Kołczu33 Opublikowano 11 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2021 To nie Turcja jest słaba tylko Włosi są potężni. W tej grupie i z łatwą drabinką Turcja spokojnie wchodzi do ćwierćfinału. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 12 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2021 Ja standardowo za Francją, lubię ten team i kraj. Ale ogólnie to te zeszłoroczne euro mnie wyjątkowo nie kręci, nie czuję klimatu. Dobry materiał Stano wczoraj, sporo odczuć pokrywa się z moimi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 12 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2021 31 minut temu, matek napisał: Ja standardowo za Francją, lubię ten team i kraj. wszyscy myśleli że kibicujesz tylko trójkątowi Polska / Węgry / Serbia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 12 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2021 6 minut temu, rw30 napisał: wszyscy myśleli że kibicujesz tylko trójkątowi Polska / Węgry / Serbia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 12 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 12 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2021 9 godzin temu, Kołczu33 napisał: To nie Turcja jest słaba tylko Włosi są potężni. W tej grupie i z łatwą drabinką Turcja spokojnie wchodzi do ćwierćfinału. Turcja wyglądała bardzo, bardzo źle. Jedyny pomysł to były długie piłki na Buraka, gdzie na stoperze czekali Chiellini z Bonuccim. Pomocnicy nie potrafili wymienić 3 podań, bardzo słaba lewa strona obrony, gdzie poszło sporo akcji, ale tego można się było spodziewać. Ogólnie Turcja wyglądała na bardzo zmęczoną w porónwnaniu do Włochów. Kolejne dwa mecze grają prawie u siebie, ale zaprezentowali się bardzo miernie i to nie tylko zasługa Włochów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkonza Opublikowano 12 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polskignom Opublikowano 12 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2021 (edytowane) Czy Wam TVP Sport tez tak muli, ze nie da się tego ogladac? W internetach ofkors. Edytowane 12 Czerwca 2021 przez polskignom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kołczu33 Opublikowano 12 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2021 Kto wpadł na pomysł żeby grać mecz euro na peryferiach, emocje jak na Pucharze Powiatu w szachach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 12 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2021 24 minuty temu, Kołczu33 napisał: Kto wpadł na pomysł żeby grać mecz euro na peryferiach, emocje jak na Pucharze Powiatu w szachach Do tego trybuny pół kilometra od boiska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 12 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2021 Dla posiadaczy nc+. Ten kanał 136 4K fajnie jakościowo. Polecam. Wszystko tam jest grane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 12 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2021 34 minuty temu, ignazz napisał: Dla posiadaczy nc+. Ten kanał 136 4K fajnie jakościowo. Polecam. Wszystko tam jest grane. Serio myślałem, że w różnych miastach A tak serio właśnie przysnąłem na tym meczu. Nudna ta piłka nożna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kołczu33 Opublikowano 12 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2021 Stało się coś złego. Brak słów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polskignom Opublikowano 12 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2021 Katastrofa. Kolejny kiepski mecz, ale to już bez znaczenia. Nie sadze, żebyśmy dziś dalej grali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 12 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2021 Straszne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 12 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2021 Chryste Panie, żeby to przeżył. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 12 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2021 Tragedia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 12 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2021 1 minutę temu, Tecu napisał: Straszne Co konkretnie? Jestem w pracy i nie bardzo wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kołczu33 Opublikowano 12 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2021 1 minutę temu, Pablo81 napisał: Co konkretnie? Jestem w pracy i nie bardzo wiem. Eriksen zemdlał i go reanimują. Już jakieś 5 minut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polskignom Opublikowano 12 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2021 Zasłabł na boisku Eriksen. Zsunął się, kopia sytuacji Miklosa Fehera. Jeszcze zamiast przerwać relacje, to go pokazywali nieświadomego z otwartymi oczami. Reanimacja od kilku minut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi