Reikai Opublikowano 17 Czerwca Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca O ile 3 pierwsze picki patrzac na wybierajace zespoly I ich potrzeby byly dla mnie pewne, tak nie mam pojecia co zrobi @Regis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 17 Czerwca Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca Ja obstawiam autopick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 17 Czerwca Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 16 minut temu, RonnieArtestics napisał(a): Ja obstawiam autopick Na forum wchodzi co chwile, wiec obstawiam hardcorowe negocjacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
january Opublikowano 17 Czerwca Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 16 minut temu, RonnieArtestics napisał(a): Ja obstawiam autopick Nie ma co się śmiać, to najlepsze picki @człowiek...morza zawsze były Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ashigaru Opublikowano 17 Czerwca Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 55 minut temu, RonnieArtestics napisał(a): Ja obstawiam autopick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regis Opublikowano 17 Czerwca Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 59 minut temu, RonnieArtestics napisał(a): Ja obstawiam autopick Pudło:) Trochę bez przekonania, bo na jednym poziomie miałem praktycznie trzech, może nawet czterech graczy, ale nie chcę dłużej wstrzymywać . Pewnie się okaże, że wybrałem najgorzej jak mogłem i nie będzie to pierwszy raz:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 17 Czerwca Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca Bardzo dobry wybór. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 17 Czerwca Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca Godzinę temu, january napisał(a): Nie ma co się śmiać, to najlepsze picki @człowiek...morza zawsze były sztuką jest podejmować mądre decyzje https://x.com/The_BBall_Index/status/1795137897466564641 Cytat The top 10 first year players in Matchup Difficulty 1. Toumani Camara 2. Ausar Thompson 3. Bilal Coulibaly 4. Cason Wallace 5. Anthony Black 6. Keyonte George 7. Amen Thompson 8. GG Jackson 9. Scoot Henderson 10. Dereck Lively II btw wam tez już nie wskakują w posty miniatury twittow? czy to cos u mnie się zjebalo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 17 Czerwca Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 59 minut temu, człowiek...morza napisał(a): btw wam tez już nie wskakują w posty miniatury twittow? czy to cos u mnie się zjebalo niektórzy jakoś wrzucają, mi nie działa od dwóch tygodni już gdzieś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 17 Czerwca Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca Teraz, LeweBiodroSmoka napisał(a): niektórzy jakoś wrzucają, mi nie działa od dwóch tygodni już gdzieś no wlasnie mi ani na chrome ani na safari nie dziala a przez to omija was wiele istotnych informacji..... zaś na kompach sie nie znam i za trudne dla mnie to jakos naprawiać ehhhh wrrrr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 17 Czerwca Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca Kontuzjowany Topić z #5 hmm wysoko, myślę że z #11 dało by się go wyciągnąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 17 Czerwca Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2 minuty temu, kuba2419 napisał(a): Kontuzjowany Topić z #5 hmm wysoko, myślę że z #11 dało by się go wyciągnąć. Duże zaskoczenie zwłaszcza, że Suns brakuje centra, a ten center do #11 się nie ostanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 17 Czerwca Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca rowniez spodziewalem sie innego wyboru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 17 Czerwca Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca Zostawiliscie mi top 1 tego draftu wedlug mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 17 Czerwca Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca Teraz, Reikai napisał(a): Zostawiliscie mi top 1 tego draftu wedlug mnie Jak masz top1 to wybieraj i lecimy z tym draftem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 17 Czerwca Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 3 minuty temu, Reikai napisał(a): With the 6th pick of the 2024 NBA Draft, the Golden State Warriors select Ron Holland from G league Ignite. @ernie9005 kasztan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 17 Czerwca Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 9 minut temu, człowiek...morza napisał(a): kasztan To teraz tym bardziej jestem spokojny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 17 Czerwca Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2 minuty temu, Reikai napisał(a): To teraz tym bardziej jestem spokojny Cytat "Człowiek Morza" to znany użytkownik forum e-nba.pl, który aktywnie uczestniczy w grze BEGM (Basketball Europe Management Group). Jest cenionym specjalistą od draftów i strategii, co potwierdzają liczne dyskusje na forum, w których brał udział. Użytkownik ten często angażuje się w analizę draftów, wymian i strategii związanych z zarządzaniem zespołami wirtualnymi. Na forum BEGM, "Człowiek Morza" jest znany z wyszukiwania i wskazywania wielu talentów oraz z aktywnego udziału w dyskusjach dotyczących draftów. Jego analizy i opinie są często cytowane i brane pod uwagę przez innych graczy, co świadczy o jego wiedzy i doświadczeniu w tym zakresie "Człowiek Morza" to znany użytkownik forum e-nba.pl, który aktywnie uczestniczy w grze BEGM (Basketball Europe Management Group). Jest cenionym specjalistą od draftów i strategii, co potwierdzają liczne dyskusje na forum, w których brał udział. Użytkownik ten często angażuje się w analizę draftów, wymian i strategii związanych z zarządzaniem zespołami wirtualnymi. Na forum BEGM, "Człowiek Morza" jest znany z wyszukiwania i wskazywania wielu talentów oraz z aktywnego udziału w dyskusjach dotyczących draftów. Jego analizy i opinie są często cytowane i brane pod uwagę przez innych graczy, co świadczy o jego wiedzy i doświadczeniu w tym zakresie przeproś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 17 Czerwca Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca Teraz, człowiek...morza napisał(a): "Człowiek Morza" to znany użytkownik forum e-nba.pl, który aktywnie uczestniczy w grze BEGM (Basketball Europe Management Group). Jest cenionym specjalistą od draftów i strategii, co potwierdzają liczne dyskusje na forum, w których brał udział. Użytkownik ten często angażuje się w analizę draftów, wymian i strategii związanych z zarządzaniem zespołami wirtualnymi. Na forum BEGM, "Człowiek Morza" jest znany z wyszukiwania i wskazywania wielu talentów oraz z aktywnego udziału w dyskusjach dotyczących draftów. Jego analizy i opinie są często cytowane i brane pod uwagę przez innych graczy, co świadczy o jego wiedzy i doświadczeniu w tym zakresie przeproś Nie poznales sie na Millerze, nie dziwi mnie wiec ze nie poznales sie na Hollandzie Bralbym go z 1 jesli ktos w tej czolowce draftu mialby miec superstar upside, to moim zdaniem wlasnie Ron. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 17 Czerwca Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca Holland ma potencjał, żeby być najlepszym graczem tego draftu za 5 lat, więc w sumie spoko pick, ale też nikt nie będzie specjalnie zdziwiony jak za 5 lat będzie na wylocie z ligi XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi