Alonzo Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2021 7 minut temu, człowiek...morza napisał: mike james zostaje na drugi rok To jak będzie Twoja kolej podczas wężyka 2way to możesz mu zaproponować taki kontrakt - jak oczywiście gracz jeszcze nie będzie przez nikogo podpisany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2021 2 minuty temu, Alonzo napisał: To jak będzie Twoja kolej podczas wężyka 2way to możesz mu zaproponować taki kontrakt - jak oczywiście gracz jeszcze nie będzie przez nikogo podpisany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2021 4 godziny temu, Ashigaru napisał: Garrison Matthews i Amir Coffey zostają na drugi rok TW Podobnie co CM. Jeśli chcesz ich znowu na TW to musisz zrzucić cap hold i qo wziąć go w wężyku. Chyba że RFA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Justinian zostaje na drugi rok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Panowie to chyba czytać nie potrafią RFA przy nazwisku oznacza, że jedyna opcja to zaproponowanie kontraktu a nie oferta kolejnego roku TW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2021 13 minut temu, ozzy110 napisał: Panowie to chyba czytać nie potrafią RFA przy nazwisku oznacza, że jedyna opcja to zaproponowanie kontraktu a nie oferta kolejnego roku TW ale ja nie rozumiem czym sie rozni sytuacja qucikleya np od jamesa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2021 8 minut temu, człowiek...morza napisał: ale ja nie rozumiem czym sie rozni sytuacja qucikleya np od jamesa? To przeczytaj w końcu regulamin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2021 1 godzinę temu, człowiek...morza napisał: ale ja nie rozumiem czym sie rozni sytuacja qucikleya np od jamesa? 1 godzinę temu, Alonzo napisał: To przeczytaj w końcu regulamin. Up Czytanie regulaminów nie boli, więc dopóki nie przeczytasz to nie dostaniesz odpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 25 Grudnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2021 W dniu 14.11.2021 o 10:55, Eld napisał: Pytanie do Rady. @ozzy110 @Ashigaru @LONGER01 @cvbe Przed moją przerwą poprosiłem Ashiego o dobranie mi graczy two-way. Wziął mi jednego, drugi mu umknął za co go oczywiście nie winię. Czy jest możliwość abym dobrał sobie jeszcze drugiego? Coś mi świta w głowie ale jestem tego absolutnie pewny, że czas na to zgodnie z CBA jest do 30 Stycznia, ale tak jak piszę - mogę się grubo mylić. W dniu 17.11.2021 o 23:53, ozzy110 napisał: Powiem tak. Dla mnie możesz dobrać po 1 trymestrze W związku z tym, że T1 się skończył, niektóre drużyny mają już po 2-3 mecze z T2 rozegrane i w związku z powyższą informacją od Radnego jako drugiego two-waya wybieram Alperena Şengüna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 25 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2021 42 minuty temu, Eld napisał: W związku z tym, że T1 się skończył, niektóre drużyny mają już po 2-3 mecze z T2 rozegrane i w związku z powyższą informacją od Radnego jako drugiego two-waya wybieram Alperena Şengüna. a Nets o tym wiedza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 25 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2021 55 minut temu, Eld napisał: W związku z tym, że T1 się skończył, niektóre drużyny mają już po 2-3 mecze z T2 rozegrane i w związku z powyższą informacją od Radnego jako drugiego two-waya wybieram Alperena Şengüna. 7 pick draftu na 2-way... Alonzo by Ci nie darował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 25 Grudnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2021 3 minuty temu, Qcin_69 napisał: a Nets o tym wiedza? Cudownie zadziałał mi ctrl + F. Dzięki za wyłapanie. To wybieram Isha Wainrighta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 25 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2021 1 godzinę temu, Qcin_69 napisał: a Nets o tym wiedza? wypożyczenie bez możliwości wykupu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 25 Grudnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2021 51 minut temu, kolader napisał: wypożyczenie bez możliwości wykupu Ja nie wiem jak ja to szukałem poprzez ctrl + F w arkuszu, ale chyba po nazwisku, a w nazwisku ma tureckie u, czyli "ü". Ty za to masz wpisane przez polskie "u" i dlatego mi nie znalazło. No nic. Mam jakiegoś ziutka z Suns. Stary tylko trochę, ale coś tam gra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 26 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2021 1 godzinę temu, Eld napisał: Ja nie wiem jak ja to szukałem poprzez ctrl + F w arkuszu, ale chyba po nazwisku, a w nazwisku ma tureckie u, czyli "ü". Ty za to masz wpisane przez polskie "u" i dlatego mi nie znalazło. No nic. Mam jakiegoś ziutka z Suns. Stary tylko trochę, ale coś tam gra. No ale jednak jak nie wiesz kto to jest alperen sengun to słabo świadczy o twojej wiedzy o NBA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 26 Grudnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2021 26 minut temu, RonnieArtestics napisał: No ale jednak jak nie wiesz kto to jest alperen sengun to słabo świadczy o twojej wiedzy o NBA Nie. To świadczy o tym jak głęboko w jamie ciała mam draft, prospectów, NCAA i Ziona. Po prostu mnie to nie kręci i taka wtopa tylko udowadnia jak słaby jestem w drafty itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 26 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2021 Nie wiedziałem, że już można podpisywać 2-ways, zawsze chyba było tak, że najpierw było podpisywanie FAs. No, ale skoro można, to zwalniam Skylar Maysa i podpisuję Cody Martina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 26 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2021 my tez sobie podpiszemy Cody Martina, a przy okazji Skylara Maysa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 26 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2021 Wy już możecie tylko Maysa! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 26 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2021 Godzinę temu, karpik napisał: Wy już możecie tylko Maysa! mało świąteczny masz humor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi