Magic Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 godz bez roznicy, bede wpadal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kfadrat Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 Godziny i czas chyba bez różnicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artek Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 Ja bede wpadał od marca pewnie co duga sobote bo co dwa tygodnie wracam mniej wiecej do Lublina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys Opublikowano 20 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 Narazie za malo jest osob na weekendy, duzo z nas jest spoza Warszawy i na weekendy wyjezdza, a dodatkowo niektorzy pewnie zaimprezuja i czasem rowniez nie przyjda. Takze narazie szukam sali dalej w tygodniu, jak ktos ma cos obok siebie, to niech sprawdzi terminy i cene. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tceko Opublikowano 20 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 A Tarchomin by Wam odpowiadał? Ja wiem - koniec świata, ale przynajmniej 2 przyzwoite hale przy szkołach są i wątpię żeby były tak obłożone jak Ursynów. Metra nie ma, ale komunikacja wieczorem nie jest najgorsza. Część z nas i tak jeździ samochodami, można się zorganizować. Jak nie macie nic lepszego mogę popytać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 20 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 Ktoś zainteresowany grą dzisiaj o 22 na hali d.s. Riviera (metro politechnika) - 2 godzinki koszt całkowity 10 zł Brakuje nam 2-3 osób. Kontakt: najlepiej na gg - 1497900 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ms9 Opublikowano 20 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 Panowie Warszawiacy pomożecie? Przepraszam, że w tym temacie, ale to naprawdę pilna prośba o pomoc. Będę jutro w Warszawie i mam 3 przystanki, na ul. Potockiej, Al. Jerozolimskiej d/w (nie mam pojęcia co to jest to d/w, ale tak jest napisane w rozpisce) i Warszawie Zachodniej d.a. (też nie mam pojęcia). Wszystko to muszą być przystanki PKSu. Na którym wysiąść żeby mieć najlepszy dojazd do ulicy Senatorskiej? Z góry dziękuje za jakąkolwiek pomoc (może być na PMa żeby tu nie zaśmiecać). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RLPH Opublikowano 12 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 jak tam, gracie coś jeszcze ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 13 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2010 Piątek, 19.30. SGGW , sala 35 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tceko Opublikowano 15 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 Zmieniliście godzinę, czy czeski błąd? Przyszedłbym w ten piątek, w poprzednie 2 nie wyrobiłem się z robotą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 15 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 Błąd oczywiście. 16.30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi