Ice23 Opublikowano 27 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2021 28 minut temu, julekstep napisał: chyba Wizards bo Webber faktycznie reszta to albo wrogowie (Spurs, TWolves, Pistons, 76ers) albo qcin (który będzie nieznośny jak wygra) albo Kings (którzy raz już zdobyli kasztanowego misia i styka) albo Nets (którzy są najsłabsi w stawce) jedyne czego mogę być winien to przekonywanie qcina do dealu po Francisa Co dali za Francisa? Bo nie chce mi sie szukac, a nie pamietam bo tyle jest tych wymian....Obstawiam, ze wydymali Clippers za jakies gowno warte picki albo/i nic nie warty niby prospect? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 27 Lipca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2021 (edytowane) 1 minutę temu, Ice23 napisał: Co dali za Francisa? Bo nie chce mi sie szukac, a nie pamietam bo tyle jest tych wymian....Obstawiam, ze wydymali Clippers za jakies gowno warte picki albo/i nic nie warty niby prospect? chyba glownym assetem byl pick....Clippers (czyli w sumie spoko przy przejsciu na full tank mode) Edytowane 27 Lipca 2021 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 27 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2021 37 minut temu, julekstep napisał: chyba Wizards bo Webber faktycznie reszta to albo wrogowie (Spurs, TWolves, Pistons, 76ers) albo qcin (który będzie nieznośny jak wygra) albo Kings (którzy raz już zdobyli kasztanowego misia i styka) albo Nets (którzy są najsłabsi w stawce) Swego czasu też z Wizards miałeś przeprawy w PO. I dzięki, że jestem pierwszy na liście wrogów i nie-pierwszy na liście najsłabszych drużyn grających jeszcze w PO. Co do Blazers, to momentem zwrotnym było pozyskanie Haya - teraz wyglądają w miarę kompletnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 27 Lipca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2021 4 minuty temu, Pablo81 napisał: Co do Blazers, to momentem zwrotnym było pozyskanie Haya - teraz wyglądają w miarę kompletnie. Nie no. Pozyskanie Francisa - przeciez juz pod koniec zeszelgo sezonu z nim grali duuuzo lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 27 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2021 1 minutę temu, julekstep napisał: Nie no. Pozyskanie Francisa - przeciez juz pod koniec zeszelgo sezonu z nim grali duuuzo lepiej. Dokladnie tak, byl typowy PG, dobry center, kilku rolesow, tylko strzelca brakowalo, niestety najblizsze pare sezonow to sie nie zmieni.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 27 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2021 Teraz, julekstep napisał: Nie no. Pozyskanie Francisa - przeciez juz pod koniec zeszelgo sezonu z nim grali duuuzo lepiej. Do momentu transferu Haya wyglądali mocno średnio. Nawet jak nie kontuzjował się jeszcze Bynum. Francis robi super linijki, jak nigdy wcześniej, ale tak to jest, jak z boku gra Rondo (dobry kreator, słaby shooter). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 27 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2021 Tytuł w simce i w beGM w jednym sezonie to byłby Wielki Szlem i tam zaraz nieznośny… jest pewnie co najmniej 10 GM którzy zdobyli tytuł przed Magic na kodach Momentem zwrotnym w historii Blazers było pozyskanie mnie do roli GMa a nie tam zadne Francysy czy Haye Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 27 Lipca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2021 4 minuty temu, Pablo81 napisał: Do momentu transferu Haya wyglądali mocno średnio. Nawet jak nie kontuzjował się jeszcze Bynum. Francis robi super linijki, jak nigdy wcześniej, ale tak to jest, jak z boku gra Rondo (dobry kreator, słaby shooter). nah, mala probka byla mieli slaby poczatek, ale pozyskali Haya juz w momencie jak mieli run 4-0 + on im sie zaraz polamal i zrobili bez niego 3-1 fajny roles, ale on tam jest w hierarchii za Brandem grajacym za min, wiec to zaden game changer 3 minuty temu, Qcin_69 napisał: Momentem zwrotnym w historii Blazers było pozyskanie mnie do roli GMa a nie tam zadne Francysy czy Haye a to na pewno jedna z najbardziej utytulowanych ekip w historii na lata zamieniles w krolow tanku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 27 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2021 2 minuty temu, julekstep napisał: nah, mala probka byla mieli slaby poczatek, ale pozyskali Haya juz w momencie jak mieli run 4-0 + on im sie zaraz polamal i zrobili bez niego 3-1 fajny roles, ale on tam jest w hierarchii za Brandem grajacym za min, wiec to zaden game changer a to na pewno jedna z najbardziej utytulowanych ekip w historii na lata zamieniles w krolow tanku cały obecny core został stworzony za assety po Jordanie myśle ze spoko przebudowa, a jeszcze ten pick Sonicks tegoroczny gdzie liczę na farta w loterii! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 27 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2021 17 minut temu, Qcin_69 napisał: Tytuł w simce i w beGM w jednym sezonie to byłby Wielki Szlem do tego tytuł w lidze mistrzów w roto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 27 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2021 2 godziny temu, mac napisał: do tego tytuł w lidze mistrzów w roto Juz o posiadaniu własnych klakierów nie mówiąc Ai chyba ostanie sie bez tego tytułu ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 27 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2021 2 minuty temu, elwariato napisał: Juz o posiadaniu własnych klakierów nie mówiąc A co to za prestiż posiadac własnego Ciebie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 27 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2021 Pewnie wątpliwy, choc z braku laku ja muszę sobię chwalić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 28 Lipca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2021 za 10 min simka! Dzień 136 (na pierwszym miejscu goscie) (#1) Timberwolves vs Spurs (#5) Bilans serii: 2 - 1 Timberwolves 133 - Spurs 120 play-by-play (#2) Trailblazers vs Kings (#6) Bilans serii: 2 - 1 Trailblazers 90 - Kings 128 play-by-play (#1) Pistons vs Wizards (#4) Bilans serii: 0 - 3 Pistons 96 - Wizards 127 play-by-play (#2) 76ers vs Nets (#3) Bilans serii: 1 - 2 76ers 85 - Nets 111 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Vladimir Radmanovic (Wizards) - 7 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Drabinka playoffs | Statystyki indywidualne | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 28 Lipca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2021 Webber póki co w PO robi 20.4 ppg, 17.4 rpg, 4.9 apg, 1.4 spg, 5.8 bpg chore cyferki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 28 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2021 Zgłaszam protest, simka bez widzów, a wyniki typowo pod julka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 28 Lipca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2021 Teraz, SlaKB napisał: Zgłaszam protest, simka bez widzów, a wyniki typowo pod julka to ja mogę zgłosić protest 20+ minut czekałem i zero zainteresowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 28 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2021 Godzinę temu, julekstep napisał: Webber póki co w PO robi 20.4 ppg, 17.4 rpg, 4.9 apg, 1.4 spg, 5.8 bpg chore cyferki Akurat pod nowy kontrakt Godzinę temu, julekstep napisał: to ja mogę zgłosić protest 20+ minut czekałem i zero zainteresowania Gufniana olimpiada przeslania simkowe po Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 28 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2021 @SlaKB Co tu jest grane? Stawiałem na Ciebie w tym roku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 28 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2021 58 minut temu, Braveheart22 napisał: @SlaKB Co tu jest grane? Stawiałem na Ciebie w tym roku... -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi