TryczekSzukarek Opublikowano 5 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2022 34 minuty temu, Tecu napisał: @TryczekSzukarek wyglądasz w sumie na faworyta na tę chwilę. Będzie walka, powodzenia wszystkim. @Tecu nie ściemniaj wiadomix ze masz największe szanse. Ja mam świetny skład i dopiero teraz są w miarę wszyscy zdrowi - aż szkoda ze dopiero teraz - jeżeli nikt mi na dłużej nie wypadnie to będzie ciasno na koniec. @barcaIover fajny asset pociągnął z fa - tez może być zagrożeniem. Myśle ze gierka będzie do samego końca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 5 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2022 2 godziny temu, TryczekSzukarek napisał: @Tecu nie ściemniaj wiadomix ze masz największe szanse. Ja mam świetny skład i dopiero teraz są w miarę wszyscy zdrowi - aż szkoda ze dopiero teraz - jeżeli nikt mi na dłużej nie wypadnie to będzie ciasno na koniec. @barcaIover fajny asset pociągnął z fa - tez może być zagrożeniem. Myśle ze gierka będzie do samego końca Nie ściemniam Jak SGA nie usadzą to masz największe szanse na zwycięstwo. Patrzyłem na Antka a Ty z peletonu ładnie wyskoczyłeś i pędzisz. Twoja strata jest do zniwelowania w tydzień, żadna to przewaga. U mnie usadzili Giddeya, Booker covid, stracił White, Vanderbilt, Brunson. Każdy wynik możliwy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 6 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 6 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2022 W dniu 5.03.2022 o 11:53, Tecu napisał: U mnie usadzili Giddeya, Booker covid, stracił White, Vanderbilt, Brunson. Jest tez taka trochę szalona opcja - możesz wymienić kontuzjowanych na dłużej graczy 8-] #protipbyevi!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tocheck Opublikowano 8 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2022 Ciekawa końcówka jak zawsze u nas Dla walczących mam: Brogdona, Valanciunaaasa, Bojana. Zapraszam jeśli chcecie wygrać ten sezon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 8 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2022 @Tecu @TryczekSzukarek @barcaIover @antek @blaugrana W sumie @Tocheck ma rację, to jest ten moment LBJ, Poetl, Miles, I Jackson czekają. LBJ może iść w paczce z THT. generalnie Luka of the table kolejny #pro_tip_by_evi - 20% sezonu zostało, to jest moment kiedy konsolidujecie i napierdalacie jak wam zależy na tytule a nie pisaniu smutów że big success bo podium po 10 latach tankowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t_omko Opublikowano 8 Marca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2022 Faktycznie, to ten moment..... i aby ułatwić negocjacje na pierwszej stronie zaktualizowałem składy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 8 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2022 U mnie dostępni OG Anunoby, M-Rob, Hyland, Murphy III, Johnson z Atlanty i Bane. Dajcie znać please. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 10 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2022 Elo KD na sprzedaż, tylko poważne oferty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 13 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaugrana Opublikowano 14 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2022 Ktoś Middletowna (58,7), Watforda (51,7) lub Finney-Smitha (47,35) ze średnimi za ostatnie dwa tygodnie jak w nawiasie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 14 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2022 Idę all in. Do @evitacre Morant + Giddey Do mnie LBJ, Miles Bridges i J. Poeltl Zrzucam K. Love i D. White. @t_omko dasz radę szybko ogarnąć? Z góry dziękuję. Za rok nie wygram, ale jak jestem blisko w tym to trzeba spróbować, choć znając życie zaraz się połamią i zostanę jak Himilsbach z angielskim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t_omko Opublikowano 14 Marca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2022 Grubo..... Jak tylko @evitacre potwierdzi te wieści puszczę deal, sallarowo jest ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 14 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2022 (edytowane) 2 godziny temu, Tecu napisał: Idę all in. Do @evitacre Morant + Giddey Do mnie LBJ, Miles Bridges i J. Poeltl Zrzucam K. Love i D. White. @t_omko dasz radę szybko ogarnąć? Z góry dziękuję. Za rok nie wygram, ale jak jestem blisko w tym to trzeba spróbować, choć znając życie zaraz się połamią i zostanę jak Himilsbach z angielskim Potwierdzam! ——-/ moj qwa człowiek jakby to Lebron powiedział! Powiedzenia @Tecu, papa w realu w tym sezonie misia nie zdobędzie tu ma spore szanse! ——— @t_omko działaj! Edytowane 14 Marca 2022 przez evitacre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TryczekSzukarek Opublikowano 15 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2022 13 godzin temu, Tecu napisał: Idę all in. Do @evitacre Morant + Giddey Do mnie LBJ, Miles Bridges i J. Poeltl Zrzucam K. Love i D. White. @t_omko dasz radę szybko ogarnąć? Z góry dziękuję. Za rok nie wygram, ale jak jestem blisko w tym to trzeba spróbować, choć znając życie zaraz się połamią i zostanę jak Himilsbach z angielskim @Tecu mocne uderzenie - odważny jesteś i wielkie graty za determinację. Wymiana miedzy atlanta a phoenix do Hawks leci Ingram + piki22 i 23 do Phoenix durex + 100$ @buła potwierdzi salary powinno być Ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 15 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2022 Potwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 15 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2022 dobra - @Tecu, @TryczekSzukarek - qwa LBJ vs Durex - kupiłem cole, naczosy - napierdalacie Powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 19 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 26 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 30 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi