Kubbas Opublikowano 2 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2021 3 minuty temu, Jendras napisał: Ale według jakiego kryterium wyznaczasz granicę, powyżej której przestaje być "normalnie"? I co takiego złego się wtedy dzieje z ligą? wg umiejetnosci zawodnika, to takie dziwne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nba2midnight Opublikowano 2 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2021 (edytowane) 2 minuty temu, Eld napisał: Już Ci kiedyś pisałem, że lubię Twoje wstawki. I piszę to szczerze. Oszczędzasz mi masę czasu. Po prostu wchodzę w ten temat i mam wszystko jak na tacy. Źle to odebrałeś, choć ja sam nie powinienem użyć słowa 'spammer', ale nic innego mi do głowy nie wpadało. Naczelny sprawozdawca? Jak się poczułeś urażony to przepraszam. Ale ja sie urazony nie czuje. Moj post nie byl zlosliwy. Raczej taki „czuly” w lekkiej uszczypliwosci. Jest spoko! 4 minuty temu, Eld napisał: Jak coś to nie do Ciebie było, a do tego co się właśnie odwala... Nie ma sprawy. Tak to tez przeczytalem. Chcialem tylko podac, ze to jednak realne i serio rozwazane. Edytowane 2 Sierpnia 2021 przez nba2midnight Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kcp78 Opublikowano 2 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2021 jesli ktos nie kojarzy, to z czystym sumieniem moge zarekomendowac ten kanal... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 2 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2021 @Vice-kontorezerwowe http://123tv.live/watch/nba-tv-04192021/ tu masz nba tv za free, FA special leci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 2 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2021 1 minutę temu, nba2midnight napisał: Nawet jak maja salary, zeby DDR podpisac jako UFA? Pytam serio. Nie wiem ile oni tam teraz dokładnie mają, ale tak - mogą za to wziąć DeRozana, a potem wymienić Dragica za tego Lowry'ego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nba2midnight Opublikowano 2 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2021 1 minutę temu, Jendras napisał: Nie wiem ile oni tam teraz dokładnie mają, ale tak - mogą za to wziąć DeRozana, a potem wymienić Dragica za tego Lowry'ego. mi sie wydawalo zawsze, ze decyduje kolejnosc. W sensie jak wezme DDR za 15-20 baniek, to potem robia spokojnie s’n t za Lowry’ego i jest spoko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kcp78 Opublikowano 2 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2021 Teraz, nba2midnight napisał: mi sie wydawalo zawsze, ze decyduje kolejnosc. W sensie jak wezme DDR za 15-20 baniek, to potem robia spokojnie s’n t za Lowry’ego i jest spoko. ta tabelka byla nieaktualna juz wtedy, gdy po raz pierwszy ja wrzucales :)... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 2 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2021 6 minut temu, Kubbas napisał: wg umiejetnosci zawodnika, to takie dziwne? Ale co to znaczy? Gdzie leży granica normalności i w jaki sposób ją wyznaczasz? Kilkanaście lat temu 10 milionów dla takiego centra to była cena wywołująca podobne emocje, teraz to byłoby spoko? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nba2midnight Opublikowano 2 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2021 (edytowane) 2 minuty temu, kcp78 napisał: ta tabelka byla nieaktualna juz wtedy, gdy po raz pierwszy ja wrzucales :)... Ok. Ja sam kalkulacji na ten temat nie prowadze, wiec wrzucalem co znalazlem Masz jakies nowsze dane na ten temat? Edytowane 2 Sierpnia 2021 przez nba2midnight Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 2 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2021 (edytowane) 4 minuty temu, nba2midnight napisał: mi sie wydawalo zawsze, ze decyduje kolejnosc. W sensie jak wezme DDR za 15-20 baniek, to potem robia spokojnie s’n t za Lowry’ego i jest spoko. Nie wiem czy ta tabelka uwzględnia prawa do Robinsona. Odpowiadając Ci za pierwszym razem, zapomniałem o tym, że przecież wykorzystali opcję, żeby zatrzymać Dragica i mają go na s'n't. Edytowane 2 Sierpnia 2021 przez Jendras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kcp78 Opublikowano 2 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2021 1 minutę temu, nba2midnight napisał: Ok. Ja sam kalkulacji na ten temat nie prowadze, wiec wrzucalem co znalazlem Masz jakies nowsze dane na ten temat? nie mam, i nie szuakm. to sie tak dynamicznie zmienia, ze takie 'znaleziska' nie mialyby racji bytu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 2 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2021 Heat musieliby