Tecu Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2021 (edytowane) Chyba lepiej osobny temat. Właściciele drużyn: Toronto Raptors @kolek23 Oklahoma City Thunder @Tecu Phoenix Suns @RonnieArtestics Orlando Magic @Krzemo New York Knicks @matek Chicago Bulls @Benon Milwaukee Bucks @Tizz San Antonio Spurs @cvbe Golden State Warriors @TryczekSzukarek Atlanta Hawks @El-Maniaque Minnesota Timberwolves @bulek Cleveland Cavaliers @t_omko Dallas Mavericks @obi Philadelphia 76ers @Szulim Portland Trail Blazers @Vic Houston Rockets @goozman Miami Heat @Sylvinho. Sacramento Kings @Tocheck Los Angeles Galaxy @Muslii Denver Nuggets @evitacre Jeszcze raz prośba o deklaracje. Wstępny termin do końca sierpnia. Jeżeli ktoś nowy chce się zgłosić to zapraszam, możliwe, że będą wolne miejsca. Przepraszam za chaotyczne komiszowanie, to tylko na chwilę i z komórki Edytowane 9 Września 2021 przez Roger Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Gram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Gram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TryczekSzukarek Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Gram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Gram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Gram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goozman Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2021 gram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t_omko Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2021 gram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Gram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Gram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Gram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Jakby ktoś znał kogoś kto chciałby z nami zagrać to przynajmniej jedna drużyna jest wolna. Jak ktoś czyta i ma ochotę dołączyć to zapraszamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Chyba na sznurówce temat lig padł, wiec jak cos to mogę zagrać. Z minusów mam zespoły w 1 i 3. Z plusów lubie tradeowac i prawie zawsze odpisuje na pmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2021 10 minut temu, antek napisał: Chyba na sznurówce temat lig padł, wiec jak cos to mogę zagrać. Z minusów mam zespoły w 1 i 3. Z plusów lubie tradeowac i prawie zawsze odpisuje na pmy Ja jestem jak najbardziej za Na razie wolny jest zespół @kolek23, zobaczymy czy będzie coś więcej i zobaczymy co dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vic Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Gram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2021 @Muslii @obi @bulek @El-Maniaque @Tizz @Benon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tocheck Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2021 gram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muslii Opublikowano 25 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2021 gram dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tizz Opublikowano 28 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2021 gram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi