antek Opublikowano 5 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2021 Celtics in- CJ McCollum Galaxy in- Devonte Graham & Precious Achiuwa @Alonzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 5 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2021 (edytowane) W dniu 5.09.2021 o 16:11, antek napisał: Celtics in- CJ McCollum Galaxy in- Devonte Graham & Precious Achiuwa @Alonzo Potwierdzam . Edytowane 7 Września 2021 przez Alonzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 7 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2021 Mam do oddania Duncana Robinsona - albo za kogoś do 24fp albo za cash. Może też być jeszcze tegoroczny pick. Lub przyszłoroczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 8 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2021 (edytowane) Za 2h @obi dostaje z automatu pierwszy pick z kolei. Ktoś ma do niego jakiś namiar? @t_omko Edytowane 8 Września 2021 przez barcalover Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t_omko Opublikowano 8 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2021 Tylko mailowy... Dostał ze 2 pm'ki, przed chwilą wysłałem jeszcze informacje na maila yahoo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 8 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2021 (edytowane) Zrzucam poniższych graczy: Kenrich Williams, Sterling Brown, Raul Neto, Tyus Jones. Skład powinien wyglądać tak: Chicago Bulls 465.25 No Player Price 1 James Harden 78 2 Domantas Sabonis 69 3 Dejounte Murray 51.95 4 OG Anunoby 44.4 5 Mitchell Robinson 38.95 6 Joe Harris 35.5 7 Nicolas Batum 32.1 8 De'Anthony Melton 29.8 9 Desmond Bane 25.55 10 Josh Green 15 11 Jalen Johnson 15 12 Trey Murphy 15 13 Nah'Shon Hyland 15 Salary Cap 480 Cap situation -14.75 Edytowane 8 Września 2021 przez barcalover Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tocheck Opublikowano 8 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2021 D Rose i James Johnson out. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t_omko Opublikowano 8 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2021 W związku z zakończeniem draftu.... do 15.09 - godz. 20:00 należy pozbyć się ponadnormatywnych graczy i osiągnąć sallary max 480 fp/pg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 9 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2021 10 Jalen McDaniels 23 21,75 na Fa poproszę, dzięki @t_omko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TryczekSzukarek Opublikowano 9 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2021 9 Hamidou Diallo 23 31,45 10 Shake Milton 25 29,50 Ktoś zainteresowany za $ - nie oczekuje wielu monet za tych grajków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 9 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2021 Jae'Sean Tate out. @t_omko u mnie nie ma już Martina Jr tylko u Ronniego, tak więc bez Tate i Martina jestem już dużo pod kreską Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 9 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2021 wywalam D. Jordana i D. Mcdermotta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 9 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2021 Winslow, Toscano oraz Brunson za dolary waiverowe nie musi byc ich kufer, ale oferuje zawodnikow w miarę mlodych z upsidem. Szkrzynia pusta niczym sakwa na Wasze dolary Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 9 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2021 Boston Celtics zwalniają Jeremy Lamba. Jak ktoś jest zainteresowany pozyskaniem Duncana Robinsona, to zapraszam na Priv, chyba że wolicie go później przepłacać za cash w licytacji przed startem sezonu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 9 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2021 Będziecie żałować. Kelly Olynyk zostaje w Lakers na 99%. Chciałem oddać +50fppg ważące 43 fp, lecz nie było chętnych. Kelly pokaże w sezonie, że to błąd:) Nie liczę na cuda czy tez innego świętego Mikołaja we wrześniu i z bólem serca wywalam Brunsona, Winslowa oraz Toscano. Mianuje kapitanem mojego zespołu Kellyego Olynyka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t_omko Opublikowano 9 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2021 Wymiana Miami z Houston.... pick Miami 2022 +10$ <-> Jarrett Culver + Sekou Doumbouya @obi potwierdzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obi Opublikowano 9 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2021 Potwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 10 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2021 9 godzin temu, obi napisał: Potwierdzam @obi!!! Zrobiłeś wymianę a nie po prostu wywaliłeś graczy na bruk, nie jestem przyzwyczajony do tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 10 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2021 8 godzin temu, evitacre napisał: @obi!!! Zrobiłeś wymianę a nie po prostu wywaliłeś graczy na bruk, nie jestem przyzwyczajony do tego Przeoczyles fakt, ze @obi wyrzucil wcześniej zawodników, jakies kilka tygodni temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 10 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2021 15 minut temu, antek napisał: Przeoczyles fakt, ze @obi wyrzucil wcześniej zawodników, jakies kilka tygodni temu Uff, to wszystko w normie, trochę się zestresowałem ze jakieś nowe czasy idą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi