Skocz do zawartości

beGM - Pelicans i Knicks

Eld

Rekomendowane odpowiedzi

Podliczyłem - oferty są póki co jednak 4 (nadal można składać kolejne) - to jednak nie oznacza w żadnym wypadku, że któraś z nich zostanie przyjęta. Ja póki co, nie będę ukrywał, że liczę na powrót C_M-a, bo to by było po prostu zdecydowanie najlepsze dla Knicks a to chyba o to nam w tej grze chodzi.

W dniu 16.07.2021 o 21:15, karpik napisał(a):

Nie trzeba przecież nic robić poza oddaniem Malika Beasley, na którego znajdą się chętni, bo ma dobry kontakt. Przeczekać rok i w następnym sezonie spróbować grać o tytuł z BIG3. Pisałem Ci na PM jaki jest dobry pomysł na rozwiązanie kwestii Knicks, oferowałem pomoc, ale odbiłem się od ściany. Ciągniecie Knicks aż na samo dno w ogóle rozważając rebuilding.

Rozwiń  

Pisałem Ci dzisiaj w przerwie w pracy, że nie mam na to czasu, Wrzuciłem na Radę, odezwał się tylko jeden Radny. Mam Ci przekazać 50% decyzji Rady? Reszty przez pracę nie miałem okazji dopaść.

W dniu 16.07.2021 o 21:20, january napisał(a):

1. Pozyskać cash w wymianie = HC 134,2 mln
2. Oddać Beasleya
3. Oddać z pickiem do Pelicans szrot (Carter, Dotson, Burke etc), pokombinować trochę.

118 mln na Irving-Bradley-Kawhi-Davis-Robinson, uzupełnić poprzez minimum jakieś (wliczając trochę rookie minimum) i starczy nawet na jakieś 3-4 mln na SFa do S5. 

Simply AF :) 

Rozwiń  

A dlaczego nie oznaczyłeś przy tym @człowiek...morza? Przecież właśnie mu podsunąłeś gotowe rozwiązanie tym bardziej, że dziś pojawiły się oferty z cashem i to bez ruszania Irvinga.

W dniu 16.07.2021 o 21:21, Szulim napisał(a):

Ja tez moge coś przyjąć z pickiem ;) 

Rozwiń  

Moja teściowa wchodzi w grę?

W dniu 16.07.2021 o 21:27, Eld napisał(a):

Pisałem Ci dzisiaj w przerwie w pracy, że nie mam na to czasu, Wrzuciłem na Radę, odezwał się tylko jeden Radny. Mam Ci przekazać 50% decyzji Rady? Reszty przez pracę nie miałem okazji dopaść.

Rozwiń  

Ale to, że przespaliście moją ofertę nie znaczy przecież, że Knicks nie są w stanie znaleźć nic innego i muszą handlować Irvingiem, co po prostu niszczy ten zespół od środka. Jasiek wystarczająco nakreślił co wystarczy zrobić, co zadziwiająco dobrze pokrywa się z tym, co Tobie pisałem.

W dniu 16.07.2021 o 21:32, karpik napisał(a):

Ale to, że przespaliście moją ofertę nie znaczy przecież, że Knicks nie są w stanie znaleźć nic innego i muszą handlować Irvingiem, co po prostu niszczy ten zespół od środka. Jasiek wystarczająco nakreślił co wystarczy zrobić, co zadziwiająco dobrze pokrywa się z tym, co Tobie pisałem.

Rozwiń  

Daj mi chwilę.

W dniu 16.07.2021 o 21:52, Eld napisał(a):

A kto nie ma, albo nie miał?  Przecież one zwiedziły USA wzdłuż i wszerz. 

Rozwiń  

A możliwe, ale na ten moment 2 z 3 1st rounderów, które stracili Knicks, należą akurat do Clippers 

Edytowane przez Braveheart22

W dniu 16.06.2021 o 22:15, january napisał(a):

UWAGA DRAMAT ALERT

Knicks @człowiek...morza HC 131,4 – konieczny(!!!) reset. Coś się tu chyba kończy? Knicks czekają poważne cięcia wydatków, utrzymanie aktualnego rosteru nie jest możliwe. Albo ruszone będzie big3, albo GM zmuszony będzie do bardzo mocnego lawirowania z pozostałymi umowami, by zmieścić się pod HC.

Rozwiń  

Może CM wziął sobie te rady do serca i doszło do niego że coś się chyba kończy i dlatego próbował Irvinga sprzedać.

Ja jestem razem z cvbe za tym żeby @człowiek...morza wrócił i sam to ogarnął.

W dniu 16.07.2021 o 22:12, LONGER01 napisał(a):

Może CM wziął sobie te rady do serca i doszło do niego że coś się chyba kończy i dlatego próbował Irvinga sprzedać.

Ja jestem razem z cvbe za tym żeby @człowiek...morza wrócił i sam to ogarnął.

Rozwiń  

Czyli decyduje @ozzy110.

O ile CM znów się nie rozmyślił. 

W dniu 16.07.2021 o 21:03, Eld napisał(a):

A czytasz też posty Cvbe? Czy nie bardzo? Słowo 'znośne' od 'ok' to jak różnica między kolorem różowym, a różem majtkowym. Rozróżniasz w ogóle te dwa kolory? Bo ja nie. Albo inaczej. Jest jakaś różnica dla Ciebie które ściągasz Kobiecie? Bo dla mnie też nie. A z ciekawostek Ci dodam, że jest podobno 13 kolorów różowych i wiesz co jest najlepsze - naukowo kolor różowy nie istnieje. To tylko nasz mózg odbiera go w ten sposób. A wiesz dlaczego nie istnieje? Bo nie ma takiej długości fal elektormagnetycznej.

Rozwiń  

Mam lepsze pytanie. Czy czytasz siebie. Pisałeś o tłustych ofertach a potem nagle znośnych. Dla mnie bajeczny kolor majtek to po prostu fakt ze panna nie ma ich wcale a ty tu o różowym nawijasz. Oczywiscie ze jest roznica jakie majtki ściągam. Jezeli bielizna kolorystycznie jest dopasowana mimo ze jej nie widać od razu do reszty stroju i harmonijnie gra to jest to bonus i świadczy o tym ze kobieta się stara. Szczególnie lubię prosta rzecz. Aby stanik i majtki były z tej samej parafii. A nie gacie Bostonu a stanik Lakers. 

Ale rozumiem ze finalnie będzie opcja ze jak gm NYK nie oddajesz Urvinga bo żadna wymiana nie jest spoko i wtedy plan Januarego jest do zrobienia nawet do września. Oddanie Irvinga to może być najgorsza rzecz dla tego teamu teraz no i pociągnąć dalsze ruchy czyli rozbiórka Knicks. A sam Irving z Davisem to może być wartość która będzie niezbędna do walki o PO bo sam Davis nawet z głębia tego może nie uciagnac

W dniu 17.07.2021 o 07:29, shevcu napisał(a):

Ale rozumiem ze finalnie będzie opcja ze jak gm NYK nie oddajesz Urvinga bo żadna wymiana nie jest spoko i wtedy plan Januarego jest do zrobienia nawet do września. Oddanie Irvinga to może być najgorsza rzecz dla tego teamu teraz no i pociągnąć dalsze ruchy czyli rozbiórka Knicks. A sam Irving z Davisem to może być wartość która będzie niezbędna do walki o PO bo sam Davis nawet z głębia tego może nie uciagnac

Rozwiń  

Dokładnie tak będzie. Jak oferty będą ujowe to wchodzi +/- plan J.

W dniu 17.07.2021 o 04:59, ignazz napisał(a):

Dla mnie bajeczny kolor majtek to po prostu fakt ze panna nie ma ich wcale a ty tu o różowym nawijasz. 

Rozwiń  

No i teraz się rozimiemy 🙂.

W dniu 17.07.2021 o 04:59, ignazz napisał(a):

Dla mnie bajeczny kolor majtek to po prostu fakt ze panna nie ma ich wcale a ty tu o różowym nawijasz. 

Rozwiń  

No i niech ktoś poinformuje CM przez FB lub sms, że czas mu ucieka.

Edytowane przez Eld

W dniu 17.07.2021 o 09:07, Wojnar Adrianowski napisał(a):

Moje źródła mówią, że w rodzinie CM trwają intensywne rozmowy na temat za/przeciw powrotu.

Rozwiń  

Ponoć rozmowy utrudnione bo kończy się bigos

W dniu 16.07.2021 o 22:19, Eld napisał(a):

Czyli decyduje @ozzy110.

O ile CM znów się nie rozmyślił. 

Rozwiń  

Na moje może wracać, ale pod warunkiem, że nie będzie odwalał już takich akcji

Więc przegrałem głosowanie 3:1. Z tego faktu nie zamierzam rzucać szantażami, że odchodzę z Rady ale długo nie zmienię zdania co do CM. Pomijam fakt, że pewnie ma na to wywalone, ale jeszcze jedna taka akcja z odejściem, drugim już, powinna się skończyć dosadnie.

Całe beGM oczekuje dwóch deklaracji - o jednej pisałem ja i Ozzy czyli "pod warunkiem, że zaprzestanie odwalania takich akcji". Drugi to jego własna deklaracja - wracam.

Po tych dwóch deklaracjach temat Knicks znika z tablicy Rady, wszystkie propozycje transferowe i rozmowy zostają anulowane, a jedyną osobą upoważnioną do decyzji w sprawie New York Knicks będzie @człowiek...morza. Jedyne co może, to na przykład skorzystać z rady Januarego, bądź propozycji Karpika ( nie dotyczącej Irvinga, ale interesującej propozycji wymiany ) dla jego drużyny.

Deklaracja padła, a sytuacja @MarcusCamby ma zupełnie inne podwaliny - temat zamykam i do Archiwum.

Co nie zmienia faktu, że @january nadal ma protekcję Rady nad swoimi rucham jeśli chodzi o NOP.

---------

Wszystkie rozmowy transferowe prowadzone w ostatnich dnia z Knicks są anulowane, a trading block zaraz zostanie posprzątany z postów Knicks.

• Eld zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.