zrzucić cap holdy, żeby podpisać Derozana, ale wygląda na to, że planują działać jako ekipa ponad capem, pozyskać Lowry'ego przez snt, wykorzystać wyjątek i może utrzymać Robinsona, nie wiem. Większość ekip ma już ustalony, sprawdzony i wyćwiczony scenariusz, a my siedzimy w teatrze i czekamy na jego odegranie po północy, więc trochę głupio spekulować o czymś, co już się wydarzyło, ale my o tym nie wiemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nba2midnight Opublikowano 2 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2021 3 minuty temu, kcp78 napisał: nie mam, i nie szuakm. to sie tak dynamicznie zmienia, ze takie 'znaleziska' nie mialyby racji bytu... No spoko. Na szczescie za okolo godzine juz pewnie 80% ruchow bedzie za nami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kcp78 Opublikowano 2 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2021 czytam, ze interesujemy sie theisem. bozesz, ty, moj, to nie moze byc prawda ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 2 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2021 @nba2midnightMam do Cebie 3 prosby stricte techniczne 1 - czytaj co inni użytkownicy wrzucają bo często zdarza ci się powtarzać informacje podane już przez kogoś 2- Pobaw się w edycję a nie tylko kopiuj wklej. Bo wrzucanie 80 plotek bez selekcji na kluby tworzy totalny bełkot i większosć omija takie długie wpisy. Tak ignorowano wpisy Ignazza i zaraz tak będzie z Tobą. Chcesz wrzucać 15 plotek to trochę wysiłku i zrób Boldem Atlanta Hawks Podpisali umowę na maxa 5 lat z Trae - żadne zaskoczenie ale jest Cavaliers Chcą dać100 mln/5 lat dla Allena... Pogięło ich chyba 3 - nie wrzucaj ciągiem wszystkim plotek bo jednak to że jakiś no name z Thunder dostał kwalifikowaną ofertę to czasem nawet Elda nie interesuje... Rób selekcje bo zacznie umykać że Luka podpisał nową umowę , Że Butler ma za chwilę dostać maksymalną umowę.itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nba2midnight Opublikowano 2 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2021 Teraz, ely3 napisał: @nba2midnightMam do Cebie 3 prosby stricte techniczne 1 - czytaj co inni użytkownicy wrzucają bo często zdarza ci się powtarzać informacje podane już przez kogoś Robie. Czasem cos przeocze, ale tez czasem ktos cos wrzuci po mnie. Staram sie jak moge, ale czasem cos faktycznie moge zdublowac. Teraz, ely3 napisał: 2- Pobaw się w edycję a nie tylko kopiuj wklej. Bo wrzucanie 80 plotek bez selekcji na kluby tworzy totalny bełkot i większosć omija takie długie wpisy. Tak ignorowano wpisy Ignazza i zaraz tak będzie z Tobą. Chcesz wrzucać 15 plotek to trochę wysiłku i zrób Boldem Atlanta Hawks Podpisali umowę na maxa 5 lat z Trae - żadne zaskoczenie ale jest Cavaliers Chcą dać100 mln/5 lat dla Allena... Pogięło ich chyba Poki co zbieram i numeruje. Jeszcze co do plot moge sie zgodzic z Toba, ale jak mialbym tak robic np. w tym momencie, to jak skonczylbym edycje, to juz polowa newsow by byla wstawiona i bysmy wrocili do pkt nr 1. Pomysle co z tym zrobic lepiej. Teraz, ely3 napisał: 3 - nie wrzucaj ciągiem wszystkim plotek bo jednak to że jakiś no name z Thunder dostał kwalifikowaną ofertę to czasem nawet Elda nie interesuje... Rób selekcje bo zacznie umykać że Luka podpisał nową umowę , Że Butler ma za chwilę dostać maksymalną umowę.itp Wg mnie kazde info warto wrzucic, ale to sie laczy z pkt 2. Musze jakis sposob na grupowanie wymyslic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 2 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2021 3 minuty temu, ely3 napisał: Chcą dać100 mln/5 lat dla Allena... Pogięło ich chyba @Jendras nie bede sie bawil w jakies wyznaczanie granicy, kryteriow powiem ci tak, dla mnie 20 mln to powinien dostac Turner z Pacers gosc ktory ma umiejetnosci na taki hajs Allen 10 mln Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nba2midnight Opublikowano 2 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 2 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2021 Teraz, Kubbas napisał: @Jendras nie bede sie bawil w jakies wyznaczanie granicy, kryteriow powiem ci tak, dla mnie 20 mln to powinien dostac Turner z Pacers gosc ktory ma umiejetnosci na taki hajs Allen 10 mln Czyli to jest po prostu takie widzimisię, na podstawie którego oceniasz sytuację w lidze jako nienormalną. Turner to porównywalna półka. Umie rzucać, ale od kilku lat się nie rozwija. Allen jest 2 lata młodszy, za to też się płaci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nba2midnight Opublikowano 2 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi