ozzy110 Opublikowano 20 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2021 Aaron Wiggins na stash. Widzimy się w przyszłym sezonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 20 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2021 5 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał: podejmuję opcję Careya Jr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 5 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2022 W dniu 20.10.2021 o 15:18, ozzy110 napisał: Aaron Wiggins na stash. Widzimy się w przyszłym sezonie No i niespodzianka witamy się jeszcze w tym sezonie . Podpisuję Aarona na min/1+1TO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 5 Stycznia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2022 7 minut temu, ozzy110 napisał: No i niespodzianka witamy się jeszcze w tym sezonie . Podpisuję Aarona na min/1+1TO Sprawdź rooster Jazz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 5 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2022 8 minut temu, Eld napisał: Sprawdź rooster Jazz. Ozzy nie pisał o Holidayu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 5 Stycznia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2022 3 minuty temu, Braveheart22 napisał: Ozzy nie pisał o Holidayu Gordon chyba też jest zajęty? Czekał i wyczekał. Wiggins. Zgadłem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 5 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2022 2 minuty temu, Eld napisał: Gordon chyba też jest zajęty? Czekał i wyczekał. Wiggins. Zgadłem? Nie musisz zgadywać, wystarczy że przeczytasz post Ozzyego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 5 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2022 (edytowane) Nie trzeba zgadywać, bo sam Ozzy wyżej cytuje. Przypomnę tylko, że niezbyt pochlebnie pisałeś o chłopaku niedawno A tu naprawdę wygląda, że Presti fajną robotę wykonał w 2 rundzie ostatniego draftu, bo JRE i Wiggins ciekawie wyglądają. Edytowane 5 Stycznia 2022 przez Braveheart22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 5 Stycznia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2022 10 minut temu, Braveheart22 napisał: Nie trzeba zgadywać, bo sam Ozzy wyżej cytuje. Przypomnę tylko, że niezbyt pochlebnie pisałeś o chłopaku niedawno A tu naprawdę wygląda, że Presti fajną robotę wykonał w 2 rundzie ostatniego draftu, bo JRE i Wiggins ciekawie wyglądają. No, z Robym i Beazleyem i 1/11 picków w najbliższych 7 latach też się świetnie spisał.... Ej a ja tego nie pisałem o Knnrichu? Boże, daj nam top 5. Tam tylu fajnych wysokich jest, 17 minut temu, cvbe napisał: Nie musisz zgadywać, wystarczy że przeczytasz post Ozzyego A no i czytałem tego. Strzał w ślepo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 6 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2022 Czytanie ze zrozumieniem się kłania. I to nie tylko w tematach ale i privach @Eld... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 6 Stycznia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2022 Godzinę temu, ozzy110 napisał: Czytanie ze zrozumieniem się kłania. I to nie tylko w tematach ale i privach @Eld... Ale o co chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 5 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2022 @ozzy110 Podpisuję Immanuela Quickleya na 1+1TO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 6 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2022 W dniu 5.03.2022 o 06:22, Alonzo napisał: @ozzy110 Podpisuję Immanuela Quickleya na 1+1TO. Masz wtedy 16 typa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 6 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2022 1 minutę temu, ozzy110 napisał: Masz wtedy 16 typa 15 Odeszli - Temple, Rivers i Okpala Przyszli - Tucker i McGruder. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 6 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2022 Teraz, Alonzo napisał: 15 Odeszli - Temple, Rivers i Okpala Przyszli - Tucker i McGruder. A dobra nie wpisałem jeszcze tego dealu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 8 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2022 (edytowane) Knicks oferuję two-way kontrakty Haywood'owi Highsmith'owi oraz Jose Alvarado edit: zamiast Alvarado Chris Chiozza Edytowane 8 Marca 2022 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 8 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2022 Godzinę temu, człowiek...morza napisał: Knicks oferuję two-way kontrakty Haywood'owi Highsmith'owi oraz Jose Alvarado edit: zamiast Alvarado Chris Chiozza Masz od tego inny temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 8 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2022 3 godziny temu, człowiek...morza napisał: Knicks oferuję two-way kontrakty Haywood'owi Highsmith'owi oraz Jose Alvarado edit: zamiast Alvarado Chris Chiozza O. Coś się zmieniło? Jak ja go podpisywałem to mówiłeś Chris c***oza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 8 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2022 32 minuty temu, MarcusCamby napisał: O. Coś się zmieniło? Jak ja go podpisywałem to mówiłeś Chris c***oza Jordan Poole go nauczył grać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 10 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2022 16 minut temu, LAF napisał: Pierwszą moją decyzją będzie uzupełnienie składu Milovan Raković 1 + 1 TO Georgios Printezis 1 + 1 TO Ale ty masz podpisać stashe należące do Minny a nie do innych ekip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi