MarcusCamby Opublikowano 14 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2021 2 minuty temu, josephnba napisał: To mecz Szkotów z Czechami wg mnie najsłabszy na euro do tej pory Mi się wydawał najlepszy. Dobre tempo, dużo sytuacji. Otwarte widowisko, fajnie się oglądało. Obie drużyny pokazały sporo piłkarskiej jakości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 14 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2021 Słowacja ma w pierwszym składzie więcej graczy z ekstraklasy niż Polska:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbajag Opublikowano 14 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2021 8 minut temu, josephnba napisał: Skład chyba optymalny biorąc pod uwagę braki kadrowe Kurde człowiek niby sobie mówi, że spokojnie ale jednak emocje robią swoje A tak przy okazji To mecz Szkotów z Czechami wg mnie najsłabszy na euro do tej pory, choć druga bramka... Sztos Tak samo myślę tzn. Czechy-Szkocja póki co najsłabszy mecz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 14 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2021 Teraz, Qbajag napisał: Tak samo myślę tzn. Czechy-Szkocja póki co najsłabszy mecz To dobrze bo to jedyny którego nie miałem szansy zobaczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 14 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2021 Fabian by obronił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 14 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2021 Nieszczęsny xd bereszynski z jozwiakiem hit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 14 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2021 Znowu w krótki róg.... jprd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 14 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2021 Teraz, airmax napisał: Nieszczęsny xd bereszynski z jozwiakiem hit No Jóźwiak to nagle stwierdził że już nie kryje czy o co chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 14 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 14 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2021 Bereszynski jak zawsze nijki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 14 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2021 Teraz, fluber napisał: No Jóźwiak to nagle stwierdził że już nie kryje czy o co chodzi? Tak to jest jak ze skrzydłowego robisz wahadłowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 14 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2021 Ciekawe czy Krychowiak dokończy mecz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 14 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2021 Haraslin pięknie grał w Lechijce ale dzisiaj miałem nadzieje że to Jozwiak i Zieliński będą tak mieszać - słabo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 14 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2021 To jaki lej po bombie mamy w środku pola kiedy bronimy to jest niesamowite Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 14 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2021 2 minuty temu, airmax napisał: To jaki lej po bombie mamy w środku pola kiedy bronimy to jest niesamowite Biorąc pod uwagę że gramy na jednego napastnika to jest to kompletnie niezrozumiale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 14 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2021 Gramy naibardziej nieudaczna, nie-inspiracyjna pilke - atak pozycyj y oparty na europejskich rzemieslnikach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 14 Czerwca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2021 Linetty to chyba nigdy mnie do siebie nie przekona Modera trzeba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 14 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2021 Najgorszy mecz mistrzostw. To już klasyk większych turniejów, że z naszym udziałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 14 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2021 (edytowane) Szczęsny, Bereszyński i Linetty niech zwrócą za koszulki i już pojadą do siebie. To jest jakaś tragedia tak grać. Żaden trener nam nie pomoże jak będziemy się brać interweniować przy polu karnym, kryjemy tylko na radar. Kozłowski i Świderski na boisko. Czekam na kolejne tłumaczenia jakie to błędy podczas przygotowań popełniono, tymczasem piłkarze dają dupy. Edytowane 14 Czerwca 2021 przez Sebastian dodatek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 14 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2021 2 minuty temu, Sebastian napisał: Szczęsny, Bereszyński i Linetty niech zwrócą za koszulki i już pojadą do siebie. Szczęsny to akurat miał pecha i tyle. Linetty to ja nie pamiętam kiedy ostatnio wyszedł w 1 składzie. Czemu go w ogóle sousa wystawił? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi