Reikai Opublikowano 17 Czerwca Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2 minuty temu, karpik napisał(a): Holland ma potencjał, żeby być najlepszym graczem tego draftu za 5 lat, więc w sumie spoko pick, ale też nikt nie będzie specjalnie zdziwiony jak za 5 lat będzie na wylocie z ligi XD Dokladnie to choc w najgorszym przypadku powinien byc fajnym slasherem z bdb obrona. W najlepszym? Sky is the limit. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 17 Czerwca Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca Kontuzja kontuzja u Topica ale on miał gorsze pomiary przez Agenta wcześniej akcentowanych co zrobiło hype. Ten agent po badaniu kontuzjowanej nogi celowo wysłał błędne info co sprawia że trzeba mijać z daleka klamce. Wiele rzeczy wyszło fatalnie aby tak go cenić. Jasne że grać będzie gracz a nie agent ale wybór naszego suns mocno wątpliwy jeżeli gracz rok będzie się rehabilitować. Tam do składu potrzebny jest gracz od zaraz. Nie po to DeJounte szedł tam aby mu wzmocnienia nie zrobili na już. W realu mocno by krytykowano właśnie za wybór kontuzjowanego ( pewnie jeszcze długo) gracza. sam gracz talent ma ale punktuje blisko kosza co może w NBA nie być takie łatwe. Im dalej tym rzut gorszy. 5 minut temu, Reikai napisał(a): Dokladnie to choc w najgorszym przypadku powinien byc fajnym slasherem z bdb obrona. W najlepszym? Sky is the limit. Coś pomiędzy Tj Warren a Oubre? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 17 Czerwca Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca Teraz, ignazz napisał(a): Coś pomiędzy Tj Warren a Oubre? Still lepiej niz Rissascher Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 17 Czerwca Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2 godziny temu, kuba2419 napisał(a): Kontuzjowany Topić z #5 hmm wysoko, myślę że z #11 dało by się go wyciągnąć. Może, ale nie chciałem ryzykować. Dla mnie to gracz z największym potencjałem na franchise playera. Oczywiście mogę się mylić, nie kreuję się na wielkiego znawcę choć ocenianie wyborów teraz nie do końca ma sens. Każdy lubi coś innego i bardzo dobrze. Do końca kombinowałem z trade down, ale nie było nic pewnego. Ja się cieszę, kontuzja mi nie przeszkadza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 17 Czerwca Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2 minuty temu, Tecu napisał(a): Może, ale nie chciałem ryzykować. Dla mnie to gracz z największym potencjałem na franchise playera. Oczywiście mogę się mylić, nie kreuję się na wielkiego znawcę choć ocenianie wyborów teraz nie do końca ma sens. Każdy lubi coś innego i bardzo dobrze. Do końca kombinowałem z trade down, ale nie było nic pewnego. Ja się cieszę, kontuzja mi nie przeszkadza Nom ja jakos od grudnia jak dostalem 3x season ending injuries od starterow szedlem w draft z mysla o Topiciu I bralbym go z #1. Dopiero jakos po tej drugiej kontuzji sie zniechcecilem. I po tym, jak dostalem #6 pick I na Topicia nie bylo za duzej szansy. Wtedy pojawil sie Ron Ron dopiero Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 17 Czerwca Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca To co dziś dobijamy do połowy I rd? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 17 Czerwca Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 6 minut temu, kuba2419 napisał(a): To co dziś dobijamy do połowy I rd? Nie ma opcji. Mam zagwozdkę xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 17 Czerwca Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 9 minut temu, Ashigaru napisał(a): With the 9th pick... The Portland Trail Blazers select MATAS BUZELIS From Chicago, Illinois and the NBA G League Ignite. Next: Detroit Pistons @ozzy110 A co z 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ashigaru Opublikowano 17 Czerwca Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca Poprawione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 17 Czerwca Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca Mam nadzieję, że Cody polubi siłkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 17 Czerwca Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 16 minut temu, karpik napisał(a): With the ninth pick of the 2024 NBA Draft the Atlanta Hawks select Cody Williams from the University of Colorado. @kolader geny mowia same za siebie to bedzie steal i byc moze najlepszy gracz draftu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 17 Czerwca Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 1 minutę temu, człowiek...morza napisał(a): geny mowia same za siebie to bedzie steal i byc moze najlepszy gracz draftu A nie Bronny? Skoro mowa o genach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 17 Czerwca Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 1 minutę temu, Tecu napisał(a): A nie Bronny? Skoro mowa o genach. tam niestety wiecej od matki co widac po wzroscie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 17 Czerwca Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca A mi pachnie bustem. Imo jakby nie byl bratem Jalena, to poszedlby nizej, zwlaszcza za tym jak bardzo ma nie NBA ready cialo, sporo znakow zapytania jesli chodzi o grit. Z drugiej strony, przed kontuzja byl niezly. Ale kompletnie inny gosc niz Jalen. Mimo wszystko, nie bralbym go nad kilkoma grajkami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 17 Czerwca Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 1 minutę temu, człowiek...morza napisał(a): geny mowia same za siebie to bedzie steal i byc moze najlepszy gracz draftu Geny to nie wszystko. Brat jest zupełnie inaczej zbudowany. Ale bardzo mi się podoba jakie kąty jako 19-latek potrafi znajdować pod koszem, dla mnie to świetny prognostyk pod względem jego produkcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 17 Czerwca Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca Teraz, karpik napisał(a): Geny to nie wszystko. Brat jest zupełnie inaczej zbudowany. Ale bardzo mi się podoba jakie kąty jako 19-latek potrafi znajdować pod koszem, dla mnie to świetny prognostyk pod względem jego produkcji. zgadzam sie te kąty to jest to cos reakiki ewidentnie z geometrii zajecia opuszczal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 17 Czerwca Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2 minuty temu, człowiek...morza napisał(a): zgadzam sie te kąty to jest to cos reakiki ewidentnie z geometrii zajecia opuszczal Genetyk i matematyk w jednym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 17 Czerwca Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca Teraz, Tecu napisał(a): Genetyk i matematyk w jednym holistyczne podejscie do tematu. draft tego wymaga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 17 Czerwca Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 5 minut temu, człowiek...morza napisał(a): tam niestety wiecej od matki Trudno mieć geny po bracie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 17 Czerwca Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca Teraz, Tecu napisał(a): Genetyk i matematyk w jednym Czlowiek skaut czlowiek orkiestra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi