TryczekSzukarek Opublikowano 10 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2021 6 minut temu, Tecu napisał: Ale chyba tylko między sobą? To chyba było dawno temu, ja nie pamiętam. Dokładnie - jedynie miedzy sobą. 3 minuty temu, Pablo81 napisał: Zostało zanotowane, zostanie zapamiętane @Pablo81 spokojnie po upływie roku możecie na legalu zrobić wymianę tak żebyś otrzymał pik 2023 ale przez rok zero wymian miedzy sobą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 10 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2021 Spoko. Nieznajomość prawa nie zwalnia z jego przestrzegania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t_omko Opublikowano 10 Grudnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2021 Przyszłorocznymi pickami jeszcze nie można handlować.... musicie się dogadać tym czym aktualnie dysponujecie. Jeżeli będę podejrzewał, że rozliczacie się na raty to zablokuję wyrównanie i ktoś będzie stratny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 11 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 12 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 12 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2021 (edytowane) Wow, serio mamy w tym roku wyjątkowo wyrównany poziom. Prawie 1/3 sezonu a tu śmiało nadal 9 drużyn jest w grze. Jesli chodzi o mnie małe szanse sobie daje - nie mam liderów pewnych - zarówno randle jak i Vucevic dają ciała… Edytowane 12 Grudnia 2021 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 12 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2021 44 minuty temu, RonnieArtestics napisał: Wow, serio mamy w tym roku wyjątkowo wyrównany poziom. Prawie 1/3 sezonu a tu śmiało nadal 9 drużyn jest w grze. Jesli chodzi o mnie małe szanse sobie daje - nie mam liderów pewnych - zarówno randle jak i Vucevic dają ciała… 10! Tylko w dziesiątej musieliby się przestać opierdalać liderzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 12 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2021 Teraz, cvbe napisał: 10! Tylko w dziesiątej musieliby się przestać opierdalać liderzy Nie no nie ma tak, nie liczę tych cieniasów poniżej 40 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 13 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 13 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2021 (edytowane) W dniu 10.12.2021 o 21:47, Pablo81 napisał: Pasuje. Ten pick dogramy po 1 marca. To nie beGM Tutaj to nie zadziała Edytowane 13 Grudnia 2021 przez evitacre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 13 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2021 Takiego deala to chyba jeszcze nie robiłem 90$ do mnie moj pick do @t_omko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaugrana Opublikowano 13 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2021 Chętnie wzmocnię kogoś w walce o 1 miejsce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t_omko Opublikowano 13 Grudnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2021 19 minut temu, evitacre napisał: Takiego deala to chyba jeszcze nie robiłem 90$ do mnie moj pick do @t_omko Zgadza się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 13 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2021 Kevin Durant na trading blocku. Jeśli jakiś z faworytów do tytułu chce odskoczyć konkurencji niech daje znać bo Durant chętnie zmieni zespół. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 13 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2021 (edytowane) Orlando Magic do oddania: Bardziej Pick Knicks Pick Magic K. Huerter THT Za plusową produkcję w tym sezonie. Ewentualnie/może K. Hayes KPJ Edytowane 13 Grudnia 2021 przez Tecu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 14 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 14 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2021 Panowie przymierzam się do spakowania OG Anunobiego w jakiś pakiecie lub samego w zamian za kogoś, kto mi pomoże powalczyć o mistrzostwo. Dajcie znać, jeśli macie jakieś sensowne pomysły. Kilka rozmów już się toczy Thx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 15 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2021 @Pablo81 KAT + pick LA @evitacre AD + 20$ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 15 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2021 (edytowane) 2 minuty temu, evitacre napisał: @Pablo81 KAT + pick LA @evitacre AD + 20$ Oczywiście. Dla walczących. Oddam Trenta za jakiegoś połamańca. Edytowane 15 Grudnia 2021 przez Pablo81 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 15 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2021 A moja wymiana z sylvinho idzie tak jak na Yahoo wiec proszę również o szybki akcept Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi