ignazz Opublikowano 2 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2021 Cristiano Paulo Italiano Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WD_czterdzieści Opublikowano 3 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2021 Bezkontaktowa kontuzja - najgorszy możliwy ze scenariuszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 3 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2021 O, od razu powiedziałem żonie, że strzelił mu Achilles. Lata z Kobe nie poszły na marne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 3 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2021 Fajnie sobie Pedri wskoczył w świat piłki, rok temu o tej porze nikt nie wiedział kto to a tu za chwilę będzie grał po raz 10 w kadrze bijąc przy okazji jakieś tam historyczne rekordy. 18 lat zszedł w tym turnieju na razie na minutę i się nikt nie zastanawia czy nie za młody, czy na pewno da radę, czy tak wypada posadzić na ławce starszego kolegę który przyjechał tu grać. Tak się to robi właśnie jak to zrobił Lucho. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 3 Lipca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2021 Szkoda chłopaka, też czułem że to coś ze ścięgnem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 3 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2021 3 godziny temu, marzec napisał: Fajnie sobie Pedri wskoczył w świat piłki, rok temu o tej porze nikt nie wiedział kto to a tu za chwilę będzie grał po raz 10 w kadrze bijąc przy okazji jakieś tam historyczne rekordy. 18 lat zszedł w tym turnieju na razie na minutę i się nikt nie zastanawia czy nie za młody, czy na pewno da radę, czy tak wypada posadzić na ławce starszego kolegę który przyjechał tu grać. Tak się to robi właśnie jak to zrobił Lucho. ogolnie hiszpanie wskoczyli na wysokie obroty to co wczoraj rozgrywali w 1 polowie, w jakim tempie, kombinacyjnie bylem bardzo zdziwiony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 3 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2021 Ja co do Hiszpanów mam mieszane uczucia, bo ze stosunkowo dużą łatwością zatrzymali ich atak Szwedzi, bdb. radzili sobie Polacy czy Szwajcarzy, gdzie rywale bramki tracili w specyficznych okolicznościach jak po rykoszecie czy prawie spalonym. Z kolei ta niby super obrona Hiszpanów, wcale taka super nie jest, bo i Polacy i Szwajcarzy i Szwedzi, o Chorwatach nie wspominając nie mieli problemu z dochodzeniem do sytuacji bramkowych. Oni trochę mi przypominają Portugalię z poprzedniego EURO, która też nie zachwycała i z dużą dozą szczęścia wygrała imprezę, więc tu też tak może być że szczyt formy na finał przyjdzie. Z kolei Włosi od początku turnieju (obok Danii) grają absolutnie rewelacyjny futbol i choć męczyli się z Austrią, to na dziś w mojej ocenie są faworytem do wygrania imprezy. Dziś pewnie Ukraina nie da rady Angolom, a przygoda Czechów też raczej dobiegnie końca, więc chcialbym, aby Duńczycy w półfinale ograli wyspiarzy i zagrali z Italia w finale, bo jakoś Hiszpania-Anglia to mi tam nie pasuje. Szkoda tylko tego Sponazzoli, świetny turniej grał, będzie go Włochom brakowało... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbajag Opublikowano 3 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2021 Godzinę temu, dannygd napisał: Ja co do Hiszpanów mam mieszane uczucia, bo ze stosunkowo dużą łatwością zatrzymali ich atak Szwedzi, bdb. radzili sobie Polacy czy Szwajcarzy, gdzie rywale bramki tracili w specyficznych okolicznościach jak po rykoszecie czy prawie spalonym. Z kolei ta niby super obrona Hiszpanów, wcale taka super nie jest, bo i Polacy i Szwajcarzy i Szwedzi, o Chorwatach nie wspominając nie mieli problemu z dochodzeniem do sytuacji bramkowych. Oni trochę mi przypominają Portugalię z poprzedniego EURO, która też nie zachwycała i z dużą dozą szczęścia wygrała imprezę, więc tu też tak może być że szczyt formy na finał przyjdzie. Z kolei Włosi od początku turnieju (obok Danii) grają absolutnie rewelacyjny futbol i choć męczyli się z Austrią, to na dziś w mojej ocenie są faworytem do wygrania imprezy. Dziś pewnie Ukraina nie da rady Angolom, a przygoda Czechów też raczej dobiegnie końca, więc chcialbym, aby Duńczycy w półfinale ograli wyspiarzy i zagrali z Italia w finale, bo jakoś Hiszpania-Anglia to mi tam nie pasuje. Szkoda tylko tego Sponazzoli, świetny turniej grał, będzie go Włochom brakowało... Mi na razie wygląda na finał Włochy-Anglia, choć chciałbym finału Dania-Hiszpania. Ale zobaczymy jak to się dalej potoczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 3 Lipca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2021 (edytowane) Dani Olmo chyba bardzo szybko zmienić klub On się w tej borusii Manblebleble marnuje Wczoraj Szwajcaria zargala ewidentnie pod rzuty karne ale ten chłopak błyszczał Edytowane 3 Lipca 2021 przez josephnba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 3 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2021 2 minuty temu, josephnba napisał: Dani Olmo chyba bardzo szybko zmienić klub On się w tej borusii Manblebleble marnuje Wczoraj Szwajcaria zargala ewidentnie pod rzuty karne ale ten chłopak błyszczał Olmo gra w lipsku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 3 Lipca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2021 8 minut temu, fluber napisał: Olmo gra w lipsku A sorki oczywiście że w Lipsku Summer którego też wczoraj sprawdzałem grace Borussi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 3 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2021 Jednak można bronić stałe fragmenty gry gorzej niż polacy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 3 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2021 10 godzin temu, marzec napisał: Fajnie sobie Pedri wskoczył w świat piłki Pedri jest świetny, gość w wieku 18 lat gra jakby miał 10 lat doświadczenia w seniorskiej piłce. Popełnia bardzo mało błędów, dokonuje dobrych wyborów, jedyne czego mu póki co brakuje, to wykończenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 3 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2021 Jeśli Anglicy nie podwyższą to mogą mieć kłopoty bo Ukraińcy coś wcisną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 3 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2021 3 godziny temu, fluber napisał: Jednak można bronić stałe fragmenty gry gorzej niż polacy Można. Obecnie grają MS w tym aspekcie. Obie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 3 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2021 4 godziny temu, fluber napisał: Jednak można bronić stałe fragmenty gry gorzej niż polacy Zdecydownie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 3 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2021 (edytowane) No to trzech Ukraińców sobie postało za linia:) przypomniał mi się mecz Polaków z MŚ;) Edytowane 3 Lipca 2021 przez fluber Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 4 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 4 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2021 14 godzin temu, fluber napisał: No to trzech Ukraińców sobie postało za linia:) przypomniał mi się mecz Polaków z MŚ;) Dlaczego wspominasz w ogóle mecze Polaków ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 6 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2021 Hiszpania co pierwsza polowe zagrała szok Włosi w zasadzie bez argumentów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi