Krzemo Opublikowano 3 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2021 5 minut temu, Pablo81 napisał: Od czasu mojego przyjścia Mistrzostwo zdobywały ekipy, gdzie SG był ważna częścią ekipy - MJ, Allen, 2x Arenas. Myślę, że z Parsonsem może być ciężko. Przypadek, moje pierwsze mistrzostwo zdobyłem z SG który nie rzucał 20 PTS, ale dość dobrze bronił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 3 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2021 Teraz, Krzemo napisał: Przypadek, moje pierwsze mistrzostwo zdobyłem z SG który nie rzucał 20 PTS, ale dość dobrze bronił. Ale pamiętasz Mistrza z taką dziurą w s5 jak Parsons? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 3 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2021 (edytowane) 6 minut temu, january napisał: A i tak najbardziej zjebał simkę julek pompując niemiłosiernie słabiutki w RL draft 2010. i jeszcze złośliwie klikał że ludki z tego draftu mieli super campy! (poza Georgem i Haywardem ofc) Edytowane 3 Września 2021 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 3 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2021 9 minut temu, january napisał: A i tak najbardziej zjebał simkę julek pompując niemiłosiernie słabiutki w RL draft 2010. No fakt, że Whiteside jako sophomore jest w TOP20 ligi to bardzo ponury żart. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 3 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2021 1 minutę temu, MarcusCamby napisał: No fakt, że Whiteside jako sophomore jest w TOP20 ligi to bardzo ponury żart. nie jest w top20 (jeszcze) no tak to bywa, jak dobry prospect robi dwa b.dobre campy (+38 i +58) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 3 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2021 można już ustawiać składy dajcie znać jak macie jakichś emerytów do wywalenia braki w składach: Mavericks ( @Roger ) - 1 gracz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 3 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2021 2 minuty temu, julekstep napisał: można już ustawiać składy dajcie znać jak macie jakichś emerytów do wywalenia W Kings, w rosterze jest kilku panow, których w składzie juz nie ma: B. Miller, J. Mashburn, D. Brown i D. Harper. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzuLcU Opublikowano 3 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2021 Dan Majerle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 3 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2021 Zostawiamy rostery niewidoczne w tym sezonie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 3 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2021 2 minuty temu, eMeS napisał: Zostawiamy rostery niewidoczne w tym sezonie? możemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 3 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2021 To trochę daje komiszom przewagę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 3 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2021 mi to wszystko jedno - zobaczymy jaka jest wola większości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 3 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2021 Odsłonić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 3 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2021 5 godzin temu, Koelner napisał: Dobrze wiedzieć bo dzisiaj przez chwile chciałem pół składu za niego wyjebać Czyli cena wysoka nie jest 6 godzin temu, Krzemo napisał: Propsuje bo roty dla Vala i 0 w all nba ale posiadanie picku sixers studzi mój entuzjazm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 4 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2021 5 godzin temu, elwariato napisał: Czyli cena wysoka nie jest za ćwierć czapy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 4 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2021 10 godzin temu, julekstep napisał: można już ustawiać składy dajcie znać jak macie jakichś emerytów do wywalenia braki w składach: Mavericks ( @Roger ) - 1 gracz Kiedy ruszamy z ligą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 4 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2021 (edytowane) w lakersach w taktyce są gracze do wywalenia: Dell Curry, Declercq, K.Gill, Anthony Peeler, David Robinson, Eddie Jones, Tisdale Edytowane 4 Września 2021 przez piotreksuper Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 4 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2021 10 godzin temu, Pablo81 napisał: To trochę daje komiszom przewagę... to jest sluszna uwaga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 4 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2021 31 minut temu, eMeS napisał: to jest sluszna uwaga już powinno być widoczne + uaktualniłem (zarówno stronkę z taktykami jak i 'html') o najnowsze podpisy itp + wywaliłem zaraportowanych do tej pory emerytów (+ kliku o których sam pamiętałem jak Shaq czy Zo ) i do późnego popołudnia / wieczora nie ruszam simki aha - póki 14 ekip ustawiło taktyki, @kuba2419 pytałeś kiedy ruszamy - jak tu będzie 29 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RDG2 Opublikowano 4 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2021 kevin johnson do wyrzucenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi