julekstep Opublikowano 29 Lipca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2021 chce ktoś dziś live'a z ewentualnego blamażu Pistons? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 29 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2021 7 minut temu, julekstep napisał: chce ktoś dziś live'a z ewentualnego blamażu Pistons? Są ciekawsze serie do live, chyba lepiej pokazać coś gdzie jeszcze jest walka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 29 Lipca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2021 5 minut temu, SlaKB napisał: Są ciekawsze serie do live, chyba lepiej pokazać coś gdzie jeszcze jest walka ale to jedyna seria w której dziś możemy poznać zwycięzcę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 29 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2021 24 minuty temu, julekstep napisał: chce ktoś dziś live'a z ewentualnego blamażu Pistons? kończ waść, oszczędź ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 29 Lipca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2021 7 minut temu, Krzemo napisał: kończ waść, oszczędź ;] pls, przy takim meczu delektowałbym się każdą minutą! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 29 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2021 11 minut temu, julekstep napisał: pls, przy takim meczu delektowałbym się każdą minutą! Zrób łączonego livea! W każdej parze kogoś nienawidzisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 29 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2021 Ja nie chcę, ja chcę campy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 29 Lipca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2021 2 minuty temu, SlaKB napisał: Ja nie chcę, ja chcę campy! Tyreke i Fazekas to nie są jakieś orły młodzikowe tbh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 29 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2021 1 minutę temu, julekstep napisał: Tyreke i Fazekas to nie są jakieś orły młodzikowe tbh Wiem, ale co mi więcej pozostało niż liczyć na ostatnie wielkie campy Iverka? Z Fazekasa to już raczej nic nie będzie, Tyreke w bestcase scenario będzie spoko 3 opcją/6th manem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 29 Lipca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2021 simka (standardowa) za 10 min! Dzień 137 (na pierwszym miejscu goscie) (#1) Timberwolves vs Spurs (#5) Bilans serii: 3 - 1 Timberwolves 113 - Spurs 102 play-by-play (#2) Trailblazers vs Kings (#6) Bilans serii: 3 - 1 Trailblazers 115 - Kings 107 play-by-play (#1) Pistons vs Wizards (#4) Bilans serii: 0 - 4 awans Wizards! Pistons 99 - Wizards 113 play-by-play (#2) 76ers vs Nets (#3) Bilans serii: 2 - 2 76ers 115 - Nets 97 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Richard Hamilton (Kings) - 7 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Drabinka playoffs | Statystyki indywidualne | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 29 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2021 Gratulacje @Principe wywiad z Iversonem po meczu: nniech pan zapyta Ginobiliego, niech pan zapyta Jeffersona.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 29 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2021 Przy kontuzji Ridnoura i tak chłopaki dają z siebie 200%! Blejk to już jest kozak, a ma 89 potencjału, więc w '39, kiedy wrócimy do PO, powinien być potworem No, ale narazie jest tylko 1:3, a tu dla Spurs dopiero zaczyna się zabawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 29 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2021 34 minuty temu, julekstep napisał: simka (standardowa) za 10 min! Dzień 137 (na pierwszym miejscu goscie) (#1) Timberwolves vs Spurs (#5) Bilans serii: 3 - 1 Timberwolves 113 - Spurs 102 play-by-play (#2) Trailblazers vs Kings (#6) Bilans serii: 3 - 1 Trailblazers 115 - Kings 107 play-by-play (#1) Pistons vs Wizards (#4) Bilans serii: 0 - 4 awans Wizards! Pistons 99 - Wizards 113 play-by-play (#2) 76ers vs Nets (#3) Bilans serii: 2 - 2 76ers 115 - Nets 97 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Richard Hamilton (Kings) - 7 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Drabinka playoffs | Statystyki indywidualne | Główna strona SimBasketu @Qcin_69 ja również gratuluję i powodzenia w kolejnej rundzie (rundach). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 29 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2021 12 minut temu, Ice23 napisał: @Qcin_69 ja również gratuluję i powodzenia w kolejnej rundzie (rundach). nigdy joe lekceważ serca Mistrza! Ja tam się pewny Finału jeszcze nie czuje, Kings zawsze mogą się podnieść, to nie Magic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 29 Lipca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2021 Teraz, Qcin_69 napisał: nigdy joe lekceważ serca Mistrza! Ja tam się pewny Finału jeszcze nie czuje, Kings zawsze mogą się podnieść, to nie Magic weźcie go ograjcie pls Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 29 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2021 4 minuty temu, julekstep napisał: weźcie go ograjcie pls Twolves to zrobią Reggie sie nie poddaje ale chyba juz za późno, no ale przed nim jeszcze luzem kilka lat grania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 29 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2021 9 minut temu, Qcin_69 napisał: nigdy joe lekceważ serca Mistrza! Ja tam się pewny Finału jeszcze nie czuje, Kings zawsze mogą się podnieść, to nie Magic Bez Hamiltona, na pewno..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 29 Lipca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2021 2 minuty temu, Ice23 napisał: Bez Hamiltona, na pewno..... no bez Hamiltona jest po ptakach w momencie jego kontuzji Kings prowadzili 80-68 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 29 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2021 Teraz, julekstep napisał: no bez Hamiltona jest po ptakach w momencie jego kontuzji Kings prowadzili 80-68 Czyli po prostu zepsułeś całą zabawę i tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 29 Lipca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2021 Teraz, Ice23 napisał: Czyli po prostu zepsułeś całą zabawę i tyle. dzień jak co dzień w simce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi