TryczekSzukarek Opublikowano 21 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2022 2 godziny temu, Alonzo napisał: Chciałbym tylko poinformować tych 3 GMów którzy jeszcze mi się nie zdążyli zapytać, że Evan Mobley nie jest na sprzedaż Ja pytałem ale już jakiś czas temu, dobrze ze piszesz bo myślałem ze się coś zmieniło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 21 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2022 Słyszałem że Mobley na sprzedaż, jak właściciel ma zamiar sprzedawać to przebijam każdą ofertę kładąc Westbrooka na stół. @Alonzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 21 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2022 3 minuty temu, antek napisał: Słyszałem że Mobley na sprzedaż, jak właściciel ma zamiar sprzedawać to przebijam każdą ofertę kładąc Westbrooka na stół. @Alonzo Nie no! Za Westbrooka biorę Gdzie przyklepać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 24 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 26 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2022 Mam do sprzedania na wincyj fp dwóch młodych gniewnych internationalow Rui Hachimura Lauri Markannen W obydwu przypadkach jest potencjał na 50 fp w (niedalekiej) przyszłości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 28 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2022 (edytowane) Durant Facu keita bates diop i pick za anfernee simons caris levert otto porter You can call me crazy now. Ale Nurkic i Vucevic nie składają broni jeszcze, jakby Randle się ogarnął to bym jeszcze powalczył o mistrza chętnie @buła potwierdz Edytowane 28 Stycznia 2022 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 28 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2022 Potwierdzam, powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 28 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2022 O kudwa mocno po litrze Bushmilsa jutro cdn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 29 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2022 Ten trade to zart, ale spoko dogadali się to się dogadali. Oczywiście w żaden sposób nie chce go vetowac czy cos podobnego. Ps GM Bucks to żyje? Zero ruchów na FA. 300 dolarów kasy Waiverowej, mamy jakiś kontakt z nim? Trochę szkoda jeden martwy zespół. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t_omko Opublikowano 29 Stycznia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2022 1 godzinę temu, antek napisał: Ps GM Bucks to żyje? Zero ruchów na FA. 300 dolarów kasy Waiverowej, mamy jakiś kontakt z nim? Trochę szkoda jeden martwy zespół. Żyje.... zdarza się nawet, że odpisze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 29 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2022 (edytowane) W dniu 21.01.2022 o 17:12, Alonzo napisał: Chciałbym tylko poinformować tych 3 GMów którzy jeszcze mi się nie zdążyli zapytać, że Evan Mobley nie jest na sprzedaż Ja pytałem chyba 4 razy to na totalu liczba zapytań chyba Ci się zejdzie ; ) W dniu 26.01.2022 o 19:07, antek napisał: Mam do sprzedania na wincyj fp dwóch młodych gniewnych internationalow Rui Hachimura Lauri Markannen W obydwu przypadkach jest potencjał na 50 fp w (niedalekiej) przyszłości. Zapomniałeś dodać ze potencjał na te 50 fp jest ŁĄCZNIE ; ) 15 godzin temu, antek napisał: O kudwa mocno po litrze Bushmilsa jutro cdn Dajże spokój jak przeczytałem rano po ashwagande do apteki zapierdalałem nie na moje nerwy takie dile —————- Nassir T Davies THT (free ball handling!) i I Jackson - coś na tu i teraz poproszę, nie mam czasu czekać (tzn na THT mogę czekać trade deadline tuż tuż ) Edytowane 29 Stycznia 2022 przez evitacre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 29 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2022 45 minut temu, t_omko napisał: Żyje.... zdarza się nawet, że odpisze. To chyba tylko Tobie. Ode mnie nie przeczytał nawet wiadomości od początku sezonu, nie reagował na wiszącą przez dwa miesiące propozycję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 29 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2022 A co wy chcecie. Ludzie nie chcieli mi dać D’Angelo czy McColluma za Duranta, wiec Simons który bedzie najlepszym graczem reszty sezonu w stosunku fppg/salary i dwie czterdziestki wydaje się być odpowiednia cena za starego już nieco KD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t_omko Opublikowano 29 Stycznia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2022 Godzinę temu, Tecu napisał: To chyba tylko Tobie. Ode mnie nie przeczytał nawet wiadomości od początku sezonu, nie reagował na wiszącą przez dwa miesiące propozycję. @cvbe zmobilizuj swoimi kanałami delikwenta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 29 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2022 2 godziny temu, RonnieArtestics napisał: A co wy chcecie. Ludzie nie chcieli mi dać D’Angelo czy McColluma za Duranta, wiec Simons który bedzie najlepszym graczem reszty sezonu w stosunku fppg/salary i dwie czterdziestki wydaje się być odpowiednia cena za starego już nieco KD Ronnie poruchales za free, a na droge powrotną dostałeś karton Don Perignonia i skrzynke Macallana więc proszę nie pisz jeszcze ze dołożyłeś do tematu Jeśli chodzi o Bago to widzę, że nie tylko ja mam zdanie takie ze warto pomyśleć o znalezieniu zastępcy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 29 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2022 56 minut temu, antek napisał: Ronnie poruchales za free, a na droge powrotną dostałeś karton Don Perignonia i skrzynke Macallana więc proszę nie pisz jeszcze ze dołożyłeś do tematu Jeśli chodzi o Bago to widzę, że nie tylko ja mam zdanie takie ze warto pomyśleć o znalezieniu zastępcy. Myślałem serio ze to hejt w moja stronę, ale skoro tak.. to w takim razie mam tylko nadzieje ze masz racje i na koniec sezonu powiem ze było warto… Ja mam wrazenie ze sam dałem dużo więcej miesiąc temu za Duranta (Bridges, Davion i Conley) więc raczej uczciwy deal dla obu stron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 30 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2022 Anfernee ma cenę teraz, w każdym innym czasie jest kmiotem na granicy FA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t_omko Opublikowano 30 Stycznia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2022 @Tocheck zbanowany do 13.02 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaugrana Opublikowano 30 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2022 Może ktoś chce Stewarta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 31 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi