować Edytowane 3 Września 2021 przez El-Maniaque Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 3 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2021 Przy dwóch wolnych zespołach robimy minidraft czy wybieramy zespoły? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 3 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2021 Ja jestem za tym żeby wybrać zespoły - ten kto pierwszy się zgłosił bierze jeden i styka Mini-draft też spoko, ale to trochę dłużej zajmuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 3 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2021 Teraz, Szulim napisał: Ja jestem za tym żeby wybrać zespoły - ten kto pierwszy się zgłosił bierze jeden i styka Mini-draft też spoko, ale to trochę dłużej zajmuje Mini draft jest tak zajebistą zabawą, że szkoda "nowym" odbierać taką możliwość Chyba, że nie wyrobimy się wtedy ze wszystkim to niech wybierają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi