barcalover Opublikowano 14 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 15 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 15 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2022 Idę po was mordeczki, wasz koniec jest nieunikniony. Jak blazers mi usadzą Simonsa albo Nurkica po allstar game to się niezle wkurzę, bo na ten moment mam najlepszą formę ze wszystkich contenderów i byłoby naprawdę szkoda ten sezon stracić przez jakieś obrzydliwe tankowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 15 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2022 2 godziny temu, RonnieArtestics napisał: Idę po was mordeczki, wasz koniec jest nieunikniony. Jak blazers mi usadzą Simonsa albo Nurkica po allstar game to się niezle wkurzę, bo na ten moment mam najlepszą formę ze wszystkich contenderów i byłoby naprawdę szkoda ten sezon stracić przez jakieś obrzydliwe tankowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 15 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2022 16 minut temu, barcalover napisał: No od 13 do końca stycznia mialem najgorszy okres w sezonie, przez kontuzje duranta. Ale za last two weeks już na pewno prowadze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 15 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2022 Też jestem ciekawy jak to wygląda za ostatnie 2 tygodnie. @barcalover dasz radę? Z góry dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 16 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2022 No. Może wygram jak nie będę zapominał wystawić składu zasnęło mi się wczoraj na kanapie o 21 i żona mnie przykryła zamiast wygonić do łóżka, 70fp od Plumlee poszło się yebać… Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 18 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2022 No to Panowie, odpocznijcie podczas ASW i potem ostatnia prosta. Powodzenia i zdrowia wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 18 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2022 O k**** 34,30 chyba tak zajebistej średniej nie miałem z 5 lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 23 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2022 Za pewne to wiele nie da, ale oddam niedoszlego mvp tego sezonu czyli Chrisa Paula. Wiele nie wymagam, ale kogos do rotacji bym z checia przyjal za dlugowiecznego Krzysia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TryczekSzukarek Opublikowano 23 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2022 W dniu 10.02.2022 o 09:50, t_omko napisał: @TryczekSzukarek przypomnij się 24.02. odnośnie zdjęcia bana Przypominam się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t_omko Opublikowano 23 Lutego 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2022 Szybko minęło.... Po północy możesz lecieć na łowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 24 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2022 Kutwa, ktoś chce nurkica ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 24 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2022 W dniu 8.02.2022 o 09:22, antek napisał: Gafford i Markannen do @buła 40 dolarow do @antek Ps. Technicznie wywalam dwoch ww graczy, a @t_omko ich "przepisuje" do buly, a w wolnej chwili prosze hajs na ruchy Sory za dileja, potwierdzam dla formalności W dniu 10.02.2022 o 15:40, RonnieArtestics napisał: Ogolnie Szkoda ze @buła przespał tydzień jak durant się połamał bo tamten tydzień czy 10 dni co szukałem dealu był bardzo mizerny dla mnie. ale że co? ja wziąłem duranta jak był już połamany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 24 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2022 Godzinę temu, buła napisał: Sory za dileja, potwierdzam dla formalności ale że co? ja wziąłem duranta jak był już połamany Jo Jo chodzilo mi o to że tydzień szukałem kupca i o tydzień za długo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 3 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 3 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2022 Moim wszystkim zawodnikom chyba spadły morale po kontuzjach nurkica i leverta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 4 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 5 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 5 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2022 @TryczekSzukarek wyglądasz w sumie na faworyta na tę chwilę. Będzie walka, powodzenia wszystkim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi