Krzemo Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2021 QO i birdy wklepane, sprawdźcie czy nikomu nic nie brakuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2021 ja mam za dużo, w sensie o thorntona za dużo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2021 (edytowane) Podbijam @Krzemo @SlaKB zcutujecie mi tego thorntona? Ps jak widze te wasze mle dla weba to az mnie korci naruszyć me miliony ogolnie z czym do ludzi, z mistrzem gadacie Edytowane 23 Sierpnia 2021 przez elwariato Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2021 11 minut temu, elwariato napisał: Podbijam @Krzemo @SlaKB zcutujecie mi tego thorntona? Ps jak widze te wasze mle dla weba to az mnie korci naruszyć me miliony ogolnie z czym do ludzi, z mistrzem gadacie Webber w Pacers to byłoby coś! Powinieneś uszanować Wielkiego Mistrza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2021 19 minut temu, elwariato napisał: Podbijam @Krzemo @SlaKB zcutujecie mi tego thorntona? Już zrzucony u nas w gierce, jeszcze na stonce nie widać, uznaj że go nie masz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Godzinę temu, january napisał: Nie doczekaliśmy się wczesna emerytura Shaqa sprawiła że przestało mnie podniecać to FA 11 minut temu, matiwrona napisał: Nets Webber - mle Artest - 2.2 mln - 1 rok Pachulia - minimum Odom - minimum popraw kolejność (oferta z salary dla Artesta powinna iść jako pierwsza) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Tylko 6 ekip ma kasę, w tym dwie sporą, przeczuwam duże promocje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2021 3 godziny temu, Pablo81 napisał: Webber w Pacers to byłoby coś! Powinieneś uszanować Wielkiego Mistrza. Choc w zeszlym sezonie był juz "wrakiem i emerytem" gdybym nie mial zapchanego frontu to bym wysupłał na niego grosik, choc jedtem pewny ze godziwy piniazek i tak dostanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2021 7 minut temu, Krzemo napisał: Denver Nuggets -$1 413 785 1. Andre Miller MLE 2. Antonio McDyess LLE 3. Xavier Silas minimum 4. John Selby minimum 5. Corey Higgins minimum 6. Travis Leslie minimum 7. Keith Benson minimum Oho, hard tank Mode Wierzę w dobre campy Arizy, Wrighta, Muresana czy Granta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2021 4 minuty temu, Pablo81 napisał: Wierzę w dobre campy Arizy, Wrighta, Muresana czy Granta. Ja też, choć pewnie niewiele to da Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Teraz, Krzemo napisał: Ja też, choć pewnie niewiele to da Już Cię tam Julek przypilnuje, żeby te asy za minimum nie powąchały parkietu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2021 noooo w końcu mamy jakieś realne oferty xD (jak na ten etap FA) 18 godzin temu, Pablo81 napisał: Już Cię tam Julek przypilnuje, żeby te asy za minimum nie powąchały parkietu potwierdzam - tankujący komisze na podwójnym celowniku! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Teraz, Koelner napisał: New York $14 789 271 1. Joakim Noah (Bird Rights), 7 500 000 , 6 lat 2. Chris Webber 7 000 000 , 2 lata 3. Luis Scola , min 4. Kenyon Martin min jak zmienisz kolejność to możesz wydać lepiej kasę w sensie że najpierw dajesz oferty normalne (i tu możesz dać łącznie całe 14 789 271) a dopiero potem birdy i minima Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2021 jest po 21 wiec next time Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2021 3 minuty temu, Koelner napisał: jest po 21 wiec next time etap jest do 22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2021 1 minutę temu, julekstep napisał: etap jest do 22 izvenite za duzo rakiju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2021 (edytowane) Horford drogo, bardzo drogo. W Kings idą długie umowy, jak nigdy Edytowane 24 Sierpnia 2021 przez Pablo81 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2021 1 minutę temu, january napisał: Te oferty na Randolpha są nieważne, jak pierwsza na niego się pojawiła o 22:05 co nie? (tak z ciekawości o draftową legendę Cs pytam, mnie na takich graczy nie stać ) imho nic takiego nie ma w przepisach - przy przebiciach etap jest wydłużany i tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2021 @cvbe składałes mu ofertę, bo nie widzę na szybko? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2021 @cvbe nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi