t_omko Opublikowano 17 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2021 1 godzinę temu, Tecu napisał: Jeszcze nie dogadaliśmy się co do kontraktu @t_omko dorzucisz go do Orlando? Skoro ostatecznie umowa podpisana... to dorzucam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tocheck Opublikowano 19 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2021 To kiedy te Waivery? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 19 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2021 Już są. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 19 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2021 32 minuty temu, Tecu napisał: Już są. 32 minuty temu, Tecu napisał: Już są. A do kiedy ?? Bo żadnej informacji ni było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t_omko Opublikowano 19 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2021 Zgodnie z wcześniejszą informacją sezon wystartował wczoraj, waiver madness we wtorek rano. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t_omko Opublikowano 19 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2021 Przy okazji kolejny raz przypominam..... że pobieranie zawodników odbywa się na zasadzie obstawiania kasy waiverowej na konkretnego grajka. Drużyna w żadnym momencie waiverowej karuzeli nie może przekroczyć progu 480 (sytuacja w której z waiverem #1 będzie ktoś miał 480,5 a waiver #2 obniży wartość drużyny do np. 475 jest także zabroniona) i proszę o tym pamiętać bo grozi za to cofnięcie pobranych zawodników, ban a kasa wykorzystana na pobranie kolesia nie zostanie zwrócona:> Od tego sezonu ban za przekroczenie salary cap to 14 dni, kolejna zmiana to pobrania daily-today. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 21 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2021 Tate za 102$ (najwyższa inna oferta 24$) i Poole za 69$ (najwyższa inna oferta 0$) najbardziej przepłaceni Ja całkiem zadowolony - Marcus Morris może pod nieobecność Kawhi mieć duże minuty/produkcję - Hood to strzał w ciemno ale pasuje idealnie do Giannisa, więc jest szansa na minuty i dużo otwartych pozycji, Scrubb i Aldama to bardziej z sympatii i pewnie do zwolnienia jeszcze przed sezonem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 21 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2021 Davion Mitchell myślicie ze dostanie PG znaczek? Bo mam tylko Conleya na PG teraz, lol. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 21 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2021 2 minuty temu, RonnieArtestics napisał: Davion Mitchell myślicie ze dostanie PG znaczek? Bo mam tylko Conleya na PG teraz, lol. Mnie ciekawi Marcus Morris i jego PF/C, kiedy brałem go z myślą o SF/PF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tocheck Opublikowano 21 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2021 8 minut temu, RonnieArtestics napisał: Davion Mitchell myślicie ze dostanie PG znaczek? Bo mam tylko Conleya na PG teraz, lol. Dawaj go za Coopera. Dogadamy się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 21 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2021 Podrzućcie plliz linka do Waszej ligi - ciekawi mnie jak ceny u Was w porównaniu z FBX1. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 21 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2021 1 minutę temu, Lu- napisał: Podrzućcie plliz linka do Waszej ligi - ciekawi mnie jak ceny u Was w porównaniu z FBX1. https://basketball.fantasysports.yahoo.com/league/enba_fbx3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t_omko Opublikowano 21 Września 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2021 Jak na razie wszystkie pobrania bez przekroczenia progu salary.... Na pierwszej stronie składy aktualne na godz. 09:50 18 minut temu, Lu- napisał: Podrzućcie plliz linka do Waszej ligi - ciekawi mnie jak ceny u Was w porównaniu z FBX1. 13 minut temu, barcalover napisał: https://basketball.fantasysports.yahoo.com/league/enba_fbx3 Tylko nie wyciągaj z tej lektury jakiś przydatnych do gry w fbx#1 wniosków.... bo u nas przecież gra banda głąbów i nieudaczników Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 21 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2021 12 minut temu, t_omko napisał: Tylko nie wyciągaj z tej lektury jakiś przydatnych do gry w fbx#1 wniosków.... bo u nas przecież gra banda głąbów i nieudaczników Nie musiałeś pisać - widzę na pierwszej stronie, że grają Buła i Marzec ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 24 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2021 O co chodzi z hypem na Zacha Collinsa? Wiecie, ze on jeszcze na skuterku się poruszał niedawno zamiast chodzić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 24 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2021 11 minut temu, barcalover napisał: O co chodzi z hypem na Zacha Collinsa? Wiecie, ze on jeszcze na skuterku się poruszał niedawno zamiast chodzić? też tego nie ogarniam - oficjalnie jak wróci koło all star będzie dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 24 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2021 U mnie strzał w ciemno - z jakiegoś powodu dostał 21/3 od Spurs - może wiedzą coś więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 24 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2021 7 minut temu, cvbe napisał: U mnie strzał w ciemno - z jakiegoś powodu dostał 21/3 od Spurs - może wiedzą coś więcej Tylko pierwszy rok gwarantowany McDermotta tez przeplacili Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 24 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2021 5 minut temu, Pablo81 napisał: Tylko pierwszy rok gwarantowany McDermotta tez przeplacili W drugim roku też ma prawie 4 mln gwarantowane, więc w gruncie rzeczy 11mln mu zagwarantowali... No zobaczymy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 25 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2021 18 godzin temu, cvbe napisał: W drugim roku też ma prawie 4 mln gwarantowane, więc w gruncie rzeczy 11mln mu zagwarantowali... No zobaczymy Nie no zainwestować w niego zainwestowali i na pewno go sprawdza tylko on w składzie oznacza martwy slot przez pół sezonu imo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